Evet arkadaslar dogan fiyatina 1998 Model 2.0 TS 155 HP Alfa Aldim. Motoru yeni Yapildi revizyon edildi . Boyasi Hatasiz Ok Gibi . Degisensiz ve hasar kayitsiz. Kendim yapabildigim icin iscilik odemeyecegim. Bi masallahinizi alirim . Ortalama bi 98 doganla ayni fiyata geldi. Suana Kadar 505 TL Para harcadim parcalara yakinda adam olur on takim yapiyorum yag bakim vs ED EDİT : Aracin arka koltuklarini söktüm. 1998 Den beri hiç sökülmemiş heralde 250 gram toprak pislik çikardim leş gibi olmuş iç temizlik bittikden sonra tekrar resim atarim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanKizil -- 6 Temmuz 2021; 22:48:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DOGAN FIYATINA ALFA ROMEO 156 ALDIM RESIM EKLENDI
-
-
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu araç çok eski model değil mi
1998 Model .
4 Cam otomatik, klima , abs Okadar baska ozelligi yok :)
güle güle kullan birader
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle binin.
Bir uyarıda bulunayım: sis farlarını görüşün yetersiz olduğu durumlar(sis gibi) dışında kullanmayın lütfen.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın gayet iyi tercih
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterKardeş güya klişe olan benim ama hangi mesajını görsem ayrı bir klişe. Ne kadar bayağı bir insansın gel nicki sana vereyim.
Hayırlı olsun, tasarımı hâlâ çok güzel bir araba
Hayırlı olsun
-
Muhtemelen aracın tadını aldıktan sonra başka araç kullanmak istemeyeceksiniz :)
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın. 2.4 Jtd Stationwagon bir 156 benim de hayalim.
Hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olsun masrafli kronik sorunları yok ise mevcut durumuda iyiyde doğan almaktan kat kat mantıklı olmuş
Güzel araba Hayırlı olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
umarım bir sorun çıkarttıgında keske doğan alsaydım demezsiniz
-
Herseyini kendim yapiyorum hocam :)
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Tekerine taş değmesin. Maşallah ok gibi duruyor. Alfalara hastayım her modelin ayrı bir karakteristik duruş var...
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanKizilHerseyini kendim yapiyorum hocam :)
İşiniz mi bu yoksa kişisel merak mı?
Benim de kafamda çok araç var eskilerden ama fiyatını görüyorum hahahahah hadi lan deyip kapatıyorum genelde.
-
Ustalık varsa ve dediğiniz gibi Tofaş parasına aldıysanız çok güzel bir hareket olmuş 👍 Güle güle kullanın. O nardi gibi duran direksiyonu bile yeter 😂 güzelmiş hocam begendim 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kardeş güya klişe olan benim ama hangi mesajını görsem ayrı bir klişe. Ne kadar bayağı bir insansın gel nicki sana vereyim. |
Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle binin. Bir uyarıda bulunayım: sis farlarını görüşün yetersiz olduğu durumlar(sis gibi) dışında kullanmayın lütfen. |
Debriyaja basarak kullanıyoruz hocam ek olarak devir saatine dikkat edip motoru yormamaya özen gösteriyoruz.
Bu nasıl soru Allah aşkına miami sahilinde mi araba sürüyorsunuz bu ülkenin %70 de hala 2005 model altı araba var kuş serisi var sen kalkmış otomatik vites diyosun. |
1998 Model . 4 Cam otomatik, klima , abs Okadar baska ozelligi yok :) |
O kişi ne yazdı bilmiyorum (bloklu bende) ama ne güzel cevap vermişsiniz. Şu forumun tadını kaçıran bu kişilerin yok olması mümkün olmadığı için doğrudan blokluyoruz. Yazık, insanların bilgi ve ilham alabileceği bir ortamı böyle kişiler zehirliyor mahvediyor... Konu sahibine hayırlı olsun, ellerine sağlık, yolu açık olsun. Çok güzel bir araç sahibi olmuş, tebrik ediyorum. K. |
Aynı paraya 2020 Megane 4 almalıydı haklısınız. |
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
|
Benim de kafamda çok araç var eskilerden ama fiyatını görüyorum hahahahah hadi lan deyip kapatıyorum genelde. |
Benzer içerikler
- opet mi castrol mu
- eminevim araba alma şartları
- lassa multiways 2 yorum
- w205 c180 kronik sorunlar
- tekerden tık tık ses gelmesi
- toyota hilux 2025
- q4 e tron fiyat
- kia sportage 2022 fiyat
- katı hal batarya
- nissan qashqai 2024 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X