En son benim arabaya değerinin iki katı olan 150 milyar değer biçmişti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DOGAN FIYATINA ALFA ROMEO 156 ALDIM RESIM EKLENDI (4. sayfa)
-
-
Son Güncelleme
Evet arkadaşlar Benzin şamandirasi bozuktu pompa saglam fakat yedek parçasini bulamazdik. Sifir sipariş ettim 1000 TL Sonra Alfa halisogullarindan çikma şamandira buldum hemen iptal ettim sifir aldigim parçayi. Çikmayi lpg ci ile beraber taktik.
Çekişide halettim gaz hortumlarindan birisi çıkmış yerinden onu taktim ve lpg gaz kesicide koydum ve gaz filtresinide degiştirip gaz ayari yaptirdim bobinlerin soketlerinide degiştirdim 3 tanesini 50 TL Alip kendim taktim.. lpg ciye 200 TL İşcilik attim.
Kalan işler ön viraj lastikleri arka viraj lastikleri ve torna + direksiyon mafsali kontrolu ve rot ayari .
-
Hayırlı olsun ustan iyiyse sen de işi az çok biliyorsan 10 kağıt yer sonra mis gibi binersin.
Yerinde olsam lpg den başlarım sökmeye
Tüple binme o arabaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski bir alfa kullanıcısından tavsiye, aracınızın bagajında yağ bulundurun çünkü araç yağ yakarak çalışıyor. İkinci uyarımda tüpü söktürün.
Hayırlı olsun umarım fazla masraf açmaz.
-
Hayırlı olsun.
Kuş serisi yürüyen tabutlardan çok daha iyidir bu araç.
Ayrıca bu resimde kedi özellikle durup poz vermiş sanki. Bir karede 2 yakışıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 8 Temmuz 2021; 0:34:44 > -
Hayırlı uğurlu olsun rabbim utandırmasın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
araç alırken sanırım hel bu üçlemeye dikkat ediyorsunuz. yol tutuş hız konfor geri planda sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X