|
MINI COOPER ELECTRIC (2. sayfa)
-
-
Atkadaslar sizce ekim oncesi gelir mi? Sizinkiler ne durumda? -
Sayın ceycey
ben iptal ederseniz sizinkine talip olurum.
-
Bence ekim iyi bir süre,ben 9 martta siparişi oluşturdum hala aracı alamadım 8 Ağustos gümrük tarihi dediler ,yani 10 ağustosta falan alabilirim gibime geliyor.Fiyatına gelecek artışa göre karar vereceğim alıp almayacağımı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceycey1103 -- 28 Temmuz 2023; 8:46:35 > -
İnşallah fiyat artısı olmaz da alabilirsiniz cumku baya beklemişsiniz aracı.
ama iptal etmek isterseniz ben isterim cunku elektrikli gerekiyor bana.
-
Fyat artışı kesin olacak ama ne kadar olacağını bilmiyoruz:)
Sahibinden'e baktınız mı,orada da araçlar vardı sıfır.
-
Niyeyse guvenemiyorum galerilere kendim daha pahalı bile olsa bayiden almayı tercih ederim.
-
Farklı modeller var.
Mesela Megane e-Tech incelediniz mi. Veya MG4 gayet sportif görünüyor.
Menzilleri de Mini'den oldukça iyi.
-
Miniyi btaz da tarzından oturuu istiyorum aslında
-
Mini daha ikonik, tarz olan bir araç.Malzeme kalitesi bayağı iyi,fiyatıda uygun.Tek dezavantajı menzili ama ,şehir içinde yeterli .Şehirler arası da çok sık seyahat etmeyenler için sorun değil bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceycey1103 -- 28 Temmuz 2023; 23:18:53 > -
Evinde işinde sarj cihazı olmayanların yaklasmaması gereken bir alet. Ama varsa guzel bir arac
Ucuz kısmına cok katılmıyorum aslında coğu yurtdısı sitede de dezavantaj olarak pahalı ve menzil dusuklugunu sayıyorlar.
Ancak sevenleri için alınabilir ki ben seviyorum :) o nedenle dedim zaten iptal eden varsa ben talibim bana yazabilir.
-
Aracı alabildiniz mi? Gelisme var mı
-
Beklemedeyiz hala ,en son 8 ağustos gümrük tarihi dediler.Bu ay ne kadar zam olacak merakla bekliyorum.
-
Arac fiyatları sacmaladı malesef :(
Aracı esime alacağıma söz verdiğim için bir miktar artısa ben razıyım :( Ama sacma birsey derlerse ben de kesebilirim tabi enayi yerine konmak da istemem. Su ulkede sacma paralara sacma araclara biniyoruz.
İnşallah artmaz ve alırsınız, gule gule de binersiniz. Ancak fikriniz değişirse bana bilgi verirseniz çok memnun olurum. Sınırlarım da kalırsa fiyat degerlendirmek isterim.
-
Şuan 1390 olan fiyat nereye gidecek bakalım.Gerçekten fiyatlar çığrından çıktı.Buün Toyota %13 gibi bir zam yapmış.Bu ölçüde bir zam görürsek Mini'ye elveda deriz.
-
Mini arac teslimlerine basladı mı? Yoksa halen ses yok mu? -
Artk iptal fln bekleyeceğim caresi yok. Belki galeriler aldıysa onlar iptal eder bu sartlarda cunku al-satı bitirdiler. Bazı noterler bireysellerin bile arac satısını yapmıyormus, sistemde engeller cıkıyormus.
-
Bu araçtan sipariş vermeyi düşünüyorum. Kasım ayında teslim edileceği söylendi ancak Nisan’da sipariş verip Ağustos ayında hala almadığınızı söylüyorsunuz. Bir açıklama yapılıyor mu size?
-
Pek hareketli deil burasi malesef. Kasim oncesi alabilirsiniz belkii, bayi ile iletisimi ii kurmak lazm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X