Şimdi Ara

90-95 TYT 27-33 AYT 97,66 OBP SIRALAMA TAHMİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar netlerim böyle tahmini kaç bin gelir ve sizce bu sene okulların sıralamaları nasıl değişir?

• 97,66 obp maşallah kaç gece mesai yaptınız?
  • Hocam o iş biraz karışık ya. TEOG da 483 puan yapmama rağmen hayatımın hatasını yapıp yatarım diye özel okula gittim. Sınavlar bir tık kolaydı ben de çalıştım. Ancak aytye kişisel nedenlerden dolayı çalışamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhun_kandemir -- 2 Temmuz 2018; 3:51:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhun_kandemir

Hocam o iş biraz karışık ya. TEOG da 483 puan yapmama rağmen hayatımın hatasını yapıp yatarım diye özel okula gittim. Sınavlar bir tık kolaydı ben de çalıştım. Ancak aytye kişisel nedenlerden dolayı çalışamadım
    İyi yapmışsın bence, 1 seneni verirsin en kral yere girersin ama okul puanın düşük olsaydı...
    Seninle aynı neti yapan adamla aranda 20 bin kişi fark oluşacak, sen 10-12k ileri gideceksin o adam 10-12k geri gidecek. Sistem komik.
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam bu sene düzgün yer gelmez herhalde, seneye tekrar denerim en kötü ama ÖSYM'den korkuyorum. Sıralama tahminin var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhun_kandemir

İnşallah hocam bu sene düzgün yer gelmez herhalde, seneye tekrar denerim en kötü ama ÖSYM'den korkuyorum. Sıralama tahminin var mı acaba?
    Sıralama tahminim yok. Seneye tekrar dene, zaman hızlı geçiyor en azından ileride pişman olmazsın. Ayrıca bu OBP ile ÖSYM'den korkmana gerek yok dostum.
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    Düşüneceğim hocam çok teşekkür ederim yorumların için.
  • Arkadaşlar lütfen tahminlerinizi yazın( up niyetine yazayım dedim)
  • up
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.