Şimdi Ara

90 adet Türkçe pop-rock ringtones

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kendi arşivimden, çok daha fazlası var ama birçoğunu ayıkladım. şarkıların tamamı değil, giriş yada nakarat kısımları alınmıştır. çünkü telefonumuz çaldığı zaman ortalama 5-10 sn içinde açmaktayız, hiçkimse 4 dk boyunca telefonunu açmadan millete zilsesini dinletmeyeceği için bu şekilde ayarladım. ama yinede çoğu 1 dk üzerindedir. parça isimlerinde türkçe karakter kullanılmamıştır, winscp ile kopyalamasında sorun yoktur, telefonunuzda da aşşağıdaki listede görüldüğü isimle görünür. itunes ile senkronize edildiğinde 4 harfli kodlar olarak görünür, hangisinin ne olduğu anlaşılmaz. tek tek deneyerek bulabilirsiniz. ve gözü kapalı indirmeyin beğenirsen izindirin diye klasör içeriğini liste olarak veriyorum.

90 adet Türkçe pop-rock ringtones

bu resim küçük birşey anlamadım diyenler için listenin url'si:https://store.donanimhaber.com/15/3f/65/153f65f64a90dfb724d63d7373946caa.jpg

not: tamamında volume boost arttırılmıştır, bu yüzden en son seste cızırtı yapabilir.

kullanımı

jailbreakli telefonlar için: istediklerinizi yada tamamını var/stash/ringtones içine kopyalayın ve restrat yapın.

jailbreaksiz telefonlar için: itunes normalde atıyor ama 30 sn nin üsünde olanları atmıyor, o yüzden 2-3 tanesi hariç diğerlerini atmaz. itunes ile 30 saniyenin üstünü kesip atın, yada jailbreak yapın kurtulun bu dertten.

DOWNLOAD

yorumlarınızı esirgemeyin. iyi kullanmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelbocek -- 1 Mart 2009; 18:54:04 >

• simdi indiriyorum dostum ama emeginede simdiden teşekkürler...
  • bende kendim yapıyorum 30 saniye üstünü bi türlü atamıyorum telefona demekki sorun itunesten kaynaklanıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 27 Nisan 2009; 17:47:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.