Şimdi Ara

Music Box ile indirilen şarkıları Müzik'e eklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- iFile
    - Music Box
    - MewSeek ( repo.hackyouriphone.org )

1) Music Box ile indirdiğimiz şarkılara iFile ile sırasıyla /var/mobile/library dizininden ulaşıyoruz.
    2) Hepsini seçtikten sonra "Kes" komutunu veriyoruz.
    3) Şarkıları kestikten sonra /var/mobile/media/Downloads dizinine yapıştırıyoruz.
    4) MewSeek'i açıyoruz sağ alt köşedeki "Downloads" sekmesine geliyoruz. Şarkılar burada liste halinde görünecek.
    5) İsterseniz şarkıları seçip sol alttaki "Edit tags" seçeneğiyle Sanatçı, Albüm, Şarkı Adı vb. bilgileri değiştirebilirsiniz.
    6) Son seçenek olarak da sağ üstteki "Add to iPod" seçeneğiyle şarkıları iPhone'un müzik çalarına atıyoruz.

• güzel konu ancak ben musicboxdan indirmiyorum şarkı. sadece acıyorum dinliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pro-Pessimistic

güzel konu ancak ben musicboxdan indirmiyorum şarkı. sadece acıyorum dinliyorum

Sadece Music Box'la indirilen şarkıları değil tüm şarkıları aktarabiliyorsun bahsi geçen klasöre attığın sürece. MewSeek'in de şarkı indirme özelliği var onu da ben kullanmıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz indirmek için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhone 6

quote:

Orijinalden alıntı: Pro-Pessimistic

güzel konu ancak ben musicboxdan indirmiyorum şarkı. sadece acıyorum dinliyorum

Sadece Music Box'la indirilen şarkıları değil tüm şarkıları aktarabiliyorsun bahsi geçen klasöre attığın sürece. MewSeek'in de şarkı indirme özelliği var onu da ben kullanmıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz indirmek için?

TubeBox
  • quote:

İhtiyacımız olanlar:

- iFile
    - Music Box
    - MewSeek ( repo.hackyouriphone.org )

1) Music Box ile indirdiğimiz şarkılara iFile ile sırasıyla /var/mobile/library dizininden ulaşıyoruz.
    2) Hepsini seçtikten sonra "Kes" komutunu veriyoruz.
    3) Şarkıları kestikten sonra /var/mobile/media/Downloads dizinine yapıştırıyoruz.
    4) MewSeek'i açıyoruz sağ alt köşedeki "Downloads" sekmesine geliyoruz. Şarkılar burada liste halinde görünecek.
    5) İsterseniz şarkıları seçip sol alttaki "Edit tags" seçeneğiyle Sanatçı, Albüm, Şarkı Adı vb. bilgileri değiştirebilirsiniz.
    6) Son seçenek olarak da sağ üstteki "Add to iPod" seçeneğiyle şarkıları iPhone'un müzik çalarına atıyoruz.

bildiğim kadarıyla track import diye bir tweak mewseek'in yaptığı işi yapıyor, üstelik kopyala-yapıştır gerekmiyor. Ben eklemekle uğraşmıyorum, o yüzden sadece gördüğümü yazdım.

• biraz daha kolayı music box ile indir, bridge isimli tweak aç direk library açılıyor yani music box'ın indirdiği yer şarkıya tıkla import de bitti.
  • Track Import'u denedim ama şarkıları çifter çifter atıyor. Bridge de aynı mantıkla çalışıyor sanırım ona da bakayım teşekkürler bilgilendirme için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twenty.One.Pilots -- 17 Ağustos 2014; 2:57:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Track Import'u denedim ama şarkıları çifter çifter atıyor. Bridge de aynı mantıkla çalışıyor sanırım ona da bakayım teşekkürler bilgilendirme için.

bridge en basit olanı ama ücretli satın almanız lazım, diğer repolardan indirirseniz şu şekilde; import dediğinizde yüklüyor gibi gözüküyor ama finished yazısı gelmiyor, import diyip 2-3 saniye sonra cancel derseniz yine atıyor şarkıyı bi problem olmuyor
  • Birde su indirdimiz sarkinin ipod uzerinden adini album kapagini filan duzenlemeye yariyan bir tweak olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.