Şimdi Ara

90 Bin TL' niz olsa ne alırdınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seçenek çok leon fr,c180,116i,passat,a3,megane,focus,golf ama yıldız oldugu için c180 alırdım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2016 focus 1,5 120hp aracım var piyasası 85-88bin TL civarı. Tavsiye ederim focusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idealrankine -- 6 Mart 2018; 0:40:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cail.lou

Yeni konu açmıyım güncellemiş olayım hemde. Arkadaşlar benimde bütçem 90-95 bin tl.
    Sıfır veya sıfır gibi garantili araç bakıyorum.

-Hatchback
    -Spor görünüm
    -Donanım, konfor
    -Otomatik

Bunlar önceliğim. Yakıt olarak benzinli de olur dizel de. Otomatik vites olayı biraz muamma. Şöyle ki; dsg biraz korkutuyor beni. Ama diğer şanzımanlarda performans olarak iyi değil.

Kafamda golf,leon var. Astra j kasa kullandım. Onu eliyorum. Max 2-3 yıl binerim araca diye düşünüyorum. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Edit: Bmw 1 serisi bakıyorum fakat fiyatlar çok yüksek. Şanzıman olarak çok iyi tabi.

Hocam tamamen aynı durumdayız. DSG den korktuğum için Makyajlı Auris' e yöneldim. Test sürüşü de yaptım hoşuma gitti. Siz de bakın isterseniz

• 90 ımı arac icin ayırmış olsam

Suv modelleri ciddi düşünürdüm

Şöyle biraz yerden yükselelim artık :)

rahat ic mekan geniş bagaj ohhh

Evli deyilim ailem de kalabalik degil ama seviyorum rahat aracları
    Yanlız cok büyük kaba suvlar deyil vitara tarzı birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7dreaMSoLdier_ -- 6 Mart 2018; 1:8:55 >
  • egemi kullanıcısına yanıt
    Toyotayı eskiden çok severdim. Yeni Auris e bakmadım fırsatım olduğu zaman gidip incelerim.
    Kesinlikle fanboy değilim mantıklı olan neyse onu almak istiyorum ama Alman araçları cidden kaliteliler. ( sorunsuz demiyorum ) Japon araçlarıda motor olarak kusursuzlar. Biraz da performans istediğim için atmosferik motor istemiyorum aslında ama bakıcam. Hayırlısı olsun size de şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: egemi

quote:

Yeni konu açmıyım güncellemiş olayım hemde. Arkadaşlar benimde bütçem 90-95 bin tl.

-Hatchback
    -Spor görünüm
    -Donanım, konfor
    -Otomatik

Bunlar önceliğim. Yakıt olarak benzinli de olur dizel de. Otomatik vites olayı biraz muamma. Şöyle ki; dsg biraz korkutuyor beni. Ama diğer şanzımanlarda performans olarak iyi değil.

Kafamda golf,leon var. Astra j kasa kullandım. Onu eliyorum. Max 2-3 yıl binerim araca diye düşünüyorum. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Edit: Bmw 1 serisi bakıyorum fakat fiyatlar çok yüksek. Şanzıman olarak çok iyi tabi.

Hocam tamamen aynı durumdayız. DSG den korktuğum için Makyajlı Auris' e yöneldim. Test sürüşü de yaptım hoşuma gitti. Siz de bakın isterseniz

2016 Alfa Giulietta ikinizinde işini görecektir bence
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-roys-cars-2016-alfa-giulietta-otm-10.500km-boyasiz-hatasiz-530449410/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-boyasiz-emsalsiz-alfa-giulietta-32.000km%2Cspor-paket%2Ccam-tavan-531873237/detay

bunlar sadece ikitane rast gele km düşük kaza durumlarına bakmadım ilanlarin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresGTi -- 9 Mart 2018; 16:10:33 >

• Mercedes c180 kompressor, ona bir de prins vsi-2 tüp kiti. O paralara alınabilecek sıfır benzinli araçlar , AYNI ANDA hem öyle dolu, hem öyle konforlu, hem öyle performanslı olamaz. VSI-2 ile lpg kaynaklı problem yaşanmaz, makul fiyatlara mercedes'e binilir. Otomatik vites namına da başınız ağrımaz

• quote:

-Hatchback
    -Spor görünüm
    -Donanım, konfor
    -Otomatik

Leon FR 150 ACT DSG olabilir.

Servis bakımlıysa al değilse uzak dur.

DSG iyi niyet garantisi eksta 5 yıl

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam aklımda o var tatmin eder diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi dsg olayı kafamı kurcalıyor.
    İllaki sorun çıkarır araçtır, ama büyük sorun var soruncuk var.
    Bakalım araştırıyorum. Piyasada malum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sglmhmt

2016 focus 1,5 120hp aracım var piyasası 85-88bin TL civarı. Tavsiye ederim focusu.

👍

Harika araç. Bence de.

• quote:

Orijinalden alıntı: sepulnation

Eskiden 50bine ne alınır şeklindeki konular 90bine dayandı. Neyse. 2. El kimse bana otomatik aldıramaz. Cinsi çeşidi ne olursa olsun. 0 km c sınıfi ne varsa o olurdu. Bende vardı bu bütçe peki ben ne aldım. 2.el hb egea loungeplus. Hem dizel oldu hem bana göre full oldu. Hemde cebimde 19 bin daha kaldı.buada 19bin daha az kredi çektim diyim. Bu bile yeterince fazla bir araç için. Artık 5 6 sene araba almamak lazım.

2.el otomatik neden almıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

quote:

Orijinalden alıntı: sepulnation

Eskiden 50bine ne alınır şeklindeki konular 90bine dayandı. Neyse. 2. El kimse bana otomatik aldıramaz. Cinsi çeşidi ne olursa olsun. 0 km c sınıfi ne varsa o olurdu. Bende vardı bu bütçe peki ben ne aldım. 2.el hb egea loungeplus. Hem dizel oldu hem bana göre full oldu. Hemde cebimde 19 bin daha kaldı.buada 19bin daha az kredi çektim diyim. Bu bile yeterince fazla bir araç için. Artık 5 6 sene araba almamak lazım.

2.el otomatik neden almıyorsunuz

Araçlarım fiziki temizlik olarak pek temiz olmazlardı. İs yogunlugu sebebiyle ilgilenemezdim. Fakat aracımın alt ust tüm hareketli parçalarına herzaman dikkat ettim. Hep dikkatli kullandim. Herzaman orjinal parçalarla en iyi ustalari bir araya getirdim. Kendim araci çalistirinca 1 dk dolmadan hareket hic etmedim yoldan gelincede hemen motoru kapatmadim. Arkadaslarimi defalarca uyarmama ragmen araclari cok temiz darbesiz fakat araç yürutüşleri son derece hoyratçaydı. Bu sebeple otomatik şanzumanları kendim kullanmadığım sürece bir başkasından almamak gibi bir huyum var.

• Megane hb dci edc, golf tdi dsg ikilisinden biri olabilir , performanslı bir araç ise leon fr veya golf 1.4 tsi olabilir

• Yorumumu kriter belirtilmediği için lpg uyumlu benzinli araçlar için yapıyorum.

Devir ekonomi devri. Lpg li ve olabildiğince yüksek model araç alırdım bu paraya. Keza benimde bu civarda butcem vardi. O şekilde yaptim.

Bu paraya gidip düşük model Mercedes veya bmw almam.

DSG sıkıntılı o nedenle VW seat skoda grubunu eliyorum

Ford powershift sıkıntılı

Renault EDC sıkıntılı

Audi lpg uyumu yok.

Toyota multidrive s sorunsuz ancak geçişler konforsuz ve araçların altı yere çok yakın (corolla)

Pejo eat6 şanzıman sorunsuz ancak Fransızları hem araçlarını hem de insanlarını sevmiyorum özellikle alt takımları dayanıksız

Opel grubu kasaları muadillerine göre çok ağır araçları gereksiz çok yakıyor, şanzıman sorunsuz ancak lpg uyumu konusunda magnezyum alaşım subap tan dolayi ek masraf gerektirmektedir. O nedenle bu markayı da eliyorum.

Hyundai ve Kia lpg uyumu var ancak lpg ilk yatırım masrafı çok yüksek o nedenle eliyorum. (Kaliteli bir lpg kiti)

Performans aramiyorsan ancak sorunsuz şanzıman ve lpg uyumlu motor arıyorsanız geriye honda kaldı. Üstelik adamlar 6 yıl garanti veriyor araçlarına.

Arkadaşlar yanlısım varsa düzeltin.

• Hic dusunmeden mpv segmenti bir araca gecerim manuelse grand c max, otomatikse grand picasso ve bundan sonra asla bir daha sedan hb veya diger segment araclara binemezsiniz...

• Ford alirdim segment sizin fikriniz ama ford..

• Pre-LCI F20 116i alırdım.

• 1 serisi alirdim muhtemelen.Eger donanimli daha temiz bir arac bulabilirsem A3 falan da olabilirdi.

• quote:

-Hatchback
    -Spor görünüm
    -Donanım, konfor
    -Otomatik

1 serisini tarif etmişsiniz.

Bense ya w211 yada w204 alırdım. Kafam rahat tamamen elektrikli gelişene kadar en az 10 yıl binerdim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.