Şimdi Ara

90 Bin TL' niz olsa ne alırdınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi günler. 90 bin TL' niz olsa ve otomatik vites araç almak isteseniz bu hangi araç olurdu? Yorum olarak herkes fikrini belirtirse yeni araç alacaklar için güzel bir konu olacaktır. Şimdiden teşekkürler herkese

• S60 olabilir
  • Focus 1.5 Tdci Ps.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Sayende megane görünce yüzüm buruşuyor.
  • HB alacaksam golf sedan alacaksam civic alırdım
  • 70-80bine makyajı Alfa 159 1.9JTDm Distincive Plus alırım.
  • civic
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 BİN TL BU KASA ALINIR MI?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıfır en üst segment ne alabiliyorsam onu alırdım.

Bu paraya da c sınıfı otomatik olarak sadece leon (2017) ve egea var. LPG fikri soğuk geliyorsa ve çok yol yapmıyorsam, ve tabi ellerinde 2017 araç kalmışsa leon, diğer türlü egea alırdım.
  • uzerine 100 daha koyar iyi bisey alirdim.
  • Bir önceki kasa c180
  • 1 serisi veya a seridi ya da tt
  • volvo s60
  • Yeni kasa titanyum mondeo alınır keyf yapılır.
  • 4ceker otomatik olarak;

2015 Hyundai Tucson TGDI DCT Style

2016 Subaru XV Elegance CVT

2016 Suzuki Vitara Allgrip A/T GL+

2015 Mazda CX-3 1.5 Dizel A/T Reflex
  • Güncel
  • golf 1.4 150 dsg
  • 2. El makyajsız 1 kasa bmw

Sıfır seat leon 1.2tsı dsg
  • Leon fr
  • Yeni konu açmıyım güncellemiş olayım hemde. Arkadaşlar benimde bütçem 90-95 bin tl.
    Sıfır veya sıfır gibi garantili araç bakıyorum.

-Hatchback
    -Spor görünüm
    -Donanım, konfor
    -Otomatik

Bunlar önceliğim. Yakıt olarak benzinli de olur dizel de. Otomatik vites olayı biraz muamma. Şöyle ki; dsg biraz korkutuyor beni. Ama diğer şanzımanlarda performans olarak iyi değil.

Kafamda golf,leon var. Astra j kasa kullandım. Onu eliyorum. Max 2-3 yıl binerim araca diye düşünüyorum. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Edit: Bmw 1 serisi bakıyorum fakat fiyatlar çok yüksek. Şanzıman olarak çok iyi tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cail.lou -- 5 Mart 2018; 14:30:29 >
  • Eskiden 50bine ne alınır şeklindeki konular 90bine dayandı. Neyse. 2. El kimse bana otomatik aldıramaz. Cinsi çeşidi ne olursa olsun. 0 km c sınıfi ne varsa o olurdu. Bende vardı bu bütçe peki ben ne aldım. 2.el hb egea loungeplus. Hem dizel oldu hem bana göre full oldu. Hemde cebimde 19 bin daha kaldı.buada 19bin daha az kredi çektim diyim. Bu bile yeterince fazla bir araç için. Artık 5 6 sene araba almamak lazım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.