Şimdi Ara

90 bin TL'ye hangi 4×4 SUV'u tavsiye edersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konuda araştıran biri olarak düşünen arkadaşlara faydalı olması için paylaşıyorum, özellikle Hyundai'leri Santa fe veya tucson olsun 4x4 önermem, sizi yolda bırakır, en basit dioganal testini geçemiyorlar.
    Suzuki gerçek low moda sahip olduğu için en iyisi o zatem. Ondan sonra bu segmentte yani yazılımsal dif klitli araçlarda subaru'nun awd sistemi gelir, jeep, nissan, ve diğerleri diye sıralanır.

Çok özür dileyerek mazda cx-5'ide üst sıralara eklemeyi umutmayalım - bol sensör ile çok iyi iş çıkarmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahves -- 20 Şubat 2016; 1:30:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ix35 2.0r

veya

gv 1.9 diss geri kalan para bakım sigorta kasko ve 20-30 bin km yakıt parası
  • Çoğuna binmedim.
    Ama hiç düşünmeden Freemont alırdım.
    Dizel, servis, arazi, f/p.
    Subaru büyük illerin arabası, heryerde servis yok. 2.seçeneğim de 1.5 dCi 4×4 Duster olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford kuga

• Mitsubishi pajero

• 1) forester
    2) raw4
    3) cx5
    4) grand vitara
    5) freemont

Sıralamam bu şekilde olurdu ama freemont ve forester kullanmadım hiç. hepsi birbirinden güzel araçlar.

• Tucson al

• 100bin lira için SUV arasam 2007-2008 q7 3.0tdi dan başka araca bakmazdım :)

• Bu fiyat bandında Freelander nasıl araçtır ?
  • Ford KUGA tercih edilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: .IsTanBul.

Bu fiyat bandında Freelander nasıl araçtır ?

Temizini bulursanız tank gibi arabadir fakat servisi tuzludur

• Uzun bir aradan sonra başlığı tekrar hortlattım, öncelikli olarak fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Bu süreçte ne almak istediğimi ve ne aldığımı paylaşayım. Bir tane x-trail buldum internetten haftasonu. Dedim pazartesi ararım. Pazartesi aradım satıcı birisiyle anlaştığını söyledi, erken davranmadık alamadım. Bir tane grand vitara takibe aldım o da kaçtı. Ssangyong rexton 2014 model için pazarlık ettim adam az daha düşse alırdım. O diretti ben almadım. Sonra biri dedi ya kaç kere dağa bayıra gidicen git geniş bir araç al, dağa bayıra gideceksen de ucuz bir arazi aracı alırsın. Fikir kafama yattı. Arkadaşımın 2014 superb aracı vardı, onu aldım. Arazi aracı olarak da 2001 model suzuki vitara 1.6 jlx 4 kapı aldım. Hem evdeki hesap çarşıya uymadı çoluk çocuk ha dedim mi öyle sağa sola gidemedik, hem de vitaraya aracın eski olması sebebiyle bir türlü ısınamadım ve suzukiyi yeni sattım. Şimdi bir tane b kasa şehir içinde kolay hareket edebileceğim ufak manuel bir dizel araç alacağım.
    Herkese tekrar teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.