Şimdi Ara

90+ Char Alınacak[İstanbul içi]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar öncellikle bu başlığı açtığım için kusura bakmayın bütün başlıkları takip edecek zamanım olmuyor

90+ lvl ustu char arıyorum, satıcının istanbul içinden olması, satışın elden yapılması kesin tercihimdir

Verebileceğim Rakam : 200-250TL

• Nasıl bi char olucak €u China? 90 Level premiumlu bi charım var düşünürsen elden ist. yapabilirz.

EDİT: ROGUE karakter.Farmda 81 e kadar cleric-xbow-dagger herşey full max.Sp kasıorz işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinaL_İmPacT -- 3 Haziran 2009; 19:03:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Nasıl bi char olucak €u China? 90 Level premiumlu bi charım var düşünürsen elden ist. yapabilirz.

EDİT: ROGUE karakter.Farmda 81 e kadar cleric-xbow-dagger herşey full max.Sp kasıorz işte
    93 FF blade var istanbul içi ama 350ye olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ansss

93 FF blade var istanbul içi ama 350ye olur

Alıntıları Göster
    bende apolloda 90 lvl full str chinese bow var

fakat fiyati en az 400 tl
    ilgilenirsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

bende apolloda 90 lvl full str chinese bow var

fakat fiyati en az 400 tl
    ilgilenirsen

Alıntıları Göster
    89 xbow verim sana ist elden 100 tl itemli __TaNK__
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesreis

89 xbow verim sana ist elden 100 tl itemli __TaNK__

Alıntıları Göster
    91LVL FULL FARM BOW CHAR (FİRE - LİGHT - PACHEON) SATILIK. Msn: mesut_63_79@hotmail.com ekle anlaşacağımızdan eminim.
  • saturnde 91 FF nukerim var 90 cold 90 liyting 90 bicheon çarım ong farmlıdır istanbulda oturuyorum 250 tl ye satıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Luria__

saturnde 91 FF nukerim var 90 cold 90 liyting 90 bicheon çarım ong farmlıdır istanbulda oturuyorum 250 tl ye satıyorum
    83 lwl Xbow Bard Dagger FF 23k canı var sağlam çar 80 lwlde 2 defa Shatanı kesti 2 defada lordu kesti Shatana 200k Crit çakıtı çarım şuan satılıktır bir wizard alıp sp farm yapıcam çarda 2tane 2li set dress var 1ölü pet Pasifictedir Çarın fiyatı 150 lira Hemen alıcaksan 140 falan olur sağlam çar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _thelastra_

83 lwl Xbow Bard Dagger FF 23k canı var sağlam çar 80 lwlde 2 defa Shatanı kesti 2 defada lordu kesti Shatana 200k Crit çakıtı çarım şuan satılıktır bir wizard alıp sp farm yapıcam çarda 2tane 2li set dress var 1ölü pet Pasifictedir Çarın fiyatı 150 lira Hemen alıcaksan 140 falan olur sağlam çar

Alıntıları Göster
    Mercuryde 91 lv full int nuker redsea77tr@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: redsea77tr

Mercuryde 91 lv full int nuker redsea77tr@hotmail.com

Alıntıları Göster
    95 Lv Sword Shield nuker 250 tL 200 e bRAKrım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CodemasteR_

95 Lv Sword Shield nuker 250 tL 200 e bRAKrım

Alıntıları Göster
    94 lwl iris serverında Wizard/ Cleric charım var uzerınde 11 gun pre plus dewıl sprıt dress ve 93 lwl wolf ve pet var ılgılernırsen ıstanbul kartalda oturuyorum fıyat bıraz az ama ıstersen konusur anlasabılecek bır rakama gelırız.
    msn: burcin.durgun@windowslive.com ekle konusuruz
  • http://forum.donanimhaber.com/m_31312431/tm.htm 92 lvl WİZz CLERİC 250 TL ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: T@FİLİ_28

http://forum.donanimhaber.com/m_31312431/tm.htm 92 lvl WİZz CLERİC 250 TL ...
    kardeş greecede 94 lwl force bow çarım war 350 lira preli we pre plus wradır fazladan fakat msn korumalı ilgini çekerse msn adresim cuneyt141@hotmail.com
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _thelastra_

yok artık

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

çüüş 83 lv shaitanıkestiysen gel bide beni kes
    yani ufak atta civcivler yesin sağlamsında o kadar diil
    o kadar sağlamsan Quirinus pm:)

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

OHA

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

OHA

Alıntıları Göster
    91 Lv wizard-cleric charım var server gaia isim Legend_Saka tanıyan tanır... Seti +3+4+5 silahı 90+5 250 TL ye bırakıyorum Cnunku oyunu bırakıyorum :) iletişim için erdincsahin@trabzonum.org

• quote:

Orijinalden alıntı: ZoNCaN_XxX

91 Lv wizard-cleric charım var server gaia isim Legend_Saka tanıyan tanır... Seti +3+4+5 silahı 90+5 250 TL ye bırakıyorum Cnunku oyunu bırakıyorum :) iletişim için erdincsahin@trabzonum.org

Alıntıları Göster
    AEGE de 87 str var 860 k sp si var suanda kasmak ıcın bow actım glaveye doncektım fire 76ya kadar full bow kasamk ıcın geeklı olanlar full lıgtıng 50 de sadece kosma acık str her cara rahatlıkla donebılir devil sprıt b var pet sıncap var presıne daha 10 gun var cadı kostumu var ayrıca 300 e dusunursen cıddı alıcıysan elden verebılırım sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurxp

AEGE de 87 str var 860 k sp si var suanda kasmak ıcın bow actım glaveye doncektım fire 76ya kadar full bow kasamk ıcın geeklı olanlar full lıgtıng 50 de sadece kosma acık str her cara rahatlıkla donebılir devil sprıt b var pet sıncap var presıne daha 10 gun var cadı kostumu var ayrıca 300 e dusunursen cıddı alıcıysan elden verebılırım sadece

Alıntıları Göster
    95 LWL XBOW BARD CHAR POSEİDON SERVERINDA ALICIYSAN MSN DEN RESİMLERİ ATARIM
    msn:nurullah_11111@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnoze

95 LWL XBOW BARD CHAR POSEİDON SERVERINDA ALICIYSAN MSN DEN RESİMLERİ ATARIM
    msn:nurullah_11111@hotmail.com

Alıntıları Göster
    90 LVL
    TROY
    GLAVİER

170 tl ( zararına satıs )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.