Cogu 90 dogumlu bunlari hatirliyorum yazmis nasil hatirliyorlarsa , bunlari hatirlamak icin 80lerde dogup 90larda yasamis olmasi gerek.
Yok abi bi 93'lü olarak çoğunu hatırlıyorum ben de yani , tabi siz daha iyi hatırlarsınız ama ben de bi çogunu hatırlayabiliyorum ve sadece güzel zamanlardı demek istiyorum.
*Ninja Turtlesa bayılırdım *çelikin parçalarını hep dinlerdim(ateşteyim ben ateşte ) *alfred vardı onuda çok severdim ama çok izlemezdim (:S)
Susam sokagı, alf, görevimiz tehlike, a takımı, karaşimşek, bir de gece 12 den sonra show tv kırmızı noktalı dakikalar.
Çiviyle saplama oynamak da güzeldi Misket oynamakda güzeldi. Şirinleri ve 7 numarayı seyretmekde güzeldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Zatülcenp
Pokemon'u izlemek ve tasolarla oynamak demek. Işıklı spor ayakkabıyla hava atmak demek. Pazar geceleri yıkanmak demek. Sulugöz sakızını düşündüğünde bile ağzının sulanması demek. Oyunun ortasında annenizin sizi yemeğe çağırması demek. Süper Bana dizisinin müziğini flütle çalmak demek.(Bana bir masal anlat baba) Mahalleden geçen sinek arabasının peşine takılmak demek. Elm Sokağı Kabusu filmi yüzünden hala yaağın altına bakmaktan korkmak demek. Atari'deki ördek vurma oyununda silahın nasıl çalıştığına hala kafa yormak demek. Bir sanal bebeğinizin olması demek. "Macarena" dansını yapmak demek. Katil Bebek Chucky yüzünden oyuncak bebeklerden korkmak demek. Apartmanın zillerine basıp kaçmak demek. Telefona jeton atmak demek. Sayısız joystik kırmak demek. Harçlığını kokulu silgiye yatırmak demek. Teyp kasetine parmağını veya kalemi sokup ileri geri almak demek. Ard arda bütün çizgi filmleri izlemek demek. Hugo ve Tolga Abi demek. İstop diye bağırdığımızda renk tutmaya çalışmak ve onun aslında stop olduğunu sonrada öğrenmek demek. Power Rangers demek. Tetris'te rekor kırma girişimleri demek. Birdir bir,simiiit,yakan top oyunları demek. Bilyelerin içine o renklerin nasıl koyulduğunu merak etmek demek.
varmı arttıran ?
Tolga abi varmıydı ki
hepsini hatırlıyorum
16 yaşıma kadar saklambaç, 7 kiremit, yakar topu, istop, taso, gazoz kapağı, meşe gibi şeylerle oynadık buyukduk. Şimdiki nesil bunları oynayamıyor yazıkkk çok yazık :D
quote:
Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD Pokemon modasından sonra yeni bir anime vardı b-blayd i herhalde.Cipsten onların kuponlarını biriktirir yeşil bir b-blayd sahası alırdık.
Aslında Pokemon'dan sonra Digimon vardı ondan sonra Beyblade çıktı. Kupon değil de farklı bir sistem vardı sahasını almak için.
quote:
Orijinalden alıntı: eDDiè
Cogu 90 dogumlu bunlari hatirliyorum yazmis nasil hatirliyorlarsa , bunlari hatirlamak icin 80lerde dogup 90larda yasamis olmasi gerek.
Bunların çoğu 90'ların sonları ve 2000'lerin başlarında da vardı. O yüzden bizim de hatırlamamız normal.
Taso için gece kondu mahallerine giderdim hepde yenerdim adamlar beni dövmüştü bi kere
Güzel gülerdi...
quote:
Orijinalden alıntı: ßa®an
quote:
Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD Pokemon modasından sonra yeni bir anime vardı b-blayd i herhalde.Cipsten onların kuponlarını biriktirir yeşil bir b-blayd sahası alırdık.
Aslında Pokemon'dan sonra Digimon vardı ondan sonra Beyblade çıktı. Kupon değil de farklı bir sistem vardı sahasını almak için.
quote:
Orijinalden alıntı: eDDiè
Bunların çoğu 90'ların sonları ve 2000'lerin başlarında da vardı. O yüzden bizim de hatırlamamız normal.
94lü olarak hatırladığı kanıtlıyım pokemon zamanında okula gitmiyordum çok severdim hatta ordaki 2 tane ash tasom vardı arklara artizlik yapardım digimon o kadar tutmamıştı(en azından bizim mahallede) beyblade zamanında okula başlamıştım tam da zmanında yayına girmişti bizim gibi çocuklar öyle çizgi film arıodu gerçek beyblade i olanlara kral muhamelesi yapılırdı bikaç yıl sonra fiyatları ucuzladı ve bakkallardaki yerini almıştı hala televizyonda görsem izlerim
Sabahın köründe tsubasa izlemek demek Mahalle maçlarında kaleye geçmek demek Boncuklu tabanca demek
Off Ruhsar dizisini az mı izlerdik süper diziydi her bölümünü neredeyse izledim ve hatırlıyorum.
Birde kocaman mavi bir canavar vardı ingilizce öğretirdi. Ayrıca,birde üç tane böyle kostüm giymiş çocuk vardı biri kızdı hep ingilizce konuşurdu diğer ikisi de türkçe konuşurdu. Hatta magic bag falan vardı bunun dergileri de vardı onlardan alıyordum.