Şimdi Ara

90 LEVEL RAİD YAPICAK SAĞLAM ADAM LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba wowda oynadığım bladges edge serverina 1-2 Türk arkadasımdan baska arkadasım yok düzenli olarak raid yapıcak ve arkadas olucak Türk arkadaslar arıyorum Oyundaki adım: Turkauzan

• gel gel outland e gel sen ve horde ol :)
  • Dostum armory den baktım.Senin güncel raidleri bu dünya,öbür dünyada ve herhangi bir paralel evrende tecrübe etme şansın yok.İstersen aşağılıyor falan de ama acı gerçek bu.Var sen dungeonlara takılmaya devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionare

Dostum armory den baktım.Senin güncel raidleri bu dünya,öbür dünyada ve herhangi bir paralel evrende tecrübe etme şansın yok.İstersen aşağılıyor falan de ama acı gerçek bu.Var sen dungeonlara takılmaya devam et.

hocam 2-3 konudur mesajlarına dikkat ediyorumda bir havalardasın anlamış değilim
    Sen panda geldiğinde direk epic item mı kullandın yavaş yavaş onunda olur

Darksorrow serverında 9-10 kişilik alliance grubumuz var türk istersen gelebilirsin
  • quote:

Dostum armory den baktım.Senin güncel raidleri bu dünya,öbür dünyada ve herhangi bir paralel evrende tecrübe etme şansın yok.İstersen aşağılıyor falan de ama acı gerçek bu.Var sen dungeonlara takılmaya devam et.

Benimde dikkatimi çekti bugün yazdığın tüm mesajlarda sürekli bir aşağılamak, sürekli bir terslemek maksadın var. Anlamıyorum neden böyle yaptığını? Belki de hayatında kötü bir şey oldu sende sinirini çıkarıyorsun bilemem. Kendine çeki düzen ver bence, forum insanlara yardım etmek için var, kavga etmek için veya onları aşağılamak için değil bence.
  • quote:

sanamı sorucak, ister raid yapar, ister pvp istersede gelir forumda raid arkadaşı arar ama sen istediğin gibi insanın oyun karakterine bakıp insan aşağılayamazsın koç yumurtası
  • İplemeyin beyler şu adamı kendini birşey sanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.