Şimdi Ara

90 levelim bu saatlerde bg bulmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 90 levelde giyilen güzel pvp itemleri var 550 item level onlardan kasmak istiyorum hızlı honor point kasmam lazım da bu saatlerde bulmuyor boş boş duruyorum ne yapmak lazım ?

• Oyuncu sayısı az diyorum, tersliyorlar. 1-2 saattir dungeon bekliyorum ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orianna

Oyuncu sayısı az diyorum, tersliyorlar. 1-2 saattir dungeon bekliyorum ben de.

harbiden az cross realm olucak bide stormwind'in önü falan bomboş
  • @Orianna @streiter1
    oyuncu az filan diğil kendinize gelin, bebelik yapmaya gerek yok
    10 milyondan fazla abonesi var wowun çocuk oyunu diğil bu world of warcraft
    bide 1 oyuncu olsa bile yeter sana denk gelmemiştir ben gece 3 de bile girince şak diye bg atıyo dg atıyo
    bilmiyonuz burda oyunu kötülüyonuz insanlara yıllardır oynuyom sizin gibileri görmedim beceremiyonuz oyunu kötülüyonuz pislikler
    az oyuncusu olsa hatta tek ben kalsam bile bu oyunu alcam grafikleri adeta içine çekio saatlerce oynuyom işe geç kalıyom zaten eve 5 de geliyom gece 2 ye kadar kalkamıyom pcden wcye bile gitmiom o derece bağımlısı oldum ama her kuruşa değer mütişş zaman geçiriyo bide ventrodaki ingiliz hatun afet gibi beni benden alıyo bikaç fotosunu yolladı bana adeta dokunmadan işimi gördü
    wow candır aksini idda eden pis metin2 oyuncusudur
    ah yıllarca wowa para yatırdım gençliğim ama süper oyun lise arkadaşlarım bıraktı da wowum beni bırakmadı ya
    evlendim bide kadın sürekli kalk bilgisayardan çocuk gibi oyun oynuyon diye onada işine bak diyom hep

diyceğim o dur ki wow bırakılmaz mütiş oyun beğenmiyosan git oynama sil oyunu hesabını sil wowun senin gibi ihanetçilerle işi yok,
    ya ömürlük başlıcan wowa ya da hiç başlamıcan
    wow da ortam böle işine gelirse herkes sevio bu oyunu millet enayi diğil her ay para veriyoz

ikinize 1 ay gametime aliyim oynamaya devam edin bırakmayın oyunu çok seviyorum wow oynayan türkleri bitane çocuk var 12 yaşında ona para veriyorum hep oyunda gametime uzattım çocuğa tokenle 10 adet 1 aylık gametime aldım loncaya aldım ingiliz hatunla tanıştırdım ingilizce bilmiyo ama çocuk raide almıyoz onu

wowu bırakmayın wow candır kraldır mütiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: wowmop

@Orianna @streiter1
    bide 1 oyuncu olsa bile yeter sana denk gelmemiştir ben gece 3 de bile girince şak diye bg atıyo dg atıyo
    bilmiyonuz burda oyunu kötülüyonuz insanlara yıllardır oynuyom sizin gibileri görmedim beceremiyonuz oyunu kötülüyonuz pislikler
    az oyuncusu olsa hatta tek ben kalsam bile bu oyunu alcam grafikleri adeta içine çekio saatlerce oynuyom işe geç kalıyom zaten eve 5 de geliyom gece 2 ye kadar kalkamıyom pcden wcye bile gitmiom o derece bağımlısı oldum ama her kuruşa değer mütişş zaman geçiriyo bide ventrodaki ingiliz hatun afet gibi beni benden alıyo bikaç fotosunu yolladı bana adeta dokunmadan işimi gördü
    ah yıllarca wowa para yatırdım gençliğim ama süper oyun lise arkadaşlarım bıraktı da wowum beni bırakmadı ya
    evlendim bide kadın sürekli kalk bilgisayardan çocuk gibi oyun oynuyon diye onada işine bak diyom hep

diyceğim o dur ki wow bırakılmaz mütiş oyun beğenmiyosan git oynama sil oyunu hesabını sil wowun senin gibi ihanetçilerle işi yok,
    wow da ortam böle işine gelirse herkes sevio bu oyunu millet enayi diğil her ay para veriyoz

ikinize 1 ay gametime aliyim oynamaya devam edin bırakmayın oyunu çok seviyorum wow oynayan türkleri bitane çocuk var 12 yaşında ona para veriyorum hep oyunda gametime uzattım çocuğa tokenle 10 adet 1 aylık gametime aldım loncaya aldım ingiliz hatunla tanıştırdım ingilizce bilmiyo ama çocuk raide almıyoz onu

wowda gelişmek için = uyan-wow oyna - bilgisayar başında yemek ye-uyu - uyan- wow oyna -bilgisayar başında yemek ye wow oynamaya devam et-uyu .......

• quote:

Orijinalden alıntı: wowmop

@Orianna @streiter1

wowun içinde zaten lol var bg arena vs. :):)

• streiter1 S kullanıcısına yanıt
    90 lvl de bg bulman zor olur. Neden dersen 90 lvl olmuş biri suan 90-100 arasını kasmakla meşguldür. Bence wod yoksa wod al lvl 100 ol. Yok dersen 90 lvlde yapacak birşey bulamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 Otomatik servere giriyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sabah sabah ne dungeonı. Beklediğine göre dps bir classla oynuyorsun. Dungeon findera girdiğin zaman tank healer kısmına bak hediye falan veriyorsa o kadar beklersin.
  • düşük levelda oyalanma merakını anlamıyorum milletin.güncel içerik son levelda olduğundan herkes level kasıyor.düşük levelda bg bulamaman normal.max levelda hala bg gelmiyorsa o zaman de wow bitmiş diye.dungeonlara gelince, dpssen sıra beklemen normal, herkes dps çünkü haliyle sıra uzuyor, ben genelde tank, healer olarak kasardım hiç sıra beklediğimi hatırlamıyorum mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran varsa WoD alıp yardır 100. seviyeye hocam. WoD almayıp 90 kalan çok nadir, o sebeple BG bulman zor olur.
  • 100 lvl olsan da gene aynı sıkıntı devam ediyor yani birkere istikrar var oyunda
    100 oldun gene elini kolunu sallaya sallaya canının her çektiği yere giremiyorsun bu sefer item level derdi başlıyor. ilk hedef ilvl 615
    ne yapacaksın? dungeona gireceksin gene yarım saatten fazla beklemen gerekebiliyor. tam dg ye giriyorsun bir bakıyorsun tank afk, healer evlere şenlik, yata kalka bi hal oluyor üstüne üstlük millete bişeler düşerken sana uygun bişey düşmüyor son bosta itemi alacam diyorsun ama nerdeee şansına denk gelen takım ile son bosu kesemiyorsun iyice deliriyorsun
    bari ashran'a gideyim pvp item toplayayım en azından heroic kısmı açılsın diyorsun bu sefer gene karşı taraf öttürüyor avucunu yalıyorsun.
    böyle didine didine sonunda 615-620 arası ilvl sahibi oluyorsun raidlere girecem bosslara vuracam kırbacı vuracam kırbacı alacam yüksek lvlli itemleri diye hayal kuruyorsun ama o da ne kendi guildindekiler bile hoop hacı bu ilvl ile sen hayırdır durumu oluyor. sakin ol şampiyon wipefest istemiyoruz seni tolere edemeyiz sen gelme diyorlar ee adamlar haklı
    gene premade gruplara kalıyor hayallerin fakat o da ne gene votkayı kaçırmış rusun teki denk geliyor ve birden ortalık şenleniyor

ne ızdırap çekiyoruz arkadaş ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorath -- 26 Haziran 2015; 18:02:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorath

100 lvl olsan da gene aynı sıkıntı devam ediyor yani birkere istikrar var oyunda
    100 oldun gene elini kolunu sallaya sallaya canının her çektiği yere giremiyorsun bu sefer item level derdi başlıyor. ilk hedef ilvl 615
    ne yapacaksın? dungeona gireceksin gene yarım saatten fazla beklemen gerekebiliyor. tam dg ye giriyorsun bir bakıyorsun tank afk, healer evlere şenlik, yata kalka bi hal oluyor üstüne üstlük millete bişeler düşerken sana uygun bişey düşmüyor son bosta itemi alacam diyorsun ama nerdeee şansına denk gelen takım ile son bosu kesemiyorsun iyice deliriyorsun
    bari ashran'a gideyim pvp item toplayayım en azından heroic kısmı açılsın diyorsun bu sefer gene karşı taraf öttürüyor avucunu yalıyorsun.
    böyle didine didine sonunda 615-620 arası ilvl sahibi oluyorsun raidlere girecem bosslara vuracam kırbacı vuracam kırbacı alacam yüksek lvlli itemleri diye hayal kuruyorsun ama o da ne kendi guildindekiler bile hoop hacı bu ilvl ile sen hayırdır durumu oluyor. sakin ol şampiyon wipefest istemiyoruz seni tolere edemeyiz sen gelme diyorlar ee adamlar haklı
    gene premade gruplara kalıyor hayallerin fakat o da ne gene votkayı kaçırmış rusun teki denk geliyor ve birden ortalık şenleniyor

ne ızdırap çekiyoruz arkadaş ya

AFK ve troll olayına bir çözüm bulmaları gerek. Rogue oynayıp asaya, zincir zırha roll atanlar var, onlara da bir çözüm lazım. Sebepsiz yere kick vote başlatıp atanlar da var. Her türlü gerizekalı insanla karşılaşmak mümkün.
    En iyisi RPvP realmlerde RP yaparak item derdinde olmadan oynamak bence. Karakterim Normal sunucuda arada girip 20 level oyun süresi bitmiş arkadaşlarla RP yapıyoruz, gayet de güzel oluyor. 1 levelde bile RP zevk verir.
    Bu sorunlara rağmen piyasadaki en iyi MMORPG bu, WoW bile bu haldeyken sakın gidip 4Story, Allods, Runes of Magic vs. gibi çakmalarını oynamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montmartre -- 26 Haziran 2015; 19:28:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.