Şimdi Ara

90'lı yılların çizgi filmi çiko yu hatırlıyomusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
14.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben ilk okul 4-5 e felan giderken yani 10 sene önce show da bir çizgi film vardı lakin onu izlemek istiyorum. Çizgi film basketbol ile ilgili başrolde çiko isimli bi bacak kadar çocuk vardı sapık bi çocuk Bunu hiç biyerde bulamadım resimlerini bile bulamadım ama bakın çiko için sözlükte bulduğum yazılar..Bakalım benim zamanımın geçleri hatırlıcakmı?

japon çizgi film karakteri. küçücük boyuyla harika basketbol oynardı. hatta diğer birçok sporu da yapardı. başrolü kaptı ya, hepsinde de efsane mübarek. ama tek bir sakıncalı tarafı vardı, kızların eteklerini kaldırmak. zaten çizgi filmi kaldırmış olmalılar, kaç sene önceydi...

90lı yılların ikinci yarısında show tv'de yayınlanan ve spor hayatına basketbolla başlayıp sayısız spor dalında at koşturduğu halde hepsinde en iyi olan 50 santimetre boyundaki bir çocuğun maceralarını anlatan çizgifilm. çocuğun ismi de çiko'dur.
    basketbol, masa tenisi, jimnastik, eskrim gibi sporların en iyisi haline gelmesinin asıl sebebi, sevgilisi "akane"nin iç çamaşırlarından aldığı enerjidir.

sürekli hatun peşinde koşan,özünde basketbolcu olan ancak her türlü spor dalına el atıp başarı da sağlayan olağanüstü çizgi film karakteri.çoğu kişi bilmez kim olduğunu ancak izlemiş olanlar şanslıdır...

başrolünde "gigi" veya "chiko" olarak bilinen bir genç vardı. 30 santim boyu ile, basket takımına giriyordu. hatta kız iç çamaşırlarına hasta olması gibi bir özelliği de olabilir bu elemanın. o genci ve maceralarını konu alan bir anime serisi işte bu. türkiye'de show tv'de yayınlanmıştı, sene 90'lar.

Bu çizgi filmi istiyorum arkadaşlar hatırlayan varmı bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 21 Aralık 2008; 21:43:14 >

• Ben hatırlıyorum süper muz atışı yapardı ve beyaz iç çamaşırlarına bayılırdı bücür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorthol

Ben hatırlıyorum süper muz atışı yapardı ve beyaz iç çamaşırlarına bayılırdı bücür
    quote:

Orjinalden alıntı: Bludger

Ben hatırlıyorum süper muz atışı yapardı ve beyaz iç çamaşırlarına bayılırdı bücür

süper çizgifilm de yaa hiç biyerde bulamıyorum bizim oğlan çok sapıktı yaa süper çocuk kafasına kızın kilodunu takar öle maça çıkardı

• quote:

Orijinalden alıntı: myd

quote:

Orjinalden alıntı: Bludger

süper çizgifilm de yaa hiç biyerde bulamıyorum bizim oğlan çok sapıktı yaa süper çocuk kafasına kızın kilodunu takar öle maça çıkardı

Alıntıları Göster
    hatırlamaz olur muyum...az sapık değildi serfsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: .M3RT.

hatırlamaz olur muyum...az sapık değildi serfsiz

Alıntıları Göster
    küçükken benim idolümdü çiko

• quote:

küçükken benim idolümdü çiko

Alıntıları Göster
    Haha çok manyak tı yaa bende onu arıyom bulamıyorum. Benim aklımda kalan dev gibi bi adam kendi potasının ordan basket atıyodu buda kendince bi yöntem geliştirip topun yönünü değiştiriyodu ve kendi potalarından sekip dier potaya basket girmesini sağlıyodu :D manyaqtı yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: degersazan

Haha çok manyak tı yaa bende onu arıyom bulamıyorum. Benim aklımda kalan dev gibi bi adam kendi potasının ordan basket atıyodu buda kendince bi yöntem geliştirip topun yönünü değiştiriyodu ve kendi potalarından sekip dier potaya basket girmesini sağlıyodu :D manyaqtı yaa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: degersazan

walla benim hatırladığım bölümde rakip düşünce okuyordu bütün oyuncuların böle olunca hep pas verirken hata yapıyolardı. ama bitek çikonun aklını okuyamıyolardı. beyin okuyan rakipden birisi ben bunun beyninin derinliklerine gireceğim dedi bi girdi bizim çiko kilotlar aleminde yüzüyo
    sonra kafayı yemişti rakipteki çocuk çıkamamıştı çikonun beyninden sonra çikonun takımdaki çocuklarda anladı nasıl yeneceklerini herkes saçma sapan şeyler düşünmeye başladı ve yendiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

walla benim hatırladığım bölümde rakip düşünce okuyordu bütün oyuncuların böle olunca hep pas verirken hata yapıyolardı. ama bitek çikonun aklını okuyamıyolardı. beyin okuyan rakipden birisi ben bunun beyninin derinliklerine gireceğim dedi bi girdi bizim çiko kilotlar aleminde yüzüyo
    sonra kafayı yemişti rakipteki çocuk çıkamamıştı çikonun beyninden sonra çikonun takımdaki çocuklarda anladı nasıl yeneceklerini herkes saçma sapan şeyler düşünmeye başladı ve yendiler

Alıntıları Göster
    bu çizgi filmi ben de bulamıyorum yahu,bunun adı başka memleketlerde değişik miydi,Temel Reis-Popeye gibi.Çiko yok hiçbir yerde

Edit:Dash Kappei'ymiş.sözlüklerden birinde gördüm.

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=dash+kappei&btnG=G%C3%B6rsellerde+Ara&gbv=2&aq=f&oq=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelcik -- 5 Temmuz 2009; 3:33:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kelcik

bu çizgi filmi ben de bulamıyorum yahu,bunun adı başka memleketlerde değişik miydi,Temel Reis-Popeye gibi.Çiko yok hiçbir yerde

Edit:Dash Kappei'ymiş.sözlüklerden birinde gördüm.

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=dash+kappei&btnG=G%C3%B6rsellerde+Ara&gbv=2&aq=f&oq=

Alıntıları Göster
    Ne çizgi filmi be.Anime.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

Ne çizgi filmi be.Anime.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

Ne çizgi filmi be.Anime.

Kardeşim anime manime bilmiyorduk çocukken,çizgi film de geç işte

Bunu Masumiyet karinesi,Masuniyet karinesi meselesi gibi büyütmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: kelcik

quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

Ne çizgi filmi be.Anime.

Kardeşim anime manime bilmiyorduk çocukken,çizgi film de geç işte

Bunu Masumiyet karinesi,Masuniyet karinesi meselesi gibi büyütmeyelim

Alıntıları Göster
    99'lu yıllarda show tv'de yayınlanmış bi cizgi filmdi çiko diye kısa boylu insanlara ilham veren karakterdi
    o dönemlerde enerji içecegi içecegini keşfetmemiş olan çiko etek altıcılık yapıp maçlarda gaza gelirdi :))
    çok komik bi cizgifilm arşivlemek lazım :D

• quote:

quote:

hahauha okudukça zihnimde canlandı ya o bölümü izlerken karnıma kramplar girmişti feci komikti ya

• quote:

Orijinalden alıntı: earth.

quote:

quote:

hahauha okudukça zihnimde canlandı ya o bölümü izlerken karnıma kramplar girmişti feci komikti ya

Alıntıları Göster

Çocukluğumun kahramanı Çiko

• quote:

Orijinalden alıntı: XR9

Çocukluğumun kahramanı Çiko

Alıntıları Göster
    1 yıllık hort niye hortlattın xD

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabri9135

1 yıllık hort niye hortlattın xD

Alıntıları Göster
    Kuyruğu olan başka bir karkaterdi sanırım. Dragon Ball olması lazım kuyruklu olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: XR9

Kuyruğu olan başka bir karkaterdi sanırım. Dragon Ball olması lazım kuyruklu olan

Alıntıları Göster
    Küçükken izlerdim bende.Birde atari oyunu goal 3 vardı.Nerden aklıma geldiyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaCoN

Küçükken izlerdim bende.Birde atari oyunu goal 3 vardı.Nerden aklıma geldiyse

Alıntıları Göster
    kar beyaz kar beyaz,
    ve elinde pipoyla girdiği o tripler.

bide ne masa tenisi oynardı be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bicakci -- 3 Ağustos 2010; 18:31:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bicakci

kar beyaz kar beyaz,
    ve elinde pipoyla girdiği o tripler.

bide ne masa tenisi oynardı be

Alıntıları Göster
    google da ararken bu konuya rastladım.bnde hastasıydım çikonun.bi bölümde topu sektirerek topun arkasına saklanıyodu(boyu kısa olduğu için)rakip oyuncular onu göremiyordu:) piyasada yok ama.bulsam izliyecem tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzshn

google da ararken bu konuya rastladım.bnde hastasıydım çikonun.bi bölümde topu sektirerek topun arkasına saklanıyodu(boyu kısa olduğu için)rakip oyuncular onu göremiyordu:) piyasada yok ama.bulsam izliyecem tekrar

Alıntıları Göster
    torrente arayınca buldum ben, 65 bölümü 3e ayırmışlar. indirmeyi denemedim ama peer sayısı çok az gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaysersozedh

torrente arayınca buldum ben, 65 bölümü 3e ayırmışlar. indirmeyi denemedim ama peer sayısı çok az gibi.

Alıntıları Göster
    Unuturmuyum Hiç ÇİKO Sakamoto :D Bu Benim Akane Atışım fln Diyodu Basket Atmadan xD
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.