Şimdi Ara

90 lv ShunjiSuke 12:1 hybrit Farmed.. (tanıtım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
10.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12:1 için kaç kere srt verdin nasıl verdin bende 9:1 yapcaktım ama seninkide ilginç geldi
  • 12:1 için toplamda 20 str verdim yada 80 den sonra 2 str 1 int gidilerekde yapılabilir...
  • Japonca gramer kitabımı karıştırırken karşıma çıktı bugün, shunji "instant" yani "anında, hemen olan" anlamına geliyormuş. İlerki sayfalarda suke'de çıkarsa karşıma onuda yazarım.
  • gz diyelim ne diyelim emeğine sağlık deymiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Japonca gramer kitabımı karıştırırken karşıma çıktı bugün, shunji "instant" yani "anında, hemen olan" anlamına geliyormuş. İlerki sayfalarda suke'de çıkarsa karşıma onuda yazarım.

waa o kitap bana lazım

@bygkhan

saol

bu arada yeni bi dürtü beni kasıp kavurmaya başladı... bazen sinirlerim gerilior lighting charin i 9 a kadar maxladım ben ss deki gibi değil yani şu anda 9 lvl status verior fakat 6 lı komboda her vuruşta %20 ihtimal olmasına rağmen çoğu zaman yediremiyorum... elin oğlu 3 kuruşluk bow skili ile her atmaya stun yedirior

biraz daha böyle giderse kafayı çizip fire geri çekip force açıcam...

bicheon 90 light 90 force 90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 25 Temmuz 2008; 21:55:57 >

• Seninde belirttiğin gibi fire yerine cold açarsan pvp de daha başarılı olabilirsin, fakat powerlevel için tabiki fire daha iyi.
  • colda gerek yok...

cold u açık olanıda var zaten
  • ya şu yeni çıkan kılıç yatır-batırları nasıl acaba gören varmı veya nasıl oluyor söleyinde ben de bi bakıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

colda gerek yok...

Sadece bu karakter için yorum yaptım, öbürü veya öbürleri için değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sacred_Divinity

quote:

colda gerek yok...

tek başına bir oyun düşünüyorsan evet haklısın tabi... fakat takım oyununa bu char cold dan daha iyi gider yukarda belirttiğim sebeblerden dolayı.. parti olmadan pek pvp takılmayı düşünmüyorum zaten bu charla job yapacam paso
  • tembeler gercekten eksıklerı bıle olsa muthıs bı yapılandırma olmus tebrıkler monotonluktan cıkan belkıde ılk kısısın herkes aynı yapılandırmaları sakız ettıler agızlarına sen olayı bıraz olsun degıstırdın

bence mutlaka bu yapılandırman ust konuya farklı bır gorus olarak alınmalı yapılandırmanın neye gore ve ne gıbı + - lerı oldugunu belırterek ust konuya eklenmelı

basta 3 ay 10 gun demıssın fakatta gunde kac saat kastıgını belırtmemıssın ustune ustluk botmulumu botsuzmu oldugunuda belırtmemıssın

ama yınede ust konuya farklı bır gorus olarak eklenmelı HELAL OLSUN

NOT :mutlaka baslangıc kısmına + ları - lerını ve nasıl bır sıstem ıcın kastıgını belırterek yenıden yap bu tanıtımı
    MESELA:wow un dh forumlarına bı bakın bı class ıcın enaz 3veya 4 farklı talent dagılımı var ama sro da asıa karakterler ıcın 5 ı gecmedı yenı seyler denemkten herkes kacıyor

LUTFEN UST KONUYA EKLEYIIIIIIN

• Hocam ; güzel bir çalışma tebrik ediyorum..
    Farklılıklara da ihtiyaç var..
    Ve ayrıca bir benzetme yapmak istiyorum :
    Bir takım oyununu yapboza benzetirsek birbirine en uyumlu parçalar en iyi en güzel şekli ortaya çıkarır ki ; bu build de tam olarak bu mantıkla tasarlanmış..
    Belki coldun yarattığı bir açık olacaktır ancak tabiiki de arkasına alacağı cleric desteği ile tam verimde çalışabilecektir..
    Zaten daha itemlar pimplenme aşamasında olduğuna göre ortaya "takım oyunu" karakteri çıkacaktır ki ; "çok güçlü" dediğimiz EU karakterler de bu buildden değil mi?

Şimdi Osmanlıdan örnek verirsek :
    Kafalarına kavuktan sonra zorla Fes takılmaya çalışılan şahıslar bundan bir zaman sonra kafalarından fes çıkarılıp şapka takılırken büyük isyanlar çıkarmışlardır..
    İşte durumda SRO'da buna benzer adamlar çok..
    Agacıyız.trojansaçarız.biz gibi uyduruk komple çalıntı oyunu 10 sene geriden takip eden forumlara "Sereo loadeerr" indirmek için üye olup arada rehberlere bakarlar ve derler ki:
    Tamam "fayırcı nükerci çok iyi"; halbuki çoktan snow shield gelmiştir ve bireysel kasan Full int karakterler için pvp ve pve ya da FW/GW gibi etkinliklerde ilaç gibidir..Ancak ısrarla kasmaya devam ederler bu çorba buildi..Ve light cold'a "LOL çar , nooop çar , aga lol kalmışsın aga" derler...
    Ardından bir gün light+cold u gördüklerinde ona alışırlar belki bir gün (uzak bir ihtimal belki ama) ve sonra da senin buildine laf atarlarsa hiç şaşırmam...
    Tebrik ediyorum gerçekten de..
    Böyle farklı buildlere ihtiyacımız var (AR-GE ve deneme bakımından..)

• Değişiklikler derken bu karakter benim hybrid warrior-wizard projeme karşı koyabilecek mi bakalım.
    @tembeler, itemlere dair bir şey yazdıysan kaçırdım sanırım. Karakteri parti ağırlıklı oynayacaksan ne giymeyi düşünüyorsun? armor mu yoksa protector mü? Birde elimde daha japonca kitapları var, ilgileniyorsan bursaya döneyim bakalım yollarım belki sana
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sacred_Divinity

quote:

colda gerek yok...

tek başına bir oyun düşünüyorsan evet haklısın tabi... fakat takım oyununa bu char cold dan daha iyi gider yukarda belirttiğim sebeblerden dolayı.. parti olmadan pek pvp takılmayı düşünmüyorum zaten bu charla job yapacam paso

O zaman dediğiniz doğru, parti ile birlikte çok güçlü bir karakter olabilir.

• işte gerçek bir aykırı fıkır Flara warrior-wizard ilginç bi düşünce
    wizardın ateş gücü+warriorun defansıflıgı merkla beklıyorum

yanlız kafama takıldı ben babel ve marsta ezık carla gezıyorum suan fakat hala 80+veya 90 olmuş warloc gormedım sızden goren oldumu genelı clerıc-warloc hala warloc veya warloc-? bi car gormedım

artık ksro yamı donsem dıyorum 50 lvl saf warlocu bırakmıstım eçi de
    hala awrupa carlar ıcınde en korkulacak karakter olarak warlocu dusunuyorum warrıor skıllerınden gereklı sekılde defans skıllerını almıs bı warloc tasarlamıstım kafamda gerceklestırmek nasıb olmadı daha

ne defansı zayıf nede atagı.tam orta karar bı karakter ustune ustluk tam bır bas belası ıskence karakter pvp de slumber deep slumber daze wrath daze adam ayakta dıkılmekten sıkılıo
    ksroda pvplerı ızlemye doymazdım

hatta 25 lvl deyken kıllık olsun dıye 90 lvl lere slumber ve daze atardım sekmedıkce bekler dururlardı gıtmemı ama tabı kacırırsamda tek atarlardı

bu konudakı stats ve spdagılımının hala UST KONU OLMASI TARAFTARIYIM farklı bır gorus farklı bı teknık
    emge saygı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serazen -- 26 Temmuz 2008; 12:32:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serazen

işte gerçek bir aykırı fıkır Flara warrior-wizard ilginç bi düşünce
    wizardın ateş gücü+warriorun defansıflıgı merkla beklıyorum

yanlız kafama takıldı ben babel ve marsta ezık carla gezıyorum suan fakat hala 80+veya 90 olmuş warloc gormedım sızden goren oldumu genelı clerıc-warloc hala warloc veya warloc-? bi car gormedım

artık ksro yamı donsem dıyorum 50 lvl saf warlocu bırakmıstım eçi de
    hala awrupa carlar ıcınde en korkulacak karakter olarak warlocu dusunuyorum warrıor skıllerınden gereklı sekılde defans skıllerını almıs bı warloc tasarlamıstım kafamda gerceklestırmek nasıb olmadı daha

ne defansı zayıf nede atagı.tam orta karar bı karakter ustune ustluk tam bır bas belası ıskence karakter pvp de slumber deep slumber daze wrath daze adam ayakta dıkılmekten sıkılıo
    ksroda pvplerı ızlemye doymazdım

hatta 25 lvl deyken kıllık olsun dıye 90 lvl lere slumber ve daze atardım sekmedıkce bekler dururlardı gıtmemı ama tabı kacırırsamda tek atarlardı

bu konudakı stats ve spdagılımının hala UST KONU OLMASI TARAFTARIYIM farklı bır gorus farklı bı teknık
    emge saygı

Warlock+Cleric?
    Hem de som rodlu?
    Bkz. Mercury-> Balletja

• çok güzel bi char tebrik edermi valla sro uzmanısın.keşke benimde böyle adamlaım olsa benim en fazla 25 lwl warior var:Dgerçekten doğru söylüyorum.
  • Farklı buildler denenebilir.Sende hesaplayıp güzel bir char yaratmışsın. Oynarken sana zevk vermesi dileğiyle....
  • TheHitchhiker dostum warloc -cleric bana bıraz zor gelıyor neden ?
    cunku bu 2 ı bence yn yana gelmez cunku herkesın senden ısteyecegı clerıc ozellıklerını kullanmam olacak ben bu karakterı solo ınsanı olarak tasarlamsıtım

clerıc +++++ lar ınsanıdır gerıde calısanve geıde calısması ıstenen bı karakter partylere gırıdıgınde kımse senden warloc ozellılerını ıstemez
    ama basta warloc oldugu belırttıgınde olay degısır
    warloc dusmanına ------------ler ınsanıdır .uyutur stunlar atakve defans sıler atagını yansıtır ınsana anlıcan onde savasırsın ustune ustluk can cekmelerle hem damage hemde kendıne heal yaparsın bencu bu karakterde daha fazla defans yapılandırma olmalı ıtemlerı olmasa bıle bloc ratesı yuksek bı kalkanla kımsenın bu karaktere dıs gecırecegıne ınanmam
    dedıgım gıbı warloc gerıden calısan degıl onde dıse dıs savasan olmalı

bu yuzden 90 lvl warloc ıcın12/1veya 9/1 hıybırd 90warloc 45warrıor dusunuyorum ama denemek ne zaman olur onu bılemem suan tatıldeym ve sro ya gırmek pek ıstemıyorum
    ancak yıl basına yetıstırebıırım boyle bır karakterı

• quote:

12:1 için toplamda 20 str verdim yada 80 den sonra 2 str 1 int gidilerekde yapılabilir...

2int 1str mi 2str 1int mi eger 2str 1int olursa 10int vermiş oluorumda
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.