Şimdi Ara

90 lv ShunjiSuke 12:1 hybrit Farmed.. (tanıtım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
10.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaşlar tüm yapıcı eleştirler için gönülden teşekkür ederim... tek tek cevap vermeye çalışacağım;

@serazen değerli yorumların ve düşüncen için teşekkür ederim... charı neredeyse 24 saat kastım diyebilirim...
    char ilk 1 ay onglarda farmlandı 600k sp ile farmı bitirildi çünkü kasarken spota çökme olayları charlara pk olmalar iyice canıma tak ettirmişdi... yani çoğu zaman bot kasarken charım 1 gün boyunca yerde yattığı oluyordu boşa kasıyordu yani. ilk full int light cold olarak başladı bu build ve 64 lvl e kadar öyle gitti pacheon light cold skilleri max. bakdım bow bana göre değil çok sıkılmaya başladım ve ani bir kararla bu buildi tasarladım ve bu build için 80 den sonra nasıl bir hybrit olacağı konusunda son kararı verdim... 60 lvl cold ve pacheon skillerini geri almak çok sıkıntılı oldu 10 gün gibi bir zaman kaybettim ve 60k cıvarı sp sanırım. bu farkı azar azar kapattım yani sürekli kasarken light fire max gittim 90 olduğumdada bi anda yarım kalmış pacheon ve coldu sıfırlayıp bicheona maxladım...

sadece akşam 17:00 ve 19:00 arası kapalı kalacak şekilde full time hafta sonları 24 saat açık şekilde ve ilk ay silver premium son 2 ayda premium plus ile 0 gap kasıldı sürekli lvl den 2-4lvl düşük moblarda iyi spotta 4 lü parti usulu kasıldı...

@TheHitchhiker
    hocam seninde değerli yorumların için teşekkür ederim... forumda açmışdım bu char ilk full int bow olarak başladım ama sıkıldım bu buildi kasmamdaki amaç hali hazırda cold light buildlerden sıkılmış olmamdı ve mevcut buildimle partilerde sıkıntı yaşıyordum yeteri kadar yeterli olamıyordum bu sorunu ortadan kaldırmak ve bufflanmaya en musait charı yapmaktı kafamda...

bir sır vereyim sana 70 lvl cap ında herkes fire nuker kasarken ben cold light bicheon heksal char kasıyordum ve millet senin dediğin gibi bana gülüyordu... 80 lvl de yine büyük çoğunluk fire light kasıyordu ve hala bana gülüyorlardı charım bu sefer light cold bicheon du yani bu buildi ilk uygulayanlardan biride bendim aslında... bugüne kadar nuker buildlerin dışına hiç çıkmadım zevkim böyle napim... sonra etraf senin de dediğin gibi millet alışınca cold light bicheon buildler ile dolmaya başladı build iyice ele düşünce bazı ortamlarda da eksik kaldığı yönleri göze batmaya başladı ve 2. olarak yeni bir arayışa sürüklendim durum bundan ibarettir... kastığım serverde buildimin bir benzerine henüz rastlamadım sanırım forumdada ilk ben kastım şu anda... zaten buildleri herkes bireysel yeteneklerine göre sınıflandırdığı için (bu kral build bu kaka gibi) kimse benim gibi takım oyununa yatkın char kasmaz diye düşünüyorum ben...

@Flara hocam hybrit warior wizardmı dikkatli olda birileri ciddi oldunu düşünebilir :D
    item olarak tabiki protector full +5 set düşünüyorum en az! bi ara ikilemde kaldım beni bu ikileme sürükleyen single pvp takılırken str bow lara ve wariorlara karşı zorlanıyor olmam düşürmüşdü acaba armormu giymeliyim diye sordum kendime fakat dedimki ulan yusuf hem itemlerin tam değil hemde single oynuyorsun tabi kesilebilirsin sen bu charı takım oyunu için kasmadınmı... ve denedim hakkikaten buff altında yenilmez olabiliyor (diğer bufflanmış buildlere karşı) son kararımı bu yüzden protector setten yana vermiş bulunuyorum ama 90 ve 89 lvl item bulabilirsem promuş armormuş bakmam takarım o ayrı :D
    şu sıralar kaderin bir cilvesi olsa gerek lighting chain 9 lvl e max olduğu halde bir türlü status yediremiyorum bu beni çıldırma noktasına getirmiş olup fire silip sadece light ağacı ile bu işi götürerek bicheon yanında force kullanma düşüncesinede şiddetle itmiyor değil... bakalım hayırlısı :)
    fake edit: kitaplarınla ilgileniyorum xD

@nurullah41
    teşekkürşer
    @terry277 teşekkürler :)

ve arkadaşlar sıradaki buildimide sizlerle paylaşmak istiyorum arenalarda neredeyse hiç rastlamadığım bir builddir kendisi neredeyse değil hiç rastlamadım aslında... ben henüz kasacak durumda değilim ama merak edip kasmak isteyen arkadaşlara fikir açısından söyliyebilirim

1handed warior + warlock + robe set li bir char düşünüyorum

1handed in 2 handed kadar olmasada güçlü atakları robe giyilerek yükseltilecek daha yüksek mag defans ve düşecek phy defansı destekleyecek +++br opsiyonu olan bir kalkanı ve warlock debuffları ile 1handed ataklarını 2handedin damagelerinin üzerine çıkarabilecek bir build düşünüyorum.

hızlı koşabilme
    daha yüksek pary ratio değerleri
    mag defans
    kalkan ile br ve dengelenmiş phy defans
    warlock ile çıtası dahada yükseltilmiş phy damageler
    edit: birde silah değişimlerinde rod-1handed / 1handed-rod kalkan sürekli elde olacağı için hibir sorun olmaması kolaylık...

kısaca özetlemek gerekirse yeni favori buildim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 26 Temmuz 2008; 23:22:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: __LP__

quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

12:1 için toplamda 20 str verdim yada 80 den sonra 2 str 1 int gidilerekde yapılabilir...

2int 1str mi 2str 1int mi eger 2str 1int olursa 10int vermiş oluorumda

evet 10 int 20 str vermiş oluyorsun (80 den sonra)
  • Eyvallah hocam.
    Ben teşekkür ederim..
    UPlayalım da millet görsün
  • Hocam benim ilk avrupalı karakterim 1h + warlock idi. 1h + warlock genelde yaygın bir build gibime geliyor artık, en azından oynadığım tüm serverlarda karşıma çıktı. Çeşitli video sitelerinde aratırsan karşına çıkar, tam adını hatırlamıyorum Vapore olsa gerek en ünlüsü bu bildiğim kadarıyla 1h + warlocklar arasında.

Warrior + wizard konusuna gelince, elime düzgün bir plvl fırsatı geçerse denemeyi düşünüyorum ciddi ciddi. Denemeden neye benzeyeceğini görme ihtimalim yok, o yüzden en azından denemek istiyorum, oyunun en berbat karakteri olacak bile olsa zevkini çıkarabildikten sonra pek sorun olmaz heralde, yinede mükemmel derecede üzerine düşmem. Aklımı kurcalayan ve sorun yaratabileceğini düşündüğüm en büyük şey ise stat dağılımı.

Not: Elimde japonca hocamdan aldığım fotokopisel 280 sayfalık bir japonca-türkçe kitabı var, fotokipicide halen kayıtlı ise çektirip kargoyla atabilirim. Diğer kitapları daha hatim edemedim bitireyim onlarada bakarım. Bi Bursa'ya döneyimde hayırlısıyla.

• hocam sen ciddisin xD

ozaman şöyle birşey düşünüyorsun str ağırlıklı warior ile wizard bufflarını kullanabilmek...

veya int ağırlıklı bir wizard ile warior bufflarını kullanabilmek...

sanırım hem nuke salayıp hem crit atma planların yok değiilmi
  • Aslına bakarsan söz üzerinde oyunu bıraktım, şuan herhangi bir karakterim yok. Bu yüzden aklıma böyle saçma sapan şeyler geliyor. Ne bileyim full force (light, cold, fire) nuker, wizard warrior hybrid, pure bard(en mantıklısı bu gibi), light-force-pacheon, wizard-rogue olsun bu tür şeyler aklımı kurcalıyor. Bunun dışında her şey alışılagelmiş rutin karakterler olarak geliyor bana, sıkıyor diyeyim.

İnt ağırlıklı vizard ile fazla hp ve defansa sahip olmak diyebilirim mantıksal olarak. Daha önce sadece heavy armor giyebilmek için yan skill olarak warrior gidenleri görmüştüm, şu sıralar aklımı kurcalayan şey ise bu. Ha str ağırlıklı diyorsun bak bu da aklıma yattı gerek invisible, gerek earth barrier olsun mantıklı olabilir. Tabi bu sadece "kafamın içerisinde" tasarladığım bir şey. Bunu gerçeğe dökermiyim dökersem ne zaman dökerim (örn. öss sonrası) bunu tam olarak kestirebiliyor değilim.

Bu kadar saçmalamamın sebebi heralde artık oyundaki tüm yapılandırmalardan sıkılmış olmam, yeni şeyler deneme dürtüsüde bundan kaynaklanıyor. KSRO'ya mı geçsem ne..

Nuke sallayıp crit atma planlarım olsaydı muhtemelen Çinli hybrid düşünürdüm heralde - ki o da denenmemiş bir şey olmasa gerek..

• hala full force nukerler var ama yaptıkları bir hata var full force yani cold light fire bir nuker sadece ve sadece elde sun varken açılmalı ben olsam öyle yapardım...

öte yandan eu ya hybrit karışdırmak pek bana göre değil zaten pek eu taraftarı değilim eu lar saf güce dahalı charlar olduğu için hybrite pek yatkın değiller bence tabi bu seninde söylemk istediğin şey sadece fikir alışverişi...

ben charımın fireını kapayıp force açma konusunda çok ciddi keşmekeşin ortasında kaldım mesela eğer bu light chain status vermemeye devam ederse paraya kıyıp sıfırlayacam sonunda... allahdan okadar ihtiyacım olmuyor öyleki status vermiyor diye neredeyse pvp lerde hiç kullanıp zaman harcamıyorum malum ironwall shieldimizin süresi 15 sn

edit: giant shield i maxladıma pişman oldum çatır çatır damage yiyorum blok falan yok silk alıp geri çekicem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 26 Temmuz 2008; 23:10:56 >

• quote:

teşekkürler

ozaman şöyle diyim char pvrlvl e birebir hem çok dayanıklı hemde full int gibi sanki hiçbir eksiği yok

hybrit olmasına rağmen balance %115 lere rahatça çıkabilecek şekilde tasarlandı ben üstüne çıkmayı zorlıcam ama :D

pek bi pvp deneyimim olmadı öyleki bu charda daha pvp yapmadım bugüne kadar bu sabah sadece ticket açık değilken ve evde olduğum için dw önüne çıktım fakat char itemleri full olmadığı için nekadar silkle alınan sc varsa hepsini bastım damage defance hp scroollar falan bu durumda tabiki kaybetmem mümkün olmadı...

bu charı bu şekilde yapmamdaki sebeb takım oyununa daha yatkın olmasını istememdir...

full int bir charda partiden int buff alırsanız balance %120 ye dayanır ve daha gitmez buff un yarısından fazlası boşa gider... ben bu boşa giden kısmı str ye kaydırarak hybrit bir yapılandırma tercih ettim ve haliyle buff aldığımda str balancem baya bi fırlıyor hp en son kale savaşında 16k gördüm 87lvl de itemlerim yokken. ve balance yine %120 ydi yani full int bir chardan farkım kalmadığı gibi çokdaha iyi bir phy balance ve hp oranına sahip oldum...

şu anda çok kullanışlı gibi itemlerimizi fulledikten sonra tekrar deneyeceğim

Ne diyim o sro uzmanı yazısının hakkını vermişin

• tembeler gercekten ıyı bır oyuncusun bu bır gercek cunku ınsanların yorumlarına saygılısın tesekkur ederım

bu arada ozellıkle asıa karakterlerdekı bu nuke hayranlıgı avrupa carların sımdıkı halıne sebeb olduguna ınanıyorum oyunun ılk acıldıgı zamanları hatırlarsanız herkes sılah skıllerı ıle ıs gorurdu pvp şerde sılah bazlı gorsellık mevcuttu atlamalar zıplamalar kılıc spear ve bow muhtesem skıl gorsellıgı sımdı ıse herkes nuke
    bu kadar macıg guc hayranlıgı bence avrupa casterlarına yansıtıldı

ve oyun sımdıkı herkesın bırbırıne tek atma yarısına dondu. eskı cekıcılık yok suan eger ksro kale savası vıdeolarına bakarsanız bunu gorursunuz ozellıkle spear guruplarının ınsanların skıll kullanmalarına engel olmak ıcın yarısı ,wızardların 2 vurusta yerlebır edılıp hemen nukelere acılan buyuk savunma savası avrupa carların ozellıkle spearcıların 90 ustu skıllerı ıle ezılmesı ıste heyecen ve savas budur

işte bu yuzden bazen ksro ya gerımı donsem dıyorum
    yıne belırteyım artık herkes nuke olup tekte alma yarısında sılah kullanmıyor kımse artık nukeyı at olsun anlayısı gercekten benı oyundan sogutuyor

bıraz farklılık olsun dıe ben warloc+1handed dusunmustum ama senın dusuncende ılgınc ama tavsıyem warloc+1handed ben buyusel ustunlugun on planda olmasını tercıh ederım 1 handed warrıorun shıeld skıllerı actıve ve passıve lerıyle ılgımı cok cektı
    dusunsenıze elınızde rod la karsınızdakıne shıeld fırlatıp adamı yere atıomussunuz adam delı olur
    karsınızdakı sızın elınızde rodla o skılı nasıl kullandıgınızı dusuurken sız onu coktan yemıs olursunuz
    işte sıze warloc kıl skıllerine ek

Not : bıldıgım kadarıyla 1handed warrıorun shıld skıllerı elınızde kılıc olamsına gerek duymuyor bu yuzden rahatlıkla kullanılabıldıgını ksro da gormustum ama burda nasıl bılmıyorum

• Tembeler charın son hali nasıl oldu?

Uzun süreden sonra ilk mesajı ben atayim
  • Fevkaledenin fevkinde
    ""
  • Tebrikler Çok Güzel Char Yapmışsın

quote:

ve arkadaşlar sıradaki buildimide sizlerle paylaşmak istiyorum arenalarda neredeyse hiç rastlamadığım bir builddir kendisi neredeyse değil hiç rastlamadım aslında... ben henüz kasacak durumda değilim ama merak edip kasmak isteyen arkadaşlara fikir açısından söyliyebilirim

1handed warior + warlock + robe set li bir char düşünüyorum

1handed in 2 handed kadar olmasada güçlü atakları robe giyilerek yükseltilecek daha yüksek mag defans ve düşecek phy defansı destekleyecek +++br opsiyonu olan bir kalkanı ve warlock debuffları ile 1handed ataklarını 2handedin damagelerinin üzerine çıkarabilecek bir build düşünüyorum.

hızlı koşabilme
    daha yüksek pary ratio değerleri
    mag defans
    kalkan ile br ve dengelenmiş phy defans
    warlock ile çıtası dahada yükseltilmiş phy damageler
    edit: birde silah değişimlerinde rod-1handed / 1handed-rod kalkan sürekli elde olacağı için hibir sorun olmaması kolaylık...

kısaca özetlemek gerekirse yeni favori buildim bu.

Bizim Serverda Ynani Neptunde Böyle Biri Var Warlock Skillerini Kullanınca O Az Vuran 1H dan Eser Kalmıyor, Zaten Çokda Seri, Güzel Build Oluyor Tabi Kullanmasını Bilene

Dipnot:Elinde Sun+4 Var

• charın son hali charı kasmıyorum premium bitti itemler blue yönünden full ama +4 sadece takılarım eksik şu anda bide set +5 yapılıp silahlar +7 ye çekilecek oda biraz zahmetli premium almadım gaia da takılıyorum şu sıralar... premiumsuzda olmuyor pre plus lulara eziliyorsun oyunda.
  • mag balance bence %120 i bulmaz ;!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: zarathoss

mag balance bence %120 i bulmaz ;!!!!!!!!!!!!!

Amerikaya Siyahi Başkan Gelmezz!!!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.