merhabalar Char saturnde burdaki resimlerin dışında avatar dres ve ekstradan açılmış skiller mevcuttur char Amasya ve Antalya dan elden dier illerden ptt havelesi ile gerçekleşecektir fiyat 500 ytl dir ilgilenen arkadaşlar pm atabilir sadece site üzerinden görşme yapılacaktır tşkler ..
BOW
Sikiller (TiTaN)
İtemler
http://forum.donanimhaber.com/m_26649843/tm.htm
Takas Düşünürmsn ?
harika bi çar valla..hayırlı satışlar
takas düşünmüyorum tşkler yorumlar için tşk ederim..
tek eksiği parry ratio onlarda tam olursa yıkılmaz bi çar
Çok hoş char bir soru sormak istiyorum musadenizle, bowman chardan memnun olmadıgınız için mi bırakıyorsunuz şu an ben de kasmaktayım 72 oldu set olarak aynı seti düşünüyorum 7 weap 5 set, 66 iken 68 blade e kesildiydim moralim bozulmuştu.
Setin güzel.Kolay alıcı bulabilecek bir char hayırlı satıslar
memnun olmadıgım için satmıyorum Gaia da oynuyorum 88 lvlim THE_SULTAN onuda satıcam işim bu kasıyorum satıyorum Einde shild olmmazsa yatırda batırlara blok atamazsan yerden kalkamazsın pvp ayrı bi olay plus premiumun olması lazım en az 18 br shildin olması lazım pvp yapmayıda biliyorsan yıkılmazsın ve yıkamayacagın char olmaz
up
up 2
hayırlı Satıslar Saturn _HooLiGaN_ Dursun Abinin Charından Az Daha Kötü Ama Saglam Hayırlı Satıslar
hayırlı Satıslar Saturn _HooLiGaN_ Dursun Abinin Charından Az Daha Kötü Ama Saglam Hayırlı Satıslar
Kanka hecklendik buy arada charı satan arkadas uygun fiyat çekersen +7 yi alabilirim gerçi suan oyunu bırakmayı düşünüyorum
char satışı elden gerçekleşecektir görüşmeler pm yada forum konu altında olacaktır 450 lira ciddiysen yaparım o indirimi İstanbul Amasya Antalya elden satılacaktır tşkler iyi forumlar harici ptt havelesi veya hesaba yatırmak isteyen saturnden hakkımda referans alabilirler ... ama en temizi iki taraf içinde elden satış diye dşünyorum
up 3
Off Görür görmez aklım gitti usta.
sen galiba PVP yaparken Cold el yakma kasarken Fire kullanıyorsun
pvp de iki el yakmayıda kullanıyorum artı shild kullanıyorum kastıgım yartıga görede deişio sp niz varsa cold açtıysanoz mutlaka el yakmayı up layın derim