Şimdi Ara

90 lvl Full Farmed str Bow (Saturn)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar Char saturnde burdaki resimlerin dışında avatar dres ve ekstradan açılmış skiller mevcuttur
    char Amasya ve Antalya dan elden dier illerden ptt havelesi ile gerçekleşecektir
    fiyat 500 ytl dir
    ilgilenen arkadaşlar pm atabilir sadece site üzerinden görşme yapılacaktır tşkler ..

BOW

Sikiller (TiTaN)

İtemler

• http://forum.donanimhaber.com/m_26649843/tm.htm

Takas Düşünürmsn ?
  • harika bi çar valla..hayırlı satışlar
  • takas düşünmüyorum tşkler
    yorumlar için tşk ederim..
  • tek eksiği parry ratio onlarda tam olursa yıkılmaz bi çar
  • Çok hoş char bir soru sormak istiyorum musadenizle, bowman chardan memnun olmadıgınız için mi bırakıyorsunuz şu an ben de kasmaktayım 72 oldu set olarak aynı seti düşünüyorum 7 weap 5 set, 66 iken 68 blade e kesildiydim moralim bozulmuştu.
  • Setin güzel.Kolay alıcı bulabilecek bir char hayırlı satıslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    18 yıl önce açıldı
    Full STR Force Bow
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • memnun olmadıgım için satmıyorum Gaia da oynuyorum 88 lvlim THE_SULTAN onuda satıcam işim bu kasıyorum satıyorum Einde shild olmmazsa yatırda batırlara blok atamazsan yerden kalkamazsın pvp ayrı bi olay plus premiumun olması lazım en az 18 br shildin olması lazım pvp yapmayıda biliyorsan yıkılmazsın ve yıkamayacagın char olmaz
  • up
  • up 2
  • hayırlı Satıslar Saturn _HooLiGaN_ Dursun Abinin Charından Az Daha Kötü Ama Saglam Hayırlı Satıslar
  • kardes s.a. carına talıbım sana teklıfım 450 ındırım yaparsım umarım .50 ytl ıcın benı kırmazssın beklıyorum cvbının wammer00@hotmail.com msn adresım eklersen sevınırım herkese ıyı forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

hayırlı Satıslar Saturn _HooLiGaN_ Dursun Abinin Charından Az Daha Kötü Ama Saglam Hayırlı Satıslar

Kanka hecklendik buy arada charı satan arkadas uygun fiyat çekersen +7 yi alabilirim gerçi suan oyunu bırakmayı düşünüyorum
  • char satışı elden gerçekleşecektir görüşmeler pm yada forum konu altında olacaktır 450 lira ciddiysen yaparım o indirimi İstanbul Amasya Antalya elden satılacaktır tşkler iyi forumlar harici ptt havelesi veya hesaba yatırmak isteyen saturnden hakkımda referans alabilirler ... ama en temizi iki taraf içinde elden satış diye dşünyorum
  • up 3
  • Off Görür görmez aklım gitti usta.

sen galiba PVP yaparken Cold el yakma kasarken Fire kullanıyorsun
  • pvp de iki el yakmayıda kullanıyorum artı shild kullanıyorum kastıgım yartıga görede deişio sp niz varsa cold açtıysanoz mutlaka el yakmayı up layın derim
  • çok güzel bir char olmuş eline sağlık

up
  • tşkler
    quote:

Orjinalden alıntı: IcanFaint

çok güzel bir char olmuş eline sağlık

up
  • up 4
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.