Şimdi Ara

/-90 Lvl Glavie Rehberi-/ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
26.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @ScreaM*
    rehberdemi?
    @mesken58
    tamam force açtırmış ama sen demişsin elinde 85+9 var daha ne...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 16 Mayıs 2009; 11:28:39 >
  • 90 light olsun 90 force olsun adam uzaktan vurmaya basladın mı damage alıcaksınız knock back yapan vurusları ve yatıran skilleri var onlardan korunmak pek mumkun degil glavie charlar icin

force taki atack rating ve phy mag atack dusuren skilleri yedirebilirsek ve ustumuzdede pro set olucagı icin snow shield le birlikte dayanmaya calısıcaz bu charlara

ben kendim yan char olarak 2 hand sword u bosubosuna kasmıyorum zaten bu tur charlardan glavie charımı korusun diye kasıyorum warior buffları ile ölumsuz olma planım hem force ile rakibi zayıflatıcam hemde warior umdan gelen bufflar sayesinde phy defansımı arttırıcam artık oyunda takım halinde oynamak ön planda oldugu icin pvp de ve job ta yardımcı bir eu char a herkesin ihtiyacı var

ek not olarak bu alcemy ye biseyler sövmek isterdim bugun 85+ 5 12 crt glavie mi phy arttırıyım derken kaybettim tamamiyle icimden aglamak geliyo

• quote:

Orjinalden alıntı: samurayx

90 light olsun 90 force olsun adam uzaktan vurmaya basladın mı damage alıcaksınız knock back yapan vurusları ve yatıran skilleri var onlardan korunmak pek mumkun degil glavie charlar icin

force taki atack rating ve phy mag atack dusuren skilleri yedirebilirsek ve ustumuzdede pro set olucagı icin snow shield le birlikte dayanmaya calısıcaz bu charlara

ben kendim yan char olarak 2 hand sword u bosubosuna kasmıyorum zaten bu tur charlardan glavie charımı korusun diye kasıyorum warior buffları ile ölumsuz olma planım hem force ile rakibi zayıflatıcam hemde warior umdan gelen bufflar sayesinde phy defansımı arttırıcam artık oyunda takım halinde oynamak ön planda oldugu icin pvp de ve job ta yardımcı bir eu char a herkesin ihtiyacı var

ek not olarak bu alcemy ye biseyler sövmek isterdim bugun 85+ 5 12 crt glavie mi phy arttırıyım derken kaybettim tamamiyle icimden aglamak geliyo

ligthningin ışınlanma skill i ile yanına gidebilirsiniz fakat o kadar uzaktan force un debufflarını tutturabileceğinizi sanmıyorum.Oyun takım işi ise tek başınıza nasıl hallediceksiniz?1 kişi 2 char açmış takım işimi oluyor?

• hic bir yapılandırma mukemmel degil sonucta bir yerden artı saglarken oteki yerden kaybetmeyi goze alıcaksınız

char konusu birazda zevk meselesi sonucta herkes hosuna giden sekilde yapılandıra bilir nasıl int str acarken zevk e gore acıyorsak yapılandırmada zorunluluk deil zevk meselesi iki 3 farklı yapılandırma seciminden en hosunuza gideni secip uygulamak en iyisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: samurayx

hic bir yapılandırma mukemmel degil sonucta bir yerden artı saglarken oteki yerden kaybetmeyi goze alıcaksınız

char konusu birazda zevk meselesi sonucta herkes hosuna giden sekilde yapılandıra bilir nasıl int str acarken zevk e gore acıyorsak yapılandırmada zorunluluk deil zevk meselesi iki 3 farklı yapılandırma seciminden en hosunuza gideni secip uygulamak en iyisi

haklısınız bu iş zevk meselesi benim zevkime bu build daha çok uyuyor, bu yüzden bu rehperi hazırladım, force glavie hakkında bilginiz bol galiba sizde rehper hazırlayabilirsiniz.
  • ilk önce force u tumuyle uplamam lazım ondan sonra goruslerimi sizlerle paylasıcam zaten simdi ne desek yalan olur full farm biter ondan sonra fark ortaya cıkar

bide yanıp kaybolan silahım yerine yeni aldıgım +5 silahı adam etmem lazım ilk once 12 crt ten 2 crt ye dustuk ferrariden inip hacı murata binmis biri gibiyim suan icin :D
  • UP :) galiba rehpere çevirebilirim.Hata bulursanız söyleyin düzeltiyim:))
  • güzel görünüyor. eline sağlık

ama rehper değil REHBER
  • ya ne bu milletteki force takıntısı eu milletin piskolojisini bozmuş herhal..

glavier rehperine giriom yok susun yerine force i olurdu..

SS nuker yapılandırmasına göriom yok bicheon yerine force..

Allah akıl fikir versin
  • Bende 4 aylık tecrübemle okcu REHPERi açsam güzel olur:D
  • quote:

Bildiğiniz gibi rogue charlar gerçekten çok yüksek hasarlar verir, fakat bu skill ile isterse 1000000000000 vursun
    genede hasar almazsınız

30 Lv cold'daki Wall 10000000000 dmg yi yiyorsa bende süpermen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

Bildiğiniz gibi rogue charlar gerçekten çok yüksek hasarlar verir, fakat bu skill ile isterse 1000000000000 vursun
    genede hasar almazsınız

30 Lv cold'daki Wall 10000000000 dmg yi yiyorsa bende süpermen.

ilk vuruşta nekadar hasar aldıysan o skill hepsini emer, bu arada o superman:).Git dene istiyorsan ayrıcada 30da max yapmayın diye belirttim 1. skilli 1. lvldayken ilk hamleyi tamamen yer :)
    Edit:üst konuya eklenirse faydalı olur eski rehper 90 cap için değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 11 Temmuz 2008; 10:36:33 >
  • ellerine saglık cok gsl olmus
  • Eline sağlık güzel olmuş
  • Ellerine sağlık gerçekten emek vermişsin süper olmuş !
  • Önemli değil :) Sorularınız olursa buradan sorabilirsiniz.
  • Eline sağlık güzel rehber olmuş.
  • Üst konuya eklenmesi için kime nasıl başvuracağım?Bilen var mı?
  • ghost spear serisi kac kişiye aynı anda vura bilir ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: killer86

ghost spear serisi kac kişiye aynı anda vura bilir ??

oh sonunda bi soru :)
    5 kişiye :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.