giyiceğim elbise ne olmalıdır light 52 yapıp yeni koşmayı açtım =??
quote:
Orjinalden alıntı: QuiZzY_
Şimdi 1 sorum oLcak benm yapılandrmam şöyle
Heuksal:90 Fire:90 Cold:68 light:52
Bu yapılandırmayı çok önermem zaten str olduğunuz için bu kadar yüksek cold yerine lightning açabilirsiniz, ama kararlıysanız garment derim artırdığınız phy defans sayesinde protector veya armorun phy defansına çok ihtiyacınız kalmaz
quote:
Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN
quote:
Bu yapılandırmayı çok önermem zaten str olduğunuz için bu kadar yüksek cold yerine lightning açabilirsiniz, ama kararlıysanız garment derim artırdığınız phy defans sayesinde protector veya armorun phy defansına çok ihtiyacınız kalmaz
,
Yani ben nuker deilim ki mag attack ı arttıran skilleri açim light yükseltmem saçma cold yükseltir defansımı arttırırım ve garment giyer hızlı koşarım
quote:
quote:
quote:
,
Yani ben nuker deilim ki mag attack ı arttıran skilleri açim light yükseltmem saçma cold yükseltir defansımı arttırırım ve garment giyer hızlı koşarım
1.Lightning sadece magic atk artırmak için değildir, çok daha önemli skilleri vardır.Skillleri anlattığım bölümü incelerseniz bulabilirsiniz 2.Kullandığımız imbue magictir, bizimde magic atk ımız vardır.Bunu artırmaktada bir sakınca yoktur. 3.Lighting açamamızın asıl amacı hızlı koşmak değildir, onun çözümü npc de satılmaktadır, fakat hiç biyerde yanına ışınlanmak için birşey bulamazsınız, roguelarda sizinle dalga geçer.
bence light yerine force olsa daha iyi olmaz mı .Light hızlı kosmadan ve parry ratiodan baska ne ise yarıyoki
Selamlar Rehber güzel olmuş emeğine sağlık tebrikler birkaç bişey yazmak istedim..
Birincisi cold 68 lightlig 52 gibi bi yapılandırmayla hiçbirşey yapamazsınız.. 90 lvl adam 68 lvl buf basmaz 52 Lv buf basmaz illede cold diyorsan 90 larsın hızlı koşmayı npc den alırsın pahalı diyenlere bu oyun para üstüne zaten paran yoksa oynamıyacaksın...
İkincisi lightlig yerine cold vermiş bir glaviere ne bu tepki anlamıyorum.. İllede lightlig vercek die bişey yok bazıların tercihi cold dan yanada olabilir.. Lightlig yerine Cold vermiş bi glavier olmaz diyen lightlig glavierleri spartaya dw önü pvp ye çağırıyorum bi last_mohikan ile pvp yapın daha sonra yorum yazın buraya
lightligin party ratio sunu itemlere basarsın el yakmadan gelen mag attack için açılan mag damage arttırıcı bufdan ödün vererek iyi bir phy defans yaparsın cold vererek böğlelikle pro giymeye gerek kalmadığı için nukerler karşısında dayanıklılık artar.. raque miş wizard mış onuda açıklıyım: Raque görünmez olup beklemediin an vurursa ha cold olmusun ha lightlig farketmez lightlig le dw önündeysen anca dw nin yanına kaçmaya yarar peki bi kervandaysan ne olacak nereye kaçacaksın??? wizardda ise zaten wizard cleric ise bless bitene kadar cold ile dondurmaya çalışır alan yaparsın bless bittimiydi felç edersin..
lightlig dorudur ama cold olmaz cold olmaz demeyin.. denemeden yorum yapmayın.. her zaman mütevazi olun bilmişlik yapmayın
quote:
Orjinalden alıntı: Dagio
Selamlar Rehber güzel olmuş emeğine sağlık tebrikler birkaç bişey yazmak istedim..
Birincisi cold 68 lightlig 52 gibi bi yapılandırmayla hiçbirşey yapamazsınız.. 90 lvl adam 68 lvl buf basmaz 52 Lv buf basmaz illede cold diyorsan 90 larsın hızlı koşmayı npc den alırsın pahalı diyenlere bu oyun para üstüne zaten paran yoksa oynamıyacaksın...
İkincisi lightlig yerine cold vermiş bir glaviere ne bu tepki anlamıyorum.. İllede lightlig vercek die bişey yok bazıların tercihi cold dan yanada olabilir.. Lightlig yerine Cold vermiş bi glavier olmaz diyen lightlig glavierleri spartaya dw önü pvp ye çağırıyorum bi last_mohikan ile pvp yapın daha sonra yorum yazın buraya
lightligin party ratio sunu itemlere basarsın el yakmadan gelen mag attack için açılan mag damage arttırıcı bufdan ödün vererek iyi bir phy defans yaparsın cold vererek böğlelikle pro giymeye gerek kalmadığı için nukerler karşısında dayanıklılık artar.. raque miş wizard mış onuda açıklıyım: Raque görünmez olup beklemediin an vurursa ha cold olmusun ha lightlig farketmez lightlig le dw önündeysen anca dw nin yanına kaçmaya yarar peki bi kervandaysan ne olacak nereye kaçacaksın??? wizardda ise zaten wizard cleric ise bless bitene kadar cold ile dondurmaya çalışır alan yaparsın bless bittimiydi felç edersin..
lightlig dorudur ama cold olmaz cold olmaz demeyin.. denemeden yorum yapmayın.. her zaman mütevazi olun bilmişlik yapmayın
Selam, 1- Light 'sız kasmak sorun yaratacaktır.Minimum 1 ay önce full set dizerken ben sen kasıyor olacaksın. 2- Light 'ta imbue mizi geliştirecek bir buff var fakat cold da atack arttırıcı bir buff yok. 3- Parry ratio giysilere ekleniyor demişsin ; Flesh diye bir tablet var. Giysilerin Phy Def % lerini arttırıyor.. Oyuncu örnekleri vermek pek sağlıklı değil. Full Sun Full Str Wizard emin ol çok güçlü bir char olacaktır
Raque değil Rogue
Kervanda isen eline shield i alacaksın sonra Rogue 'nin olmadıgı tarafa ışınlanacaksın ;) Wizard olayını anlatmışsın fakat birşey anlamadım yorum yapamayacagım.
Denedim de yorum yapıyorum .. Bknz ExtraLoob ;)
1. si extra loob mudur nedir oraya girmem etmem
2. si ordaki insalarları küçük görmeye hakkın yok..
3. sü Flesh taşını kabul edebilirim tabiiki... Bn sadece esprili manada illede lightlig olcak die bi şart yok dedim coldda olabilir bu kadar tepki göstermenizi anlayamadım dedim..
4. ben verdiğim char örneginde dikkat edersen ful sun wizard deil eşit koşullara sahip lightlig glavierler gelsin dedim..
5. wizardla raque olayını da yukarıdaki konuşmalara istinaden yazdın anlamaya bilirsin herkezin kapasite bir deil...
işte benim charım :D fazla söze gerek yok yapılandırmaya ve mesaj penceresine bakın :D daha böyle çok var ama bu ss çektiklerim
85 vs 87
86 vs 89 :D
86 vs 87 ( s/s )
87 vs 90
benim sorularım var.kasma hızı olarak nasıldır.yani 1 wiz 2- nuker gibi gitek nasıl olur? ayrıca ss koyan arakdaş seninki force mi anlamadım.ben force değilde 90wep.90ligt90fire düşünüyorum.yeni server geliyor ya hazırlıklı olmak gerekli bir de brn garment giymem.armor ve ya pro düşünüyorum.ama 100 lvl capını da hesaba katmak gerek.ksro da glevierler güzel charlar.onun için glevi düşünüyorum.
90 fire 90 heuksal max yapmak içinde sp kasman gerekir.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: __NoSFeR@Tu__
Eline saglık guzel olmuş Bu rehber Olayı çok tuttu bu aralar
önemli değil 90 lvl geldi ya ondandır, begenilirse rehpere çeviricem bunuda :)
rehpere
gusel kardeşim cok super anlatmıssın eline sağlık :D
kusura baqmazsan bi sorum olcaktı .
bu glavie carın elbisesi hakkında bişe sorcaktım. ya herkez ya pro giy yada garment giy demiş. ama biz nasılsa carımızın el yakmasını fire yapcaz fire ile mag. defans falan verio yanlış bilmiosam. bizimde phy defensa ihtiyacımız var bunun içinde armor elbise ile phy defansı sağlasak nasıl olur . cvp yazarsan sevinirim.
şimdiden teşekkürler :)
iyi forumlar
quote:
Orjinalden alıntı: hell_force_01
gusel kardeşim cok super anlatmıssın eline sağlık :D
kusura baqmazsan bi sorum olcaktı .
bu glavie carın elbisesi hakkında bişe sorcaktım. ya herkez ya pro giy yada garment giy demiş. ama biz nasılsa carımızın el yakmasını fire yapcaz fire ile mag. defans falan verio yanlış bilmiosam. bizimde phy defensa ihtiyacımız var bunun içinde armor elbise ile phy defansı sağlasak nasıl olur . cvp yazarsan sevinirim.
şimdiden teşekkürler :)
iyi forumlar
Evet fire ın defans buff ı mag defans veriyor, fakat yinede eğer armor giyersek mag defans yeterli olmaz, o buffın verdiği yetmez sadece..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme