arkadaş galiba bizim pwplerden birini söylüyo onlarında türkçe yamalarında alestada gözüküosun
Alıntıları Göster
şaka maka mı bu ya
quote:
Orijinalden alıntı: SaatliBomba
şaka maka mı bu ya
Alıntıları Göster
Yorumlarınız ilgilenmiyoruz anlamina geliyor sanirim. Telefon biraktim ilgilenen arkdaslar için.
quote:
Orijinalden alıntı: NsNx
Yorumlarınız ilgilenmiyoruz anlamina geliyor sanirim. Telefon biraktim ilgilenen arkdaslar için.
Alıntıları Göster
İnanmamızı istiyorsan ss koy
quote:
Orijinalden alıntı: Plunder
İnanmamızı istiyorsan ss koy
Alıntıları Göster
Inanilmayacak bir durum göremiyorum. Alıcı zaten arıyor yada arayacak (ödemelide olabilir sorun degil.) istanbulda olmasi kosulunu zaten belirttim yüz yüze olması için. SS'e yada Video ya gerek yok , ilgilenenler bizzat görecekler zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: NsNx
Inanilmayacak bir durum göremiyorum. Alıcı zaten arıyor yada arayacak (ödemelide olabilir sorun degil.) istanbulda olmasi kosulunu zaten belirttim yüz yüze olması için. SS'e yada Video ya gerek yok , ilgilenenler bizzat görecekler zaten.
Alıntıları Göster
Satış yapman için ilk önce kanıt göstermen lazım
quote:
Orijinalden alıntı: ¿Nakamura¿
bencede koyda görelim 2 günde 92 lwl olacak çarını ve bissürü exp yüzüklerini
quote:
Orijinalden alıntı: Drummer
quote:
Orijinalden alıntı: ¿Nakamura¿
bencede koyda görelim 2 günde 92 lwl olacak çarını ve bissürü exp yüzüklerini
Alıntıları Göster
Oruç vurmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Beta
Oruç vurmuş
Alıntıları Göster
kardeşlerim kasmayı bilene bir günde 90 dan 92 olunur 85 liklerden düşen tecrübe yüzükleri ep ile alınan tecrübe yüzüğünden expinize daha fazla exp katar lütfen dalga geçmeyelim..
quote:
Orijinalden alıntı: Muzo999
kardeşlerim kasmayı bilene bir günde 90 dan 92 olunur 85 liklerden düşen tecrübe yüzükleri ep ile alınan tecrübe yüzüğünden expinize daha fazla exp katar lütfen dalga geçmeyelim..
%500 exp mi getiriyo yüzükleri tıklasan..ayrıca 3 5 yüzük tıklayınca 3 5 kat exp gelmz
quote:
Orijinalden alıntı: amet42
quote:
%500 exp mi getiriyo yüzükleri tıklasan..ayrıca 3 5 yüzük tıklayınca 3 5 kat exp gelmz
Alıntıları Göster
char satışı yapanlar chardan bikaç ss göstermek zorunda
quote:
Daha fazla exp mi katar ? Sen metin2 oynadıgından emin misin burası metin2 bölümü
quote:
90 level adam zaten kasmayı senden iyi bilir... 90 dan 92 olmak icin 1 gün degil en az 1 ay gereklidir.. bu kadar kolay olsaydı level atlamak herkes +90 olurdu..
bence bu adamlar level atlayınca kurban kesiyolardır
quote:
sence biz bilmiyoruz bunları di mi? exp yuzugu 90 lık metinden de düşer hatta daha sık düşer
ayrıca exp bonuslu itemler ve sevgi bilezigide var
bunları üst üste koy çarp yinede 24 saat non-stop kassan 91 olamazsın kızıldaki en yuksek lvl lı yaratık 82 lvl ile kırmızı kötü ağactır bu slotlarda sen 82 lvl i gecmeye basladıkça düşen oranda exp verir
istersen 90 lvl da ne olacağını 1 günde 90 olup deneyebilirsin kolay ya