Şimdi Ara

90 model araba aldım zorunlu trafik sigortası icin çok para cıkartıyorlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
19.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2. arabam olduğu halde 95 tempraya 460 tl sigorta parası ödedim sigortacı tanıdıktı güya en ucuzunu çıkarttık dedi.
    yaptırdıktan sonra 2-3 yere daha sordum 300 tl ye bile sigorta çıktı. İyi araştır her yerden teklif al.
  • Oyle mıllet yolunacak kaz goruyoor herkezıı ...
  • Kaza sonrası polis gelmeden tutanak tutma olayını getirdiler, sonrasında ne oldu;

- evinin duvarına sürten sigortadan yaptırmak için arkadaşıyla tutanak tuttu.
    - sarhoş kaza yapan, karşı tarafı ikna edip tutanak tuttu.
    - ehliyetsiz kaza yapan başkası adına tutanak tuttu.

Bu gidişle sigorta fiyatları, kasko fiyatlarını geçecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sigorta yaptırırken elinizden geldiği kadar fazla şirketten ve güvenebildiğiniz yerlerden teklif alın. Ben müşterilere 16 şirketten trafik sigortası, 18 şirketten de kasko teklifi sunuyorum. Bu teklifleri hazırlamak 2 saatimi alıyor. Ama müşteri adına sektördeki tüm şirketleri taramış oluyorum ve verdiğim fiyattan emin oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner4141

2. arabam olduğu halde 95 tempraya 460 tl sigorta parası ödedim sigortacı tanıdıktı güya en ucuzunu çıkarttık dedi.
    yaptırdıktan sonra 2-3 yere daha sordum 300 tl ye bile sigorta çıktı. İyi araştır her yerden teklif al.

Çokmuş ya. Geçen sene 92 temprama 228 lira çıkarttı ak sigorta, 3 senedir devam ediyordum ama bu sene değiştireceğim bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigortacım şöyle dedi sigortacım böyle dediyle kucaklanıyor zaten insanlar, sigortam.net ve benzeri yerlerden tüm teklifleri alın, sigortacım da beni kucaklıyordu ve tam olarak üçte biri fiyat aldım internet üzerinden, üstelik en az 15 senelik sigortacımız bu, bu yüzden bu mevzularda her yere sorun
  • Geçen yıl 2008 Chrysler Sebring için 240 lira ödedim, bu yıl 2005 VW Touareg R5 için 360 lira ödedim. Yaşım 20 ama sicilimde kaza yok Bakalım seneye nasıl olacak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.