Şimdi Ara

90 model araba aldım zorunlu trafik sigortası icin çok para cıkartıyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
19.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90 model araba aldım zorunlu trafik sigortası icin çok para cıkartıyorlar 600 tl'den aşşagıda fiyat veren yok daha uyguna falan yaptırabilecegim biyer varmıdır yardımcı olabilcek biri olursa sevinirim ucuza araba aldık sigortası biton para istanbulda oturuyorum.

• Yasiniz kac ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şehir neresi acaba ?
  • şehir istanbul- yaşım 25 - arabada 90 model beyaz renk ilk arabam.
  • Büyük ihtimalle araçtan değilde ilk arabanız olmasından dolayı yüksektir.
  • Aracın marka modeli???
  • ilk arabanız diyedir. bu seneyihasarsız atlatmaya bakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arabanın plakasını 17 yap babana sat... 200 lira ödersin
  • İyiki ustume almamışım bızım arabayı :) peki bu arbanın marka ve model yılına göremı belırlenıyor fiyat?
  • ben de ilk arabam oldugu için sigortaya 2010 206+ için 436 tl ödedim kasko için 3000 tl istediler vermedlm
  • mitsubishi lancer marka. plaka çıkartmak nekadar peki bilginiz varmı ? 17 yapmak nekadara maal olur bana
  • 2.5 ay sonra sigortam bitiyor, sigorta ücretleri konuları çok açılmaya başladı, bakalım bana ne çıkaracaklar.
  • anlamış değillim. hali hazırda trafikte milyonlarca araç sigortasız gezerken eski fiyatlara rağmen. şimdiki fiyatlara göre bu sigortasız gezenler daha da artacaktır. nasıl bir mantıktır bu ya. bir sigortaya kasko parası verilir mi akıl var mantık var.

dayımın 1.3 active lineasına 600 tl ye kasko yapıyorlar
  • Ben axaya devam sigortam ve %20 indirimle 300 verdim. Ama diger sigortalar 650 istiyorlardi. Nasil bu kadar fark olabilir anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne arkadaş yaa dar gelirli-orta direk vatandaşın şehir içinde işini gördüğü bi arabası vardı onu da elinden alacaklar bu gidişle
  • İlk araba olduğundandır. İzmir ve 19 yaşında bir de ilk araba bir de markası Peugeot olunca, katmerli bir sigorta oldu Kasko hak getire en ucuzu 4000 TL falandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofi1453

şehir istanbul- yaşım 25 - arabada 90 model beyaz renk ilk arabam.

bizde ist de yaşıyoruz ama aracı memlekette aldık..
    37 plakalı..benim üzerime araç.ilk araç 25 yaş.202 lira çıkmıştı..
  • ilk aracım değil allaha şükür sicilimde temiz hiç kazam olmadı 98 model ford mondeo 2.0 glx o.v aracım için en uygun trafik sigortası 550 tl yuhh diyorum bune saçmalık
  • Zorunlu Trafik Sigortasının araç ile pek alakası yok.
    Sigorta geçmişinizle, bulunduğunuz il ile, sigortanızdaki limitler ile yakından alakası var.

sigortam.net gibi sitelerden tüm şirketleri tarayarak fiyat alın, uygun olan gelecektir.

1991 model Renault 9 Spring aracım için, kendi çalışmış olduğum bankanın sigortası 900 TL gibi bir rakam çıkarmıştı, sonradan axa sigortadan 350 TL'e yaptırmıştım.
  • panthera52 kullanıcısına yanıt
    en son sigortam.netten teklif geldi 335 tl groupama dan . yaptırıcam artık napalım en uygunu bu. kasko 1760 tl dediler ayrıca ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.