Daha önceki kartım ati idi. Birde nvidia yı tecrübe etmek istiyorum. Özel soğutmalı Gtx 680 ler ile referans tasarımlı gtx 680 ler arasında ne gibi farklar var. Forum üyeleri bazı konularda aman referans tasarımlı kart alma demişler sebep ne acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: NeutrogeN
Daha önceki kartım ati idi. Birde nvidia yı tecrübe etmek istiyorum. Özel soğutmalı Gtx 680 ler ile referans tasarımlı gtx 680 ler arasında ne gibi farklar var. Forum üyeleri bazı konularda aman referans tasarımlı kart alma demişler sebep ne acaba ?
bazı refarans tasarımların soğutmaları pek iyi değilmiş.özel tasarımların soğutmaları daha iyi oluyomuş duyduğum kadarıyla.
quote:
Orijinalden alıntı: pUrpLe DeviL
quote:
Orijinalden alıntı: NeutrogeN
bazı refarans tasarımların soğutmaları pek iyi değilmiş.özel tasarımların soğutmaları daha iyi oluyomuş duyduğum kadarıyla.
Özel soğutmalar yaklaşık 15 derece daha soğuk oluyor. Ya da aynı sıcaklıklarda daha sessiz oluyor.
Ben msi gtx 680 lightning önerirdim,Almadan önce bende araştırıdm sordum danıştım çoğunluk banada msi lightnıng onerdı.
AMP modellerinde hata felan yok, sadece contaların birinde pul ekliyorsun sorun ortadan kalkıyor, oda bütün amp lerde değil bazı sürümlerde
bu arada gtx 680 amp hepsini ağlatır
quote:
Orijinalden alıntı: atroce
AMP modellerinde hata felan yok, sadece contaların birinde pul ekliyorsun sorun ortadan kalkıyor, oda bütün amp lerde değil bazı sürümlerde
bu arada gtx 680 amp hepsini ağlatır
Hepsinde sorun olmayabilir ama forumda böyle birşeyin konuşulmuş olması o ürüne kuşkulu yaklaşmaya yetiyor. Sıkıntısız beni uğraştırmayacak kart istiyorum. Tavsiye için teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme