Şimdi Ara

900-1100 arası telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun süredir piyasadan uzağım. bana bu bütçeler arasında alınabilecek iyi telefonlar önerebilir misiniz??

kampanya vb. şeylerden haberi olan varsa belirtirse sevinirim

• 100tl daha çıkabilirseniz zenfone2 ile casver p1 var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J7 2016 olabilir.

• Bence Lenovo K5 Note'u bir inceleyin.
  • Lenovo moto g4 plus'a bi bak derim
  • GM 5 plus
  • Ben bu fiyat aralığında Samsung arıyorum.. A310 u inceledim hoşuma gitti.. telefona 1000 TL üzeri para vermek çöpe atılmış para gibi hissettiriyor..
    bir cep telefonuna 1500-2000-3000 gibi paralar ödemek gerçekten çok anlamsız ne yazıkki millet olarak bu hastalığa bulaşmış durumdayız.. hayatım boyunca az sayıda telefonum oldu ve bozulana kadar kullandım..

casper lenovo xiaomi LG gibi markaların telefonlarına çok yabancıyım.. belki içlerinde çok kaliteli çok hoşuma gidecekler var ama incelemek için zamanım yok.. hiç iphone marka telefonum yada herhangi bir ürünüm olmadı..

mümkünse samsung garantili
    A3 ve J7 modellerini inceliyorum..
    bunların dışında 900-1200 arası tavsiteleriniz nedir?

ihtiyaçlarım
    şuan S4 mini kullanıyorum zamanında samsung mağazasından 900 liraya almıştım black edition modeli neredeyse 3 yılını dolduracak hiç sorun yaşamadım etrafında soyulmalar dışında bir problemi yok.. batarya ve kapasite problemleri dışında memnunum.. zaman zaman işlemci yavaşlığınıda hissediyorum..
    beni yeni bir telefon almaya iten en önemli sebep işlemcinin zaman zaman yavaş kalması ve batarya..
    pişti batak okey dışında yüksek çözünürlüklerde oyun indirmem oynamam.. ama bazı fotoğraf ve eğitim uygulamaları indirim..
    Birçok banka ve popüler alışveriş sitelerinin uygulamalarını telefonumda tutarım (n11 hepsiburada trendyol vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 6 Kasım 2016; 12:25:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lenovo k5note fp olarak ideal

• lg g4.bu fiyata alinabilecek en iyi telefon

• Sony serisi yada Xiaomi serisine bakmanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.