Şimdi Ara

900-1250 TL ARASI AKILLI ARIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tercihen 1000 tl civarı akıllı telefon tavsiyesi rica ediyorum. Elektroniğe ek vergi gelmeden almak lazım. Şuanda aklımda 1100.-TL civarı Samsung Galaxy Note 2 Samsung garantili almak var.

LG G2 ve ya GM Elite ve ya başka bir tavsiyeniz, öneriniz olursa memnun olurum

• Lg g2 al dostum o bütçede en iyi fp dostu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 5
    Lg g2 32gb
    Z1c
  • Lg G2 tam sana göre.
    Yerinde olsam Lg G2 alırdım
    Üstelik Lg G2 32 gb hepsiburada.com da 1200 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatsalı45 -- 1 Ocak 2015; 11:20:00 >
  • forumdaki telefon tavsiyesi konusunda profesyonel bir kullanıcı değilseniz lg g2 nin sorunları sizi bıktırır (rom vs gerekli) gibi ibareler okuduğumu hatırlıyorum. yoksa aslında bende lg g2 ye baya niyetlendim ama böyle okıyunca kafamda soru işareti oluştu. bu arada note 2 tavsiye eden olmamış henüz
  • Lg G2 nin sadece çok az stabilite ve kamera sorunları var. Bunlarda pek mühim değil. Ayrıca Android 5 güncellemesi ile telefon çok daha iyi olacak deniliyor. Ekran,performans,hız ve batarya konusunda baya iyi bir telefon. Özellikle ekran kalitesi.

• Note 2 çok eskidi G2 note 3 den bile iyi sorun filan olmaz onları yazanlar bilinçsiz kişiler

• o parada en ıdealı g2 dır,note2 gercekten eskıdı artık.elıte ıse kaale alma derım soyle fason cın cıhazlarına para kaptırmayın gıdıp adam akıllı bır cıhaz alın sonradan basınız agrımasın...

900-1250 TL ARASI AKILLI ARIYORUM 900-1250 TL ARASI AKILLI ARIYORUM 900-1250 TL ARASI AKILLI ARIYORUM 900-1250 TL ARASI AKILLI ARIYORUM 900-1250 TL ARASI AKILLI ARIYORUM 900-1250 TL ARASI AKILLI ARIYORUM 900-1250 TL ARASI AKILLI ARIYORUM 900-1250 TL ARASI AKILLI ARIYORUM 900-1250 TL ARASI AKILLI ARIYORUM 900-1250 TL ARASI AKILLI ARIYORUM 900-1250 TL ARASI AKILLI ARIYORUM

• Lg g2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme konusunda GM sıkıntılı olmasa elite önerirdim. LG daha tecrübeli ve güncelleme desteğini vereceğini açıkladigindan dolayı g2.

• G2 + sağlam kılıf

Sizi baya götürür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 3 Neo

• Üç buçuk aydır 32gb g2 kullanıyorum bir yamuğunu görmedim.

• lg g2 açık ara tavsiye edilen telefon oldu. paralel ithalat bir lg 32 gb düşünelim o zaman. güzelde bir kılıf bulursak tamamdır. yorumlarınız için teşekkür ederim
  • xpreia z ve lg g2 arandan hangisi tercih edilir arkadaşlar ? expreai telefon olarak daha dayanıklı gibi duruyuyor. kamerası da iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogrenci16

xpreia z ve lg g2 arandan hangisi tercih edilir arkadaşlar ? expreai telefon olarak daha dayanıklı gibi duruyuyor. kamerası da iyi

LG G2 daha önde
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    konunun sonlarına bakarsan sana bir tane daha sağlam ss çıkar

http://forum.donanimhaber.com/m_100998580/f_//tm.htm#101127202

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodypecker -- 2 Ocak 2015; 15:46:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodypecker

konunun sonlarına bakarsan sana bir tane daha sağlam ss çıkar

http://forum.donanimhaber.com/m_100998580/f_//tm.htm#101127202

Okudum malumun bir kez daha tekrari olmus zaten benim z3compact konumada passlamis arkadas,sagol

• Hocam android ise g2 ancak wp lere bakın derim ben. Uygulama sayısı sizin için sıkıntı çıkarmaz ise 925 modeli hepsiburada da %48 indirimde kaçırmayın. 6 lensli çok sağlam bir kamerası var ve işletim sistemi wp olduğundan snapdragon s4 pro ile uzun yıllar kullanırsınız. androidde ise s4 pro seçmeyiniz. g2 de 800 modeli bulunuyor güzeldir ancak genede inceleyin derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.