dayanikli tel istiyorsan kesinlikle motorola defy ozelikleri gayet iyi
Türkiye'de nereden bulabilirim_?
quote:
Orijinalden alıntı: orhan azeri
Orijinalden alıntı: Tokay
dayanikli tel istiyorsan kesinlikle motorola defy ozelikleri gayet iyi [/q Turkiyede kalmadigim icin bilmiyorum amma cogu yerde satiliyor su gecirmiyo,toz kecirmiyor,gorilla glass cizilmez ekran,darbelere karsi dayanikli bir tel
quote:
quote:
Hiç bi yerde bulamazsın, Motorola yok çünkü anca yurdışı kaynaklı varsa vardır
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
quote:
quote:
hepsiburada ,androidtelefonlar,sahibinden gibi yerlerde olmasi lazim
hepsiburada ,androidtelefonlar,sahibinden gibi yerlerde olmasi lazim
Maalesef hiç birinde yok Motorola, Sahibinden'de olabilir 2. el yada yurtdışı sıfır
Neyse daha zaman var almama ama gerçekten çok lazım olucak önerileriniz.
Konu aktif arkadaşlar.
Wave serisine de bir bak istersen ama Android olursa tabi daha iyi olur
quote:
Konu aktif arkadaşlar.
Dışlanmak istemiyorum ama ilk kez "n8" diyorum.Geçen sinirlendim attım yere bişey olmadı.Alüminyum yekpare gövde,Gorilla glass tam sizin için üretilmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: l3ortacine16
quote:
Konu aktif arkadaşlar.
Dışlanmak istemiyorum ama ilk kez "n8" diyorum.Geçen sinirlendim attım yere bişey olmadı.Alüminyum yekpare gövde,Gorilla glass tam sizin için üretilmiş.
Çok dayanıklı yani zamanının 5110'u, 3310'u günümüzün N8'i
quote:
quote:
quote:
Konu aktif arkadaşlar.
Beklerken kendi kendime şu soruyu soruyorum; Acaba bi telefona bu kadar çok para vermek doğru mu_?
500-600 liralık bişey düşünüyordum. Flash desteği olsun diye ister istemez arttırdık bütçeyi. Flash desteği olan düzgün telefonlar da pahalı. Sonra bunun bu özelliği yok şunun şu özelliği yok diye artıyor miktar.
Dayandık bin liraya kadar.
Bir taraftan beni en az 3-4 yıl idare edecek bişeye normal diyorum. Bir taraftan da 1.000 lira civarı para çok geliyor cep telefonuna :|
Kafam iyice karıştı yok ki sağlam, performansı iyi bi telefon. Fiyatı da uçuk olmayan.
quote:
quote:
quote:
quote:
Konu aktif arkadaşlar.
Beklerken kendi kendime şu soruyu soruyorum; Acaba bi telefona bu kadar çok para vermek doğru mu_?
500-600 liralık bişey düşünüyordum. Flash desteği olsun diye ister istemez arttırdık bütçeyi. Flash desteği olan düzgün telefonlar da pahalı. Sonra bunun bu özelliği yok şunun şu özelliği yok diye artıyor miktar.
Dayandık bin liraya kadar.
Bir taraftan beni en az 3-4 yıl idare edecek bişeye normal diyorum. Bir taraftan da 1.000 lira civarı para çok geliyor cep telefonuna :|
Kafam iyice karıştı yok ki sağlam, performansı iyi bi telefon. Fiyatı da uçuk olmayan.
Bu telefon piyasası çok karışık aslında.Sağlamlığı ve Teknolojiyi tek bir üründe bulamıyorsunuz.Bulursanızda çok pahalı olur.Eğer 2-3 sene götürecek birşey arıyorsanız "n8" alın.Performansı çok iyi değildir ara sıra donabilir ama çok sağlamdır.1 kere yere fırlattım bişey olmadı.Gövde alüminyum,Gorilla glass çizilmez ekranda var takoz gibi telefon bişey olmuyor atsanızda.Bulabilirseniz "motorola defy" alın hem sağlam hemde teknoloji olarak sizi üzmez.Motorola defy'ye bir bakın internetten sipariş edersiniz
En son kafam atıcak bişey bulamayınca. Almıycam telefon :)
o zaman huawei ideos X5'i bekle gelirse alırsın
bb modellerine bakmayı düsünüyormusun
quote:
o zaman huawei ideos X5'i bekle gelirse alırsın
Sözde mayıs sonu geliyordu :)
quote:
Orijinalden alıntı: 16hakan16
bb modellerine bakmayı düsünüyormusun
Gerek tipini, gerek işlevlerini beğenmiyorum. Yine de teşekkürler.