Beyler baktım Logitech G29 / G27 pahalı Driving Force GT ye bile bin lira istiyorlar, zamanında yüzüne bakmadığımız snopy direksiyon setleri almış başını girmiş. trustmaster bi araba parası bende dedimki "ulen yaparım ben bunu" dedim ve araştırmaya başladım. sonrasında aşağıda ki kanal ortaya çıkmaya başladı, izler yorumlarsanız memnun olurum. Kanal Tanıtım videosu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 1 Ocak 2021; 15:46:51 > |
900° direksiyon seti yapımına başladım

-
-
Maliyet ne kadar oldu
-
hocam en basit şekli ile 150 lira civarı ama gelistirmek için üstüne koydukça artıyor şuanda 500den fazla harcadım
-
Güzel söyle güzel bir süsleyip satışını yapabilirsin bence uygun fiyata olursa alanda olur -
quote:
Orijinalden alıntı: tt.ushocam en basit şekli ile 150 lira civarı ama gelistirmek için üstüne koydukça artıyor şuanda 500den fazla harcadım
trustmaster fiyatının yanında hiç
-
quote:
Orijinalden alıntı: aLastis
Güzel söyle güzel bir süsleyip satışını yapabilirsin bence uygun fiyata olursa alanda olurHocam o iş riskli bayağı bi çünkü henüz kendi setimi tamamlayamadım nereden ne sorun çıkacak bilemiyorsun, o yüzden satış zor biraz ,en azından bireysel olarak, ama yerli firmalar el atarsa aynen dediğiniz gibi ucuz ürün satmış olurlar.
-
hocam burda şu soru geliyor akıllara boyutu mu işlevi mi ? işlevi evet aynı ama kesinlikle kalite karşılaştırması yaparsam trust a hakaret olur
-
Bende döğüş oyunları için joystick yapmak istiyorum bakalım araştırıyorum hala -
Hocam USB encoderler var. Hatta Ali express te takım lar var(trde sadece encoder fiyatına bitim ve joystick ile beraber) ona bı kutu ayarlarsan eski atari salonlarındaki tuş takımları gibi yapabilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aLastis
Bende döğüş oyunları için joystick yapmak istiyorum bakalım araştırıyorum halaHocam yaş kaç ? Dedemde döğüş derdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
40 ihtiyarım ben eski kof oyunları için istiyorum -
-
Hocam ben de çok istiyordum da kendim yapabilecek kadar engin bir fizik bilgisine sahip değilim ama şu anki durumla zaten 1000 liranın üstüne çıkılmıştır diye düşünüyorum o yüzden gidip snopy almayı tercih ettim en ucuz da burayı buldum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X