Şimdi Ara

900 Liraya kadar telefon tavsiyeniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

900 TL üst sınırı olmak üzere bir bayana telefon alacağız.Bu konuda fikirlerinize danışmak istedik. Telefon , teknoloji mağazalarından (vatan , media markt , gold vs gibi ) nakit olarak alınacaktır.Kullanım amaçları arasında oyun oynamak yoktur.Yani basit oyunlar haricinde tabiki. Uzun ömürlü batarya ve kaliteli fotoğraf çekimi tercihler arasındadır. General Mobile Discovery 2 hariç diğer ANDROİD işletim sistemli telefon tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not : ÜZERİNE ŞU KADAR DAHA EKLE ŞUNU AL gibi tavsiyelerde bulunmamanızı rica ediyorum.Bütçe üst sınırı 900 TL'dır. İlgilenecek arkadaşlara teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: selim60.

Merhabalar arkadaşlar.

900 TL üst sınırı olmak üzere bir bayana telefon alacağız.Bu konuda fikirlerinize danışmak istedik. Telefon , teknoloji mağazalarından (vatan , media markt , gold vs gibi ) nakit olarak alınacaktır.Kullanım amaçları arasında oyun oynamak yoktur.Yani basit oyunlar haricinde tabiki. Uzun ömürlü batarya ve kaliteli fotoğraf çekimi tercihler arasındadır. General Mobile Discovery 2 hariç diğer ANDROİD işletim sistemli telefon tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not : ÜZERİNE ŞU KADAR DAHA EKLE ŞUNU AL gibi tavsiyelerde bulunmamanızı rica ediyorum.Bütçe üst sınırı 900 TL'dır. İlgilenecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Kirmizi g2mini bayana uygun bence,şık bataryasi guzel ve ne buyuk ne kucuk ideal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Merhabalar arkadaşlar.

Kirmizi g2mini bayana uygun bence,şık bataryasi guzel ve ne buyuk ne kucuk ideal.
    s3 neo alın

• Sony Xperia Sp, moto G ve nexus 4 hakkında ne düşünüyorsunuz? Tavsiyelerinizi de sebebi ile birlikte yazarsanız daha açıklayıcı olur bizim için.

• quote:

Sony Xperia Sp, moto G ve nexus 4 hakkında ne düşünüyorsunuz? Tavsiyelerinizi de sebebi ile birlikte yazarsanız daha açıklayıcı olur bizim için.

Xperia sp kullandim yukardaki cihazlardan guclu islemci gpu ve bataryasi var daha saglam beyazi bayana guzel,ama kamera sizi tatmin edermi bilemem google taken xperia sp photo yazip gorsel tarattirip bakin sizin icin okeyse sp dusunebilirsiniz tabi.

• cinsiyete göre telefon almak neyin kafası?
  • lg g3 beat bence :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • L90 xperia sp g2mini hepside olur bence

• quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

cinsiyete göre telefon almak neyin kafası?

Uslubunuza dikkat ederseniz toplumsal saygıya daha uygun olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mursan99

L90 xperia sp g2mini hepside olur bence

Aralarında tercih etmek gerekirse hangi yönde olmalı? Xperia Sp model telefonda kamera kalitesi ve ahizesinden az ses gelme gibi sorunlar olduğu söyleniyor. Ne derece doğrudur, kullanıcıların görüşlerini alabilir miyim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mursan99

L90 xperia sp g2mini hepside olur bence

Aralarında tercih etmek gerekirse hangi yönde olmalı? Xperia Sp model telefonda kamera kalitesi ve ahizesinden az ses gelme gibi sorunlar olduğu söyleniyor. Ne derece doğrudur, kullanıcıların görüşlerini alabilir miyim?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hala karar veremedik. Bir arkadaş çıkıp herşeyiyle şu telefon sizin kullanım amacınıza uygundur dese duacısı oluruz :) Son olarak aralarında tercih yapmakta kararsız kaldığımız 4 telefon var.

Asus zenfone 5 ( bataryası düşündürüyor ,tabi kullananlar daha iyi bilir)

LG L90 ve LG G2 mini ( bunların farkını bilmiyorum pek ) tercih sebebimiz bataryalarının uuzun süreli bekleme sunması

Xperia SP (kamera ve ekran bakımından düşündürüyor)

Tecrübeli arkadaşlar karar vermemizde yardımcı olunuz , lütfen. Tercihimiz kamera , uzun ömürlü batarya..Oyun falan oynanmayacak dediğim gibi.

• Sony M2 düşündünüz mü peki moru da beğenir belki hanımefendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Sony M2 düşündünüz mü peki moru da beğenir belki hanımefendi.

Hayır hiç bakmadık ona , forumlarda genel olarak gördüğüm telefon önerileri arasında ismini pek görememiştik.Siz tavsiye eder misiniz bu Sony M2 yi? Bir de bu M2 dual mi ? Tek hatlısı var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim60. -- 3 Kasım 2014; 11:46:23 >
  • quote:

Arkadaşlar hala karar veremedik. Bir arkadaş çıkıp herşeyiyle şu telefon sizin kullanım amacınıza uygundur dese duacısı oluruz :) Son olarak aralarında tercih yapmakta kararsız kaldığımız 4 telefon var.

Asus zenfone 5 ( bataryası düşündürüyor ,tabi kullananlar daha iyi bilir)

LG L90 ve LG G2 mini ( bunların farkını bilmiyorum pek ) tercih sebebimiz bataryalarının uuzun süreli bekleme sunması

Xperia SP (kamera ve ekran bakımından düşündürüyor)

Tecrübeli arkadaşlar karar vermemizde yardımcı olunuz , lütfen. Tercihimiz kamera , uzun ömürlü batarya..Oyun falan oynanmayacak dediğim gibi.

SP eleyin bence kamerasi ekrani tatmin etmez ben zenfone 5 öneririm batarya sikinti olacaksa zenfone 6 alabilirsiniz daha uzun kullanim suresi alirsiniz 2 si de 1 günü cikarir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr-enigma -- 3 Kasım 2014; 11:53:40 >

• tr-enigma T kullanıcısına yanıt
    Zenfone 6 nın ekranının büyük olduğunu ,tercih etmediğini dile getirdi hanımefendi. Zenfone 5 , L90 ,G2 mini ve xperia M2 arasında tercih yapacak olursak sıralamamız nasıl olur ?
  • quote:

Zenfone 6 nın ekranının büyük olduğunu ,tercih etmediğini dile getirdi hanımefendi. Zenfone 5 , L90 ,G2 mini ve xperia M2 arasında tercih yapacak olursak sıralamamız nasıl olur ?

Samsung Galaxy S3 Neo'yu da dusunebilirsiniz bence. Hala guzel bir ekrani, yeterli bir kamerasi var, yeterince kompakt, bayana da gayet gider ayrica Android 4.4 Kitkat ile geliyor. Arka kapak degistigi icin, batarya da degisebilmekte.

Saydiklariniz arasindan ise benim siralamam:

1- Zenfone 5
    2- LG G2 Mini
    3- Xperia M2
    4- L 90

seklinde olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Samsung Galaxy S3 Neo'yu da dusunebilirsiniz bence. Hala guzel bir ekrani, yeterli bir kamerasi var, yeterince kompakt, bayana da gayet gider ayrica Android 4.4 Kitkat ile geliyor. Arka kapak degistigi icin, batarya da degisebilmekte.

Saydiklariniz arasindan ise benim siralamam:

1- Zenfone 5
    2- LG G2 Mini
    3- Xperia M2
    4- L 90

seklinde olurdu

Alıntıları Göster
    Bence nokia lumia 820 araştır telefon gayet güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_g1997

Bence nokia lumia 820 araştır telefon gayet güzel

Alıntıları Göster
    O yazdığınız mağazalardan 850tl ye LG G2 mini alabilirsiniz hocam. Batarya olarak yazdığınız telefonlardan daha iyidir. ( Max 900tl ve yazdığın özelliklere göre bu telefonu yazdım yoksa normalde önermezdim )
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Sony M2 düşündünüz mü peki moru da beğenir belki hanımefendi.

Hayır hiç bakmadık ona , forumlarda genel olarak gördüğüm telefon önerileri arasında ismini pek görememiştik.Siz tavsiye eder misiniz bu Sony M2 yi? Bir de bu M2 dual mi ? Tek hatlısı var mı ?

Tavsiye ederim tabi ki. Geçenlerde bir arkadaşım için SP ile arasında kalıp m2yi tercih etmiştik. Tek hatlısı da var hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Zenfone 5 diğerleri arasında çok önemli olduğunu düşünmüyorum asagi yukari ayni performansı verir ama yine siralama isterseniz 2 de m2 olabilir diğerlerini onermem diyebilirim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.