Şimdi Ara

900 MB'lik CD var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıda resmini gördüğünüz .nrg dosyasını parçalamadan bütün halinde cd'ye aktarma imkanımız var mı?

• zannetmiyorum heralde en fazla 850 vardir sen bunu bir zip le ustune birde rarla amam en fazla elde edicegin heralde 880 filan olur zor gozukuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markandeya

zannetmiyorum heralde en fazla 850 vardir sen bunu bir zip le ustune birde rarla amam en fazla elde edicegin heralde 880 filan olur zor gozukuyor.
    Bu bir film cd'si. VCD olarak kayıtlı ve böyle kopyalamam gerekiyor. Ama kopyalama imkanımız yok galiba. Parçalayacaz artık. Parçalamak için hangi programı tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosbos

Bu bir film cd'si. VCD olarak kayıtlı ve böyle kopyalamam gerekiyor. Ama kopyalama imkanımız yok galiba. Parçalayacaz artık. Parçalamak için hangi programı tavsiye edersiniz?

Alıntıları Göster
    filmin sonu cok onemli degilse video programiyla kes sonunu indir cd boyutuna yukle. HAngi program bilmiyorum ama windows movie maker2 yi bi deniyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markandeya

filmin sonu cok onemli degilse video programiyla kes sonunu indir cd boyutuna yukle. HAngi program bilmiyorum ama windows movie maker2 yi bi deniyebilirsin

Alıntıları Göster
    Dostum VCD ise VCD olarak kaydetmelisin yoksa çok yer kaplar.

Ya da tekbuz'ub dediği gibi kestikten sonra tekrar image al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engerekli İnsan

Dostum VCD ise VCD olarak kaydetmelisin yoksa çok yer kaplar.

Ya da tekbuz'ub dediği gibi kestikten sonra tekrar image al.

Alıntıları Göster
    900luk cd varda onu okuyacak cdrom varmı bilinmez ancak yeni cd romlar okuyor oda kasarak
  • quote:

Alıntıları Göster
    roket downloadın sitesinde parça pincik var onu kullanwww.roketdownload.com

• quote:

Orijinalden alıntı: blackfear

roket downloadın sitesinde parça pincik var onu kullanwww.roketdownload.com

Alıntıları Göster
    arkadaşım eğer bu vcd filmi ise onu vcd formatında kaydet olur data olarak yazarsan 900 mb da gcer bu arda butun cihazlar 900 mb tlık cd leri okur sen 1000 mb getir eger varsa okumayacak cihaz tanımam

• quote:

Orijinalden alıntı: The Crow

arkadaşım eğer bu vcd filmi ise onu vcd formatında kaydet olur data olarak yazarsan 900 mb da gcer bu arda butun cihazlar 900 mb tlık cd leri okur sen 1000 mb getir eger varsa okumayacak cihaz tanımam

Alıntıları Göster
    ZANNETMİYORUM BENCEDE YOK GALİBAA
  • CEVAP BUDUR: YENİ 800 MBLİK CD LER ÇIKTI AL Bİ TANE sonra dosyayı winRAR la sıkıştır bi güzel hiç kasmadan sığar ama winRAR la sıkıştır çünkü winrar winzipten daha fazla sıkıştırıyooooooooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas3157

CEVAP BUDUR: YENİ 800 MBLİK CD LER ÇIKTI AL Bİ TANE sonra dosyayı winRAR la sıkıştır bi güzel hiç kasmadan sığar ama winRAR la sıkıştır çünkü winrar winzipten daha fazla sıkıştırıyooooooooo
    benım bıldıgım kadarıyla var hıc olmadı dvd rw ıle bos bır dvd ye yazabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArKaNToS

benım bıldıgım kadarıyla var hıc olmadı dvd rw ıle bos bır dvd ye yazabılırsın

Alıntıları Göster
    paramparça adında minik bi program var dvd vcd ne istersen yüzlerce parçaya bölebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: legolas3157

CEVAP BUDUR: YENİ 800 MBLİK CD LER ÇIKTI AL Bİ TANE sonra dosyayı winRAR la sıkıştır bi güzel hiç kasmadan sığar ama winRAR la sıkıştır çünkü winrar winzipten daha fazla sıkıştırıyooooooooo
    quote:

Orjinalden alıntı: legolas3157

arkadaş film cd si diyo.film cd leri okadar sıkıştırılıyomu yavv.bilmiyodum vallaha denemedim de zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa6n

quote:

arkadaş film cd si diyo.film cd leri okadar sıkıştırılıyomu yavv.bilmiyodum vallaha denemedim de zaten.

Alıntıları Göster
    Daha yeni duyuyorum bunu. Ama winrar ile olacağını hiç sanmıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: isa6n

quote:

Alıntıları Göster
    yapmak istediğimi daha detaylı yazayım:
    showtvnet.com da yayınlanan kurtlar vadisi dizisinin bir bölümünü indirdim. 90 dakikalık film .asf formatında ve 20 mb boyutunda. bunu neroya atıp vcd olarak kaydet dedim. 900MB boyutunda bir *.dat'a çevirdi.

• quote:

showtvnet.com da yayınlanan kurtlar vadisi dizisinin bir bölümünü indirdim. 90 dakikalık film .asf formatında ve 20 mb boyutunda. bunu neroya atıp vcd olarak kaydet dedim. 900MB boyutunda bir *.dat'a çevirdi.

Alıntıları Göster
    Biliyorum sorunun cevabı değil ama arkadaşım sen de bu dosyayı divx olarak kaydet eğer bilgisayarda izleyeceksen divx, mpg den çok daha iyi sıkıştırıyor ve aynı kalitede filmi en kötü ihtimalde bile 2/3 oranında ufaltabilirsin. Bunu winmpg ile veya tmpeg ile yapmanı tavsiye ederim.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bosbos

nasıl indirdiysen öyle kaydet dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: chappy

quote:

Orjinalden alıntı: bosbos

nasıl indirdiysen öyle kaydet dostum

Alıntıları Göster
    90 dakikalık film 20 mb asf !!! dostum bunu neye çevirirsen çevir tv'de izlenmez haberin olsun. çok berbat bir görüntü olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluebee

90 dakikalık film 20 mb asf !!! dostum bunu neye çevirirsen çevir tv'de izlenmez haberin olsun. çok berbat bir görüntü olur.

Alıntıları Göster
    en fazla 870mblik cd olduğunu gördüm ama yazman için yazılım ayarını yapman lazım..
    ben zamanında starwars phanthom manace için bi tane yazmıştım.. sorada tıkır tıkır çalıştı..
    ama sen 888 i 870 e nası sığdırırsın artık o senin sıkıştırıcı programın maharetine kalio sanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: OrodReth

en fazla 870mblik cd olduğunu gördüm ama yazman için yazılım ayarını yapman lazım..
    ben zamanında starwars phanthom manace için bi tane yazmıştım.. sorada tıkır tıkır çalıştı..
    ama sen 888 i 870 e nası sığdırırsın artık o senin sıkıştırıcı programın maharetine kalio sanırım..

Alıntıları Göster
    Neden uğraşıyorsun ki buna...
    Git Cd sini al.
    Kendini tatmin etmek için yapacağım illaki diyorsan o başka.
    Ama görüntüsü çok kalitesiz olacaktır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.