Şimdi Ara

900 tl anfi ve bass tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar daha öncede konu açmış ve subwoofer tavsiyesi istemiştim bu sefer hem subwoofer hemde mono anfi tavsiyelerinize ihtiyacım var aracım sedan kulağıma güzel gelen her tarzda müzik dinlerim anfi ve sub icin 900 tl gibi bir bütçe ayırdım.şimdiden teşekkür ederim tavsiyeleriniz benim için değerlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkukşn -- 1 Haziran 2016; 11:44:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu güncel yardım edecek kimse yok mu???

• Yumusak bas olsun dersen Jl audio veya alpine type r subwoofer.
    Yine alpine amfi ve olabilir bu subwoofer lere.
    Bende su an re audio subwoofer var.alpine mrd m605 ile besliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbt. -- 1 Haziran 2016; 19:23:36 >
  • Mrb aracın sedan olduğu için sana 38 cm onerebilirim çünkü bagajin kapalı olduğu için 38 cm detayını diğer basslara göre daha iyi hissedersin basin tonlarını vs...marka olarak ise cadence,Rf,re,alpine,tonlamalari iyi ve harbi cihazlardir gbi fiyatlarida iyi bunların içinde sana cadence iyi gider ki bende kullanıyorum güzel cihazlardir...anfi için ise sana karar veripte almak istediğin basini besleyecek bir güçte anfi bakmak lazım ama prc yada çin olmayacak orjinal olmalı ki kaliteyi alasin ve alt yapı önemlidir kardesim alt yapın yoksa hiç girme derim sana çünkü verimsiz kalır öncelik alt yapı anlatabildim mi...

• quote:

Orijinalden alıntı: mbt.

Yumusak bas olsun dersen Jl audio veya alpine type r subwoofer.

Hocam mesaj yazdım size bakıp cevaplarmısınız yardımcı olursanız sevinirim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yumusak bas olsun dersen Jl audio veya alpine type r subwoofer.

Cevap için teşekkür ederim hocam bundan önceki malzemelerimde çok yardımınız dokundu mid olsun teyp olsun hakkınız odenmez jl audio ya baktım rockford fosgate baktım beğenmeyen kimse yok acaba 250 watt rms değeri olan rockford p1 sedan aracımda tatmin edermi

• quote:

Orijinalden alıntı: hidden_09

Mrb aracın sedan olduğu için sana 38 cm onerebilirim çünkü bagajin kapalı olduğu için 38 cm detayını diğer basslara göre daha iyi hissedersin basin tonlarını vs...marka olarak ise cadence,Rf,re,alpine,tonlamalari iyi ve harbi cihazlardir gbi fiyatlarida iyi bunların içinde sana cadence iyi gider ki bende kullanıyorum güzel cihazlardir...anfi için ise sana karar veripte almak istediğin basini besleyecek bir güçte anfi bakmak lazım ama prc yada çin olmayacak orjinal olmalı ki kaliteyi alasin ve alt yapı önemlidir kardesim alt yapın yoksa hiç girme derim sana çünkü verimsiz kalır öncelik alt yapı anlatabildim mi...

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim bi ara cadence bakmıştım 500 rms gibi oldukça iyi bi değeri vardı fiyatıda gerçekten çok makbuldü 38 cm yerine 2 tane 30 cm cadence daha mı iyi olur acaba ama cadence nin ses toplaması nasıldır hiç bir fikrim yok sert mi yoksa yumuşak mi çalar ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Re audio,rockford fosgate,jl audio gibi gerçekten hakkını veren sublardan 1 takim mi yoksa cadence Qrs-1,audio system m12,alpine swg-1244 gibi sublardan 2 tane mi sedan araçta daha iyi sonuçlar verir ?

• sedan arabada 2x25 veya 30 cm daha iyi olur.
  • Bak ustam elinde 3 adet sub var biri çift cadence 30 cm fxwb 1222 modeli ve birde cadence 15-4 flans serisi basi var aracim doblo her ikisinide uzun ara dinledim ve 1 er defada yaktım neyse uzun hikaye sana diyeceğim su eğer araban hb olsaydı kesinlikle 38 cm başkasını alma derdim çünkü harbi çalardı heee tadida bambaşkadır şeker ile tuz misali....bu sedan içinde geçerli şiddetli bass almak istersen çift 38 yap derim sana ama yok tek yeter dersen yine tek 38 yap derim pişman olmazsin kesinlikle tek 38 senin işini görecektir...bu barada cadence tonlamasi iyidir orta ile yumuşak arası çalar ama yumusaga daha yakındır...tabi kulak zevki tartışılmaz senin ihtiyacın neyse ona yonel bizden fikir keyfini surmeside senden hayırlı geceler konuyu takip ediyorum yardımcı olurum bu konuda sana fikir vererekten doğru sonuçları alman daha kolay olur senin adına hayırlı geceler cumleten

• quote:

sedan arabada 2x25 veya 30 cm daha iyi olur.

Teşekkür ederimm peki bir önceki mesajda belirttiğim sublardan hangisini tavsiye edersiniz alpine cadence arasında git gel yapıyorum

• quote:

Bak ustam elinde 3 adet sub var biri çift cadence 30 cm fxwb 1222 modeli ve birde cadence 15-4 flans serisi basi var aracim doblo her ikisinide uzun ara dinledim ve 1 er defada yaktım neyse uzun hikaye sana diyeceğim su eğer araban hb olsaydı kesinlikle 38 cm başkasını alma derdim çünkü harbi çalardı heee tadida bambaşkadır şeker ile tuz misali....bu sedan içinde geçerli şiddetli bass almak istersen çift 38 yap derim sana ama yok tek yeter dersen yine tek 38 yap derim pişman olmazsin kesinlikle tek 38 senin işini görecektir...bu barada cadence tonlamasi iyidir orta ile yumuşak arası çalar ama yumusaga daha yakındır...tabi kulak zevki tartışılmaz senin ihtiyacın neyse ona yonel bizden fikir keyfini surmeside senden hayırlı geceler konuyu takip ediyorum yardımcı olurum bu konuda sana fikir vererekten doğru sonuçları alman daha kolay olur senin adına hayırlı geceler cumleten

Gerçekten teşekkür ederim size aslında benim aradığım ses tonu da orta ve yumuşak arası cadence de şuan aklıma çok yattı fakat 38 cm 30cm ye göre daha az salınım yapıyormuş diye duydum ama ne derece dogru bilmiyorum sizin bana önerdiğiniz cadence modeli hangisidir akşama yada yarın sabaha Allahtan birşey olmazsa sipariş vercem yoksa gerçekten kafayı yicem artık günlerdir araştırıyorum

• Bana ozelden ulasabilirsiniz size detaylı yardımcı olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: utkukşn

quote:

Teşekkür ederimm peki bir önceki mesajda belirttiğim sublardan hangisini tavsiye edersiniz alpine cadence arasında git gel yapıyorum

Kardesim cadence kullanmadim vede dinlemedim.
    Muzik zevkine gore belirlemelisin cihazlari..
    Sedan arabalarda genelde ya cift 30 veya tek 38 cm kullanirlar.Marka ve modele gore degisir.Bazi markalarin 30 cm lik subu diger markanin 38 cm sinden daha siddetli ve tonlu calabiliyor.Tamamen hesap meselesi.Onemli olan o cihazi saglikli bir sekilde tam limitinde caldirmak.
    Tamamen istegine bagli.Ben honda civic fd6 kasada rf p2 30 cm sub kullanmistim.
    Bana yetiyordu.Cokta guzel tonlamasi vardi.Cok memnundum.
    Belki baskasina yetmeyebilir.
    Deneyebilecegin bir yer varsa cadence yi bir dinle..Arkadas memnunmus belkide tam senin istedigin tarzdadir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: utkukşn

quote:

Kardesim cadence kullanmadim vede dinlemedim.
    Muzik zevkine gore belirlemelisin cihazlari..
    Sedan arabalarda genelde ya cift 30 veya tek 38 cm kullanirlar.Marka ve modele gore degisir.Bazi markalarin 30 cm lik subu diger markanin 38 cm sinden daha siddetli ve tonlu calabiliyor.Tamamen hesap meselesi.Onemli olan o cihazi saglikli bir sekilde tam limitinde caldirmak.
    Tamamen istegine bagli.Ben honda civic fd6 kasada rf p2 30 cm sub kullanmistim.
    Bana yetiyordu.Cokta guzel tonlamasi vardi.Cok memnundum.
    Belki baskasina yetmeyebilir.
    Deneyebilecegin bir yer varsa cadence yi bir dinle..Arkadas memnunmus belkide tam senin istedigin tarzdadir.

Teşekkür ederim hocam artık ikisinide dinlemek için imkan yaratcam bi tesisatci bulup rica edicem eğer bulamazsam 2 adet cadence alıcam yardımlarınız için teşekkür eder iyi forumlar dilerim

• quote:

Bana ozelden ulasabilirsiniz size detaylı yardımcı olurum

Pm attım hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.