Bildirim
900 TL telefon önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
huawei ascend g7 diyorum şu yazdığın cihazlardan daha kaliteli bir cihaz -
Asus Zenfone 5, 6
Samsung Galaxy S3 Neo
Lg G3 Beat -
5 ile 6 arasında bir tek ekran boyu ve kamera 13-8mp farkı var dimi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: potamic
5 ile 6 arasında bir tek ekran boyu ve kamera 13-8mp farkı var dimi ?
Birde batarya farki var, 6'nin batarya 3300mah'ti sanirim epey buyuk zenfone5'inkine gore. -
S4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zenfone 5 aldım teşekkürler ilgilenen arkadaşlar için. -
Eğer 1000tl verebilirseniz Delta garantili note3 neo öneriyorum.
G2/s4/note3 neo gibi modeller paralel ithalatta 1000 lira altına düştü. Bunlara bakabikirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pişman olacaksın -
adam geleceği görmüş -
quote:
adam geleceği görmüş
Oldunuz mu
+50 lira daha verebilirsen Sony Xperia C4 al ram 2 gb, ön kamera 5 mp,arka 13 mp,16 gb dahili hafıza yok veremem diyorsan Asus zenfone 2 laser 5,5 780-800 arası değişiyor fiyatı oda ram 2 gb, ön kamera 5 mp,arka 13 mp,16 gb dahili hafıza, sony e göre işlemci kapasitesi daha düşük artı sony 4,5G uyumlu -
Bu arada konu güncel değilmiş ya yinede 900 TL civarında telefon arayanlara fikrim olsun şimdiden de hayırlı olsun alacaklara -
quote:
Orijinalden alıntı: hayrikoc61
quote:
adam geleceği görmüş
Oldunuz mu
aynen nasıl değiştireceğimi şaşırdım 1 saat ekran süresi alıyordum ve ekran gövde oranı berbattı :D -
konu eskiymiş yalnız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X