Tuş takımı nasıl N79'un? Fazla mesaj yazan birisi olarak sıkıntı yaratır mı?
Yaratır. 6 aydır alışamadım. Hala ilk günkü gibi sert ve güçlük çıkartıyor bana.
quote:
Orijinalden alıntı: rokobatu
quote:
Orijinalden alıntı: rsnyldz
Yaratır. 6 aydır alışamadım. Hala ilk günkü gibi sert ve güçlük çıkartıyor bana.
Hadi ya!
Ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım N79'u ama bu soğuttu biraz beni. Tuş takımı önemli.
Var mı başka model önerisi olan?
Bence Corby Pro alabilirsin. Tam olarak 3.5G mi bilmiyorum ama vodafone 3G+ yazıyor, herhalde tahminimce 3.5G'dir diyorum. İnternet tarayıcı biraz dandik açıksası ama video falan izleyebilirsin. GPS mevcut ama ben daha kullanmadım, daha doğrusu nasıl olacağını bilmiyorum. Yazı yazmak çok kolay ve gayet hızlı bir telefon. Piyasada 600 TL gibi bir fiyata satılıyor...
quote:
quote:
quote:
Hadi ya!
Ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım N79'u ama bu soğuttu biraz beni. Tuş takımı önemli.
Var mı başka model önerisi olan?
Hocam amacım yanlış anlaşılmasın burada. Niyetim kendi telefonumdan hoşnut olmayarak sizi de soğutmak değil. Niyetim yukarıdaki üyelerin övgüyle bahsettiği telefonu alıp alışamayınca mağdur olmamanız. Tuş takımı herkese göre farklı kullanım olanağı sunar açıkçası. Çok iyi diyenleri de duyuyorum N79 için. Ben memnun değilim. Bundan sonra da zaten Tuşlu bir telefon almayı düşünmüyorum. Bir günlüğüne 5800 kullanma olanağı bulmuştum ve açıkçası çok da memnun kalmıştım. Ha dokunmatiğini zorlamanız gerekiyor orası tartışılır. Benim önerim gidip telefoncularda istediğiniz modelleri deneyip karar vermeniz. Tuş takımı mevzusunu mesajlarla tartışabilmek zordur bana göre.
quote:
Orijinalden alıntı: cagkan93
Bence Corby Pro alabilirsin. Tam olarak 3.5G mi bilmiyorum ama vodafone 3G+ yazıyor, herhalde tahminimce 3.5G'dir diyorum. İnternet tarayıcı biraz dandik açıksası ama video falan izleyebilirsin. GPS mevcut ama ben daha kullanmadım, daha doğrusu nasıl olacağını bilmiyorum. Yazı yazmak çok kolay ve gayet hızlı bir telefon. Piyasada 600 TL gibi bir fiyata satılıyor...
Samsung Corby Pro'yu araştırıyorum bir kaç gündür.
3.5 G var. Hatta N79'dan daha hızlı (N79 3.6, CorbyPro 7.2 mbps)
GPS konusunda değişik yorumlar mevcut. İnternete bağlanmadan konumlama yapılamıyormuş. GPS yok diyen bile var.
Garmin ve Skyfire gibi uygulamalar yüklenebiliyor mu telefona?
Bir de video kayıt boyutu nedir?
quote:
Hocam amacım yanlış anlaşılmasın burada. Niyetim kendi telefonumdan hoşnut olmayarak sizi de soğutmak değil. Niyetim yukarıdaki üyelerin övgüyle bahsettiği telefonu alıp alışamayınca mağdur olmamanız. Tuş takımı herkese göre farklı kullanım olanağı sunar açıkçası. Çok iyi diyenleri de duyuyorum N79 için. Ben memnun değilim. Bundan sonra da zaten Tuşlu bir telefon almayı düşünmüyorum. Bir günlüğüne 5800 kullanma olanağı bulmuştum ve açıkçası çok da memnun kalmıştım. Ha dokunmatiğini zorlamanız gerekiyor orası tartışılır. Benim önerim gidip telefoncularda istediğiniz modelleri deneyip karar vermeniz. Tuş takımı mevzusunu mesajlarla tartışabilmek zordur bana göre.
Teşekkür ederim.
Haklısın. En iyisi bi teknomarkete gidip cihazları incelemek.
quote:
quote:
Samsung Corby Pro'yu araştırıyorum bir kaç gündür.
3.5 G var. Hatta N79'dan daha hızlı (N79 3.6, CorbyPro 7.2 mbps)
GPS konusunda değişik yorumlar mevcut. İnternete bağlanmadan konumlama yapılamıyormuş. GPS yok diyen bile var.
Garmin ve Skyfire gibi uygulamalar yüklenebiliyor mu telefona?
Bir de video kayıt boyutu nedir?
-video kayıt boyutu sanırım ben çözünürlük anladım bundan, iki seçenek var; 320x240 ya da 176x144. Süre olarak yaklaşık bir saat kendi hafızası... Video kayıt boyutu bunlardan biri değil ise anlamadım ne demek istediğini.. Garmin ve Skyfire uygulamaları java ise yüklenir muhtemelen. Çünkü telefon için bir sürü java uygulama mevcut.
quote:
-video kayıt boyutu sanırım ben çözünürlük anladım bundan, iki seçenek var; 320x240 ya da 176x144. Süre olarak yaklaşık bir saat kendi hafızası... Video kayıt boyutu bunlardan biri değil ise anlamadım ne demek istediğini.. Garmin ve Skyfire uygulamaları java ise yüklenir muhtemelen. Çünkü telefon için bir sürü java uygulama mevcut.
Video kayıt boyutundan kastım çözünürlüktü. İşletim sistemi java ise bu uygulamalar yüklenemez. Sırf uygulama desteği fazla diye symbian istiyorum. Ama onda da bir takım problemler var. Bazı isteklerimizden feragat edip öyle karar vereceğiz artık napalım.
Samsung cep telefonu sektöründe çok ilerledi diye düşünüyorum. Herhalde çoğu cep telefonu için wi-fi özelliğine sahip yeni ve daha iyi bir tarayıcı çıkarabilir veya araştırırsak belkide bulabilir... Tam olarak daha bu corby serisinin ne olup olmadığıda belli değil. Her taraf farklı bir şey söylüyor.. O nedenle ben derim ki samsung yeni bir internet tarayıcısı çıkarabilir.
n78 ide önerebilirim tuş takımı çok kullanışlı değil ama aradığın özell. çoğu var :
Bende 6233 kullanıyom w595i yada w910i alcam sanada tavisye ederim
N79 ve N86 ya bakabilirsin...
w595 w910 wifi yok.
Yeni önerilerinizi bekliyorum
quote:
bizim tavsiye ettiğimiz telefonların modası, sen alıncaya kadar geçiyor kardeş :))
HTC Hero,Nokia E72.
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
quote:
bizim tavsiye ettiğimiz telefonların modası, sen alıncaya kadar geçiyor kardeş :))
Uzun yıllar kullanabileceğim, sağlam ve geniş özellikli bir telefon olduktan sonra moda bir anlam ifade etmiyor benim için.
Şu ana kadar gelen tavsiyelerde öne çıkan model N79'du. Gittim inceledim telefonu. Tuş takımı ve malzeme kalitesi pek hoşuma gitmedi.
''Aradığım telefonu buldum'' diyene kadar da aramaya araştırmaya devam.
4 - 4 lük ne insan var, ne de insan üretimi cihaz.
kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
4 - 4 lük ne insan var, ne de insan üretimi cihaz.
kolay gelsin.
Doğru söze ne denir.
Fakat,
Kusursuzu bulmak değil, mevcut seçenekler arasından en iyisini bulmaktır amaç.
arkadaşlarımdan ve kendimden edindiğim bir tecrübeyi daha paylaşayım. (konuyu fazla dağıttıysam kusuruma bakmayın)
650 idi limit, 900 e çıktı. 1000 liralık telefona gözünüz takılacak, almışken bari 100 lira daha vereyim diyeceksiniz. 1200 luk telefon daha ideal gözükecek...
daha fazla uzatmadan özetle: bu teknoloji bağımlılığının sınırı yok, inşallah fiyat/performans oranı yüksek, kaliteli bir seçim yaparsınız.. (telefonun kullanıcı yorumlarını okumayı da ihmal etmeyin)