Şimdi Ara

9000 TL Bilgisayar Kasıyor :D ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam sisteminiz güzel içiniz rahat olsun. Güle güle kullanın. Arkadaşlarında tepkisinin verilen miktardan kaynaklandığı ortada. Haklı olarak ''o paraya daha iyi sistem alınırdı en azından forumda konu açıp yardım alsaydınız'' gibi bir amaçla yazdıklarına inanıyorum. Yoksa ''ooo ben alamadım dur kötüleyeyim bari'' mantığıyla dediklerini sanmıyorum. Evet o paraya daha iyisi ( en azından bir tık üstü) alınabilir miydi? Evet.. Peki bu sistem boşuna mı alındı ? Hayır.

Hatta ileride yükseltme yapma şansınız da olduğu için rahat rahat kullanabilirsiniz.

Gelelim sorununuza. Bu sorunun sadece PUBG'de (ki başka oyun yokmuş sanırım-kurup denemeniz gerekebilir) olduğunu varsayarsak ve de PUBG'nin diğer arkadaşların da dediği gibi optimizasyon özürlü olduğunu hesaba katarsak sistemle alakalı değil. Ancak çoğu konu da 1060 ile sorun yaşayan çok gördüm.

Konuyla alakalı bir kaç önerim olacak:

1 - Visual C++ sürümlerinin hepsini kurun. Yani C++ 2005'ten C++ 2017'ye kadar olan hepsini sisteminize uygun olan sürümlerini indirip kurun.

2 - Sistemde yüklü görünse bile DirectX güncel sürümünü indirip kurun.

3 - Nvidia sürücüsünün son sürümünü kurun.

4 - Çipset sürücülerinin tamamını kendi sitesinden indirip eksiz kurun.

5 - Masaüstüne sağ tıklayıp Nvidia ayarlarından Texture Quality ayarını High konumuna Powermanagement ayarını Performans moduna alın.

6 - Masaüstü görüntü ayarları sekmesinden Görüntü Bağdaştırıcısı Özelliğine girip Monitör sekmesinden Ekran Yenileme Sıklığını 144hz olarak ayarlayın. Oyun ayarlarından da aynı şekilde 144hz olarak ayarlayın.

6 - Oyun ayarlarını en yüksek ayarlara alıp test edin.

• Çok teşekkür ederim kardeşim bende böyle bir yorum bekliyordum ümidim kesilmişti ama sonunda bilgisi olan biri msj attı ayarları deniyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asilzade0212 A kullanıcısına yanıt
    Otomatiği manuel yapan birşey yok. Öyle birşey yok zaten. Ya işlemcinin veya ekran kartının frekans hızlarını değiştirerek bir farklılık yapabilirsin (senin sistemle oynamadığını düşünürsek o hızlar default tur, bunu geçiyorum) ya da oyun için ayarlar bir sınırlama yapar. Oyunda öncelikle vsync (dikey senkronizasyon) ayarı kapat. Fps 60’ın altına düşüyorsa başta gölge ayarlarından ayar kısmaya başla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    Kardeşim dediğin ayarları yaptım etkisini gösterdi
    https://store.donanimhaber.com/56/3a/75/563a75f11d998c3e0a93a92e2a0cac9c.png
    9000 TL Bilgisayar Kasıyor :D ?

Oyun içindeki sol tarafta göstergeler normal mi sence ?
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    sende bakarsan iyi olur kardeşim dediklerini yaptım seninde ama altta CPU sıcaklığı 100 diyor neden dir acaba buq filanmıdır imkansız geldi bana
    Aklımda iki tane sağlam oyun var. Birincisi ücretsiz Pubg tarzı olan " Fortnite " diğeri ücretli ama parasının hakkını tam anlamıyla veren " Overwatch " 110 tl

Böyle kullanmaya devam edersen o işlemci gider soğutucu montajını tekrar yapın.
  • kewin2121 K kullanıcısına yanıt
    anladım kardeşim 1 hafta böyle kullandım sence birşey olmuşmudur şimdi kapattım pc yi vatanı aradım yarın götüreceğim
    Bilemiyorum ama olmamıştır inşallah drop derken de hep böyle kullandığınız için işlemci çok ısınınca frekansı düsürüyordur ondan drop olabilir vatana götürmeden kaliteli bir macun sürüp soğutucuyu tekrar takabilirsiniz internetde yüzlerce video var kendiniz yapabilirsiniz.
  • kewin2121 K kullanıcısına yanıt
    kasayı açar isem garanti kapsamı dışına çıka bilir oyuzden vatana götüreceğim inş birşey olmamıştır
    100 olması anormal. Pcyi toplattırın yere götür baktır.

Olur mu öyle şey laptop gibi değil sizin parçalarınızın ayrı ayrı garantisi var garanti kapsamından çıkmaz ama anlamıyorsanız vatana götürün garanti olsun ben boşuna zaman-enerji kaybı yaşamayın diye dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilzade0212

kasayı açar isem garanti kapsamı dışına çıka bilir oyuzden vatana götüreceğim inş birşey olmamıştır

Onu size hangi akıllı bıdık söylediyse bütün dh ahalisinin sevgi ve saygılarını gönderiyorum o arkadaşa...

Bilgisayarınız toplama bilgisayar ise bütün parçaların tek tek garantileri vardır, parçaların içini v.s açmaya çalışmadıkca garantisi bozulmaz.

Gerçi vatan bu ne saçmayalacağı belli olmaz, bir keresinde diz üstü bilgisayar aldık ablama, adam “ bizim kurulum yapmamız lazım yoksa garanti dışı kalır” dedi ücret? 70 tl. Siz internetten verilen siparişte kutuyu açıp öylemi yolluyorsunuz değince dondu kaldı hede höde demeye başladı...

Öncelikle bios sürümünün güncel olup olmadığına bakın, sonrasında farklı programlarla ısıyı takip edin bazı programlar sensör çipini yanlış okuyor...

• :D

https://www.itopya.com/drogon-m1070tar-8g87k-i7-8700k-msi-gtx1070ti-gaming-16gb-ddr4-240gb-nvm-ssd-2tb-disk-sivi-sogutma-gaming-bilgisayar/
    Bunu alsaydın çok daha iyi olmazmıydı hocam ? :D
  • Sorun çözülmüştür Buradaki bilgisiz Asalaklar lütfen başka arkadaşları rahatsız etmesinler gereksiz bilgiler vermesinler sistemde hiç bir sıkıntı yoktur sadece sıvı soğutucu aparatı takılı değilmiş işlemciye bağlı olduğu içinde çalışmadığı için ısınıyormuş
  • Barı 1070 taksaydın içim acıdı

• Paramız değersiz mining olayı filan çıktı ancak bunlar 9k ya airflowu yok gibi bir kasa+Gtx 1060lı sistemaldıracak kadar etkili olamaz.
    Vatan çalışanları çalışıyor. Bu kadar iyi kendi istedikleri gibi yönlendiren çalışanlar yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.