Şimdi Ara

90000 tl ye kadar araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tartışmasız Merco C180 Bluefficiency Avangarde

2. sırada BMW 3.18d.

Başkası olmaz,yakışmaz...
  • Yaşım 37 olsa.. Bmw'ye binmek yerine Yeni Mercedes C 180 K Blue Efficiency Beyaz panoramik cam tavan amg paket alırdım.. Yaşınıza çok uygun bence..

Hem Yeni Kasa, hem merso, hem konfor, hem prestij, hemde fiyatı çok çok uygun..
  • 90.000 TL'ye ben alacak olsam tercihim Volvo ile Audi arasında olurdu . . .
  • laguna coupe
  • Unutmayın ki Almanların bir sözü var .. BMW 'yi ve Mercedes'i satmak için ;AUDİ'yi binmek için ürettik.
    Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramcho06

Unutmayın ki Almanların bir sözü var .. BMW 'yi ve Mercedes'i satmak için ;AUDİ'yi binmek için ürettik.
    Saygılarımla

bu laf zaten ortalık o.pusu oldu...

laf hangı marka ıcın soylenmıs belli deil arkadas....

önüne gelen kendı kafasına gore markaların yerlerını deıstırerek atıyor ortaya bu lafı...
  • Ben bmw den yana oyumu kullanıyorum, lakin bu aralarda bmw alanlara profesyonel sürüş eğitimi veriyorlar istanbulparkta
  • Ford,Renault,Honda'nın en dolusu, yada BMW, Mercedes, Audi'nin en boşu yada en boşunun bir üstü...

Alt seviyeye örnek verirsek, şuanda 2000-2001 enjeksiyonlu Doğanlar 8-9 binliraya satılıyor.Aynı fiyata 98-99 Full Mondeo Ghia alınabiliyor.Doğanda hidrolik direksiyonla ön camlar otomatik, mondeo'da 4 cam oto, elektrikli ısıtmalı ayna,ısıtmalı koltuk, hız sabitleyici vs.vs...

Ne hikmetse, Şahin doğan peynir ekmek gibi satılıyor...

Karar sizin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 29 Mayıs 2009; 17:10:16 >
  • O AUDI ve BMW yi satmak için VW ni bimek için Mercedesi tapmak için ürettik.

90 bine Mercedes C180 öneririm farklı olmak istiyorsan kendine güvenin varsa Laguna Coupe

quote:

Orjinalden alıntı: ramcho06

Unutmayın ki Almanların bir sözü var .. BMW 'yi ve Mercedes'i satmak için ;AUDİ'yi binmek için ürettik.
    Saygılarımla
  • bmw 3.16i düz vites en üst paket için (deri koltuk, sunroof, xenon) 34000 euro fiyat verdiler ama bu motorun kasayı kaldırmayacağını düşünüyorum. ne dersiniz? bu aracı kullanan oldu mu hiç?
  • ben farklı bir öneri yapmış olcam ama ben olsam

mitsubishi outlander 2.0 dizel alırdım 83 bin tl
  • alfa romeo 159 1.9jtd distinctive plus qtronic 85000 lira civarına geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 29 Mayıs 2009; 20:05:01 >
  • Mercedes C180k tercih ederdim.Hem performanslı hem konforlu hem de prestijli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uynus

Ford,Renault,Honda'nın en dolusu, yada BMW, Mercedes, Audi'nin en boşu yada en boşunun bir üstü...

Alt seviyeye örnek verirsek, şuanda 2000-2001 enjeksiyonlu Doğanlar 8-9 binliraya satılıyor.Aynı fiyata 98-99 Full Mondeo Ghia alınabiliyor.Doğanda hidrolik direksiyonla ön camlar otomatik, mondeo'da 4 cam oto, elektrikli ısıtmalı ayna,ısıtmalı koltuk, hız sabitleyici vs.vs...

Ne hikmetse, Şahin doğan peynir ekmek gibi satılıyor...

Karar sizin...

millet kesesinin derdinde, 9 liraya alacağı araç üst sınıf olsa kaç yazar, boşa enayilik
  • Bmw 3.18 d
  • Arkadaş 1 sıfır eksik okumuş
  • eğer kasa kaldırıyorsa bmw 3.16 premium donanımlı alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedcy -- 29 Mayıs 2009; 22:02:04 >
  • bence 2.el az km yapmış dizel chrsyler 300 c
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.