Arkadaşlar 90.000 tlye kadar sıfır araç düşünüyorum. 37 yaşındayım ve aracı en az 6 yıl kullanmayı düşünüyorum. Yılda 20.000 km yapıyorum. ne önerirsiniz? mercedes c180k avantgarde, 1.6 156hp bmw 3.18 dizel 2000 cc 143 hp vw Passat 2000 TDI 170 hp vw Passat cc 1.8 160 hp TSI Audi A4 1.8 tTFSI Honda Accord 2000cc 157 hp Başka araç önerileri de olablir.
O kadar para veriyorsanız honda'yı direkt eleyin. Ben sizin yerinizde olsam vw touareg 2.5tdi r5 alırım 2005-6 model. Diğerlerinin arasında da ben olsam audi (özel sempatim var) ya da mercedes alırım.
quote:
Orijinalden alıntı: atrin
O kadar para veriyorsanız honda'yı direkt eleyin. Ben sizin yerinizde olsam vw touareg 2.5tdi r5 alırım 2005-6 model. Diğerlerinin arasında da ben olsam audi (özel sempatim var) ya da mercedes alırım.
mercedes c180k avantgarde, 1.6 156hp
quote:
Orijinalden alıntı: HoLY.oNE
mercedes c180k avantgarde, 1.6 156hp
Alıntıları Göster
Donanımlı olabilecekse tabi ki BMW, MB, Audi üçlüsünden biri.
Yok bunları boş halleriyle alabilecekseniz bence 70.000 TL civarına Accord alın.
Passat güzel araba ama çok pahalı olduğunu düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Polemik
Donanımlı olabilecekse tabi ki BMW, MB, Audi üçlüsünden biri.
Yok bunları boş halleriyle alabilecekseniz bence 70.000 TL civarına Accord alın.
Passat güzel araba ama çok pahalı olduğunu düşünüyorum.
Alıntıları Göster
"Laguna Coupe " dersem
espiriyi yakalayabilir misiniz ?
Şaka bir yana
BMW, Mercedes
Olmadı Honda Accord
quote:
Orijinalden alıntı: bureda
"Laguna Coupe " dersem
Şaka bir yana
BMW, Mercedes
Olmadı Honda Accord
Alıntıları Göster
Bu aracların ıcerısınde en kalıtelısı e90 dır.
Hemde dızel oldugu ıcın yakıt bakımından da uzmez.
bu yuzden 3.18d dıyorum
en az 6 yıl kullanıcagınız ıcın kasasının deısıcek olmasıda bır problem teskıl etmez bence..
6 yıl sonra kim öle kim kala...
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
Bu aracların ıcerısınde en kalıtelısı e90 dır.
Hemde dızel oldugu ıcın yakıt bakımından da uzmez.
bu yuzden 3.18d dıyorum
en az 6 yıl kullanıcagınız ıcın kasasının deısıcek olmasıda bır problem teskıl etmez bence..
Yeni Megane HB 1.5 DCİ 105 HP Dynamique + Premium Paket + Elektrikli Panoramik Açılır Tavan = 41,560 X 2 = 83,120 TL. Kalan ===> 6.880 TL cep harçlığı.
quote:
Orijinalden alıntı: ExTReMee
Yeni Megane HB 1.5 DCİ 105 HP Dynamique + Premium Paket + Elektrikli Panoramik Açılır Tavan = 41,560 X 2 = 83,120 TL. Kalan ===> 6.880 TL cep harçlığı.
Alıntıları Göster
Bence listeye eklediğiniz tüm araçları test edin.
Yanlarına Opel Insignia'yıda ekleyin.
Vede aralarında en beğendiğiniz araç hangisi ise onu alınız.
Bence hangisini alırsanız alın, sizi üzmeyeceğini düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 Hp. 90.000 YTL tavan ile Infinity ses sisteminden, navigasyon sistemine, sunroof'tan, 20" jantina kadar her turlu donanimi ekletebilirsiniz. Ki Cosmo donanimla (en ust donanim) bu dedigim hepsi 70.000 YTL civarina denk gelir.
Eger benzinli tercih etmiyorsaniz, 2.0 lt 160 HP dizel tercih edebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: BaRiS
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 Hp. 90.000 YTL tavan ile Infinity ses sisteminden, navigasyon sistemine, sunroof'tan, 20" jantina kadar her turlu donanimi ekletebilirsiniz. Ki Cosmo donanimla (en ust donanim) bu dedigim hepsi 70.000 YTL civarina denk gelir.
Eger benzinli tercih etmiyorsaniz, 2.0 lt 160 HP dizel tercih edebilirsiniz.
Alıntıları Göster
toyota camry ikinci el bulunabilir pek düşmedi ama ikinci ele
quote:
Orijinalden alıntı: bureda
"Laguna Coupe " dersem
Şaka bir yana
BMW, Mercedes
Olmadı Honda Accord
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bureda
"Laguna Coupe " dersem
Şaka bir yana
BMW, Mercedes
Olmadı Honda Accord
yakaladım espriyi
quote:
Orijinalden alıntı: atakangrbz
toyota camry ikinci el bulunabilir pek düşmedi ama ikinci ele
Alıntıları Göster
Bence bu miktarı çıkarıp premium sınıfı hariç araç almak (istediği kadar bol donanımlı olsun) anlamsız. Tabii premiumun da bir şartı vardır, aracı almakla iş bitmez, aracın kalitesine denk gelen masraf tutarını da karşılayabilmek.
Tavsiye edeceğim araç ise dizel olacaksa bmw 318d, benzinli olarak ekonomik yakıtlı vergisi düşük olarak da kompresörlü mercedes c 156 hp. Audi ise bence bu iki araçtan daha geride, sadece iç mekan kalitesinde oldukça iyi. Zaten vw motorlarını kullanıyor. Volvo da iyi bir seçenek olabilir ama ekonomik volvo pek yok. Genelde turbo aşırı beslemeli büyük motorlar var ve günümüzün petrol fiyatlarında artık ne kadar maddi gücünüz olsa da ekonomik araçlara yönelmek en doğrusu.
quote:
Orijinalden alıntı: n a v y_35
Bence bu miktarı çıkarıp premium sınıfı hariç araç almak (istediği kadar bol donanımlı olsun) anlamsız. Tabii premiumun da bir şartı vardır, aracı almakla iş bitmez, aracın kalitesine denk gelen masraf tutarını da karşılayabilmek.
Tavsiye edeceğim araç ise dizel olacaksa bmw 318d, benzinli olarak ekonomik yakıtlı vergisi düşük olarak da kompresörlü mercedes c 156 hp. Audi ise bence bu iki araçtan daha geride, sadece iç mekan kalitesinde oldukça iyi. Zaten vw motorlarını kullanıyor. Volvo da iyi bir seçenek olabilir ama ekonomik volvo pek yok. Genelde turbo aşırı beslemeli büyük motorlar var ve günümüzün petrol fiyatlarında artık ne kadar maddi gücünüz olsa da ekonomik araçlara yönelmek en doğrusu.
Alıntıları Göster
tercihim bu üçlüden biri olurdu: vw Passat 2000 TDI 170 hp vw Passat cc 1.8 160 hp TSI Audi A4 1.8 tTFSI
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-72878BAA5
tercihim bu üçlüden biri olurdu: vw Passat 2000 TDI 170 hp vw Passat cc 1.8 160 hp TSI Audi A4 1.8 tTFSI
Alıntıları Göster
bmw 3.18d
vw grubu istiyorsanız skoda superb fiyat/performans ve tasarım olarak çok başarılı.
quote:
Alıntıları Göster
mb c180k yada bmw 318 d
tercihim bunlar olurdu
quote:
Alıntıları Göster
yaş 37 demekki büyük ihtimalle evlisin coluk cocuk ta olabilir o yüzden scirocco,tayyar muhabbetine girmeyecegim.
20.000 km yaptıgınıza göre dizel seçenekleri bence eleyebilirsiniz. ben bile yılda 30-35000 yaparken dizele sıcak bakmıyuorum(polemik yaratmayın arkadaşlar, sadece şahsi fikrim)
VW Passat cc 1.8 160 hp TSI Audi A4 1.8 TFSI Honda Accord 157 hp seçenekleri göze güzel gözüküyor
bunların yanında ne olabilir diye sorarsanız
Mercedes 180 K olabilir,
veya insignianın 2.0 220 hp lik versiyonu güzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: alikum
yaş 37 demekki büyük ihtimalle evlisin coluk cocuk ta olabilir o yüzden scirocco,tayyar muhabbetine girmeyecegim.
20.000 km yaptıgınıza göre dizel seçenekleri bence eleyebilirsiniz. ben bile yılda 30-35000 yaparken dizele sıcak bakmıyuorum(polemik yaratmayın arkadaşlar, sadece şahsi fikrim)
VW Passat cc 1.8 160 hp TSI Audi A4 1.8 TFSI Honda Accord 157 hp seçenekleri göze güzel gözüküyor
bunların yanında ne olabilir diye sorarsanız
Mercedes 180 K olabilir,
veya insignianın 2.0 220 hp lik versiyonu güzel olur.
Alıntıları Göster
Madem 90 bin ytl bütçeniz var, sonuna kadar sömürün. Atın ölümü arpadan olsun 6 senede 120 bin km yapacaksanız sizin yerinizde olsam dizel de düşünmem, çünkü gereksiz pahalı oldu ve dizel yakıt da pahalı akaryakıttan kurtuluş değil, basmayınca hiçbir araba yakmıyor. Dizelde de gaza dokunduğunuzda tüketirsiniz. O kadar zaman kullanacaksanız arabadan çabuk sıkılmamanız adına donanımlı da bir şey olsun. Ben olsam A4 bakarım.