Şimdi Ara

900tl civarı d-slr fotoğraf makinesi önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle,link verdiğiniz yerede mesaj attım ama cevap yazan olmadı,mecbur döndüm buraya...Fotoğraf makinesi konusuna gelince 1200tl'ye IS Kitli 1100d sipariş ettim hepsiburadadan.indirimdeymiş.hoş aynı fiyata satan başka yerlerde vardı ama daha güvenilir olur diye düşündüm.ama hala siparişimi iptal edebilirim :)
    ikinci el konusunda ise aslına bakarsanız düşündüm ama hakim olmadığım bi konu,bozuk cihazla kandırılma korkusuyla ikinci elden vazgeçtim :)
    cevaplarınız için çok teşekkürler.
  • Biraz değişik bir tavsiyede bulunuyorum (zoom aralığı önemli olduğu için ve bütçenin kısıtlı oluşundan dolayı)

Sıfır olarak (belki garatili bile olabilir) Olympus E-450 14-42 ve 40-150 lensle birlikte güzel bir set olurlar ve size 11kat büyütme verirler

İkinci el olarakta yine Olympus E-520 çift kit lensli düşünebilirsiniz, ki ben E-520'yi tavsiye ederim İS artısı olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: CXC 007 psl*

Öncelikle,link verdiğiniz yerede mesaj attım ama cevap yazan olmadı,mecbur döndüm buraya...Fotoğraf makinesi konusuna gelince 1200tl'ye IS Kitli 1100d sipariş ettim hepsiburadadan.indirimdeymiş.hoş aynı fiyata satan başka yerlerde vardı ama daha güvenilir olur diye düşündüm.ama hala siparişimi iptal edebilirim :)
    ikinci el konusunda ise aslına bakarsanız düşündüm ama hakim olmadığım bi konu,bozuk cihazla kandırılma korkusuyla ikinci elden vazgeçtim :)
    cevaplarınız için çok teşekkürler.

Konuyu biraz geç görmüşüm Hayırlı olsun güzel tercih

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_39

Biraz değişik bir tavsiyede bulunuyorum (zoom aralığı önemli olduğu için ve bütçenin kısıtlı oluşundan dolayı)

Sıfır olarak (belki garatili bile olabilir) Olympus E-450 14-42 ve 40-150 lensle birlikte güzel bir set olurlar ve size 11kat büyütme verirler

İkinci el olarakta yine Olympus E-520 çift kit lensli düşünebilirsiniz, ki ben E-520'yi tavsiye ederim İS artısı olduğu için

yinede araştırıyorum :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.