Şimdi Ara

900tl civarı d-slr fotoğraf makinesi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.900tl civarı dslr fotoğraf makinesi arıyorum.manzara çekimi ve günlük kullanım için.optik zoom benim için önemli bir faktör ve internet üzerinden sıfır alacağım makineyi.

dslr olayında acemiyim,önerdiğiniz bir makineyi size güvenerek hemen alacağım.bu yüzden önerdiğiniz makine ile ilgili kısacık detay verirseniz sevinirim.yardımlarınızı bekliyorum.
    şimdiden teşekkürler.

• 900 TL ile sıfır Dslr + lens bulmanız zor bir ihtimal Nikon D3000 ve Canon 1000D kitleri bu fiyata bulunabilir ancak 18-55mm kit lensi ile 3x optik zoom alabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmT #

900 TL ile sıfır Dslr + lens bulmanız zor bir ihtimal Nikon D3000 ve Canon 1000D kitleri bu fiyata bulunabilir ancak 18-55mm kit lensi ile 3x optik zoom alabilirsiniz..

yorumlar pek iyi değil bende okudum ama nasıl bir model bu sizce?hem zoom olayıda iyi gibi?

http://www.fotografium.com/Canon-SX30-IS-DSLR-Like-canta-8GB-Kart-Hediyeli-Canon-Euroasia_3148.html

• yardım edecek birileri yokmu?
  • bu dslr değildir.dslr'ın belirli özelliklerini uygular ama ileride lensini değiştiremezsiniz.
    yapabileceğiniz tek şey ikinci el bi 1000d yada 450d falan bakın.yada 1000dyi 1000 liraya bulabilirsin bazı yerlerden
    dslrde zoom istiyosanda paraya kıymadan bu iş olmaz.zoom lensin kendileri zaten 600-700 lira oluyor.
  • evet 1000d var 1000tl civarı.peki 1100d ile 1000d arasındaki farklar nedir?sadece 100 lira fln oynuyor fiyat farkı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CXC 007 psl*

quote:

Orijinalden alıntı: SmT #

900 TL ile sıfır Dslr + lens bulmanız zor bir ihtimal Nikon D3000 ve Canon 1000D kitleri bu fiyata bulunabilir ancak 18-55mm kit lensi ile 3x optik zoom alabilirsiniz..

yorumlar pek iyi değil bende okudum ama nasıl bir model bu sizce?hem zoom olayıda iyi gibi?

http://www.fotografium.com/Canon-SX30-IS-DSLR-Like-canta-8GB-Kart-Hediyeli-Canon-Euroasia_3148.html

Arkadaşın dediği gibi linkini verdiğiniz Dslr değildir..
    Dslr arıyorsanız bütçenize en yakın sıfır,garantili gövdeler Canon 1000D ve Nikon D3000'dir..Bulabilirseniz, spotta Pentax Kx öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1000d ile 1100d arasındaki farkıda bi söyleyin gideceğim :) ikisinden birisini alacağım fiyat farkı çok azda.
  • hangisi daha iyi anlamında sormuştum,kıyaslama ekranlarına bende baktım ama görünen o ki benim için en önemli farkla video çekiminin 1100d de olmasıyla 1100d daha iyiymiş.fiyatı ise 1080 liraya buldum,sanırım 1100d alacağım.yardımlarınız için teşekkürler.
  • ikinci ellere yönelin derim satarken de zararınız olmaz hem de daha iyi bir makine alıp kullanmış olursunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CXC 007 psl*

hangisi daha iyi anlamında sormuştum,kıyaslama ekranlarına bende baktım ama görünen o ki benim için en önemli farkla video çekiminin 1100d de olmasıyla 1100d daha iyiymiş.fiyatı ise 1080 liraya buldum,sanırım 1100d alacağım.yardımlarınız için teşekkürler.

bimeks' te kampanyası var d3000 999tl

http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/?kid=454
  • pentax k-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Buradan devam ediniz

http://forum.donanimhaber.com/m_53720378/mpage_4/tm.htm

Kimse seni takmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

Buradan devam ediniz

http://forum.donanimhaber.com/m_53720378/mpage_4/tm.htm

Kimse seni takmamış

• Umurumda değil artık.Ne yönetim nede üyelerin umurunda değil burası.Bir süredir sabrediyordum ama kimsenin şeyinde değil.Biz düzen kurmaya uğraştıkça , herşey bir araya toplasın diye yeni konular açtıkça millet gene bildiğini okuyor.

Bu arada komik olan nedir onu anlamadım.Akşam akşam başka işiniz yok galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 2 Ocak 2012; 0:21:14 >
  • quote:

Umurumda değil artık.Ne yönetim nede üyelerin umurunda değil burası.Bir süredir sabrediyordum ama kimsenin şeyinde değil.Biz düzen kurmaya uğraştıkça , herşey bir araya toplasın diye yeni konular açtıkça millet gene bildiğini okuyor.

Bu arada komik olan nedir onu anlamadım.Akşam akşam başka işiniz yok galiba

Yok hocam. Art niyet olarak algılama.
    Ne bileyim gülesim geldi sebebsizce.

İnsanlar yeni konu açmak istiyor ya da haberleri yok tavsiye konusunun olduğundan. Bu daha çabuk cevap alınabileceğinden sanırım. Ya da yeni olması bi anlama geliyor olsa gerek.

• Ben oraya yazmışım burdan devam ediniz diye milletin umurunda olmamış.Onların olmuyorsa benim hiç olmaz.Herkes bildiğini okusun.Yönetici atanmadığı sürecede kirlilik içinde yüzsün bölüm.
  • Kesinlikle.

Bizim bölüm çok düzensiz, her yer çöp gibi. Neyin nerde olduğu belli değil. Kendi haline bırakmışlar resmen.

Forumla çok ilgilenen, yararlı konuları olan bilgili 1-2 kişi mod olarak atanmalı bence de.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.