< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
90k dan hamda 8k ya/Tavsiye konusu (2. sayfa)
-
-
Hocam kusura bakmayın ama bence 10 saat şov ya yani elbette benimde birkaç gün 10 saat çalıştığım oldu ama bunu düzenli 10 çalışmak cidden çok zor ve zararlı
Benim bahsettiğim kemiksiz bir süre yani 2 dakika tuvalete gitsem bile durdurdum kronometreyi kimisi evde dolanıyor sırf 10 saat çalıştım demek için
Düzenli çalışın yeterli bence ayrıca sadece ayt odaklı çalıştım tyt için sadece deneme çözdüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9 saat olursa kazanamıyorlar mı? Komik şeyler bunlar hocam kendini tanıyan adam zaten tavsiye falan filanla uğraşmaz oturur bilmediği konuyu öğrenir. Hepsi bukadar
diyeceğin şey ne başkan
-
Başka deneme önerisinde bulunucam
haa tamamdır başkan sene içinde seni tekrardan rahatsız ederim
-
Tebrikler hocam up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam tyt mat netlerim 15-20 civari. orijinal tyt mat ve sarmal tyt mat arasinda kaldim. su ana kadar cap fasikulu(sayilar) + 3d yapmistim. hangisini alayim sizce?
geoda tamamen sifirim. cap ucgenler cozup ardindan sarmala gececegim.
Hocam kusura bakmayın bildirim gelmiyormus artık ara ara kontrol edicem
Hocam tyt konuları için sürekli fasikül çözmek yararlı değil bence ben hiç kitap çözmedim tyt için ama 3d yeterli olur onun dışında denemelere abanin piyasa da çok deneme var her gün bjr deneme atın
Ben geo için acil öneririm sarmalla uğraşmayın bence direk acil çözün ben bazen bir testte hiç soru çözemiyordum açıyordum Kenan kara yi mesela soru 5 dakika ilk bir dakikasını izliyordum sonra yapmaya çalışıyordum yine olmazsa bir dakika daha izliyordum böyle böyle soru çözmeyi öğrendim sonlara doğru eksiğiniz için fasikül çözebilirsiniz tabii benim önerim acil Kenan kara
Eğer seviyeniz kötüyse geo da en kötü geometrinin ilacını alın acil in kolay seviye geo kitabı ama Kenan kara baya iyidir öneririm
Estağfurullah ne rahatsızlığı
Teşekkür ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X