Bildirim
90lar’dan bir muzik ariyorum.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yüzde 99 budur
Poll ProductionyoutubeMustafa Sandal ft. Natalia - Hatırla Beni - Official Videohttps://www.youtube.com/watch?v=hO51mI1FBdM&feature=youtu.be
-
Malesef hocam bu değil. -
Direkt Romence dersen şu olabilir:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 28 Mayıs 2022; 19:0:36 > -
Hayır hocam türkçe ve yabancı bir dil de söyleniyordu şarkı. Yabancı dil kısmı romanca diye tahmin ediyorum. Ancak emin degilim. -
romancayasa pop değildir o. balkan havaları ya da flamengo tarzı bişeymiydi. roman dediğin bütün dünyada var. en çok amerika balkanar ve ispanyada. britanya ve rusyada da çok diye biliyorum. müzikleri yaşadıkları toplumun müziğine paralel oluyor genelde
-
Hocam aslinda dedigim gibi romanca mi tam bilmiyorum ancak aradigim sarki oyle cok bilinmeyen bi sarki degil 90lar populer sarkilarindan. -
" Ege & Rika Zarai - Delice bir sevda " olabilir belki..
-
Islıkla veya mırıldanmayla melodisini çalıp vocaroo gibi sitelere yüklersen belki melodiden tanırız.
-
Hocamm valla allah razi olsun. Aynen bu sarki aslinda com bilindik bir sarki ama bir turlu hatirlayamamistim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taktaktakirdama -- 3 Haziran 2022; 11:33:32 > -
Sarki bulundu tesekkurler -
Önemli değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X