Şimdi Ara

fm 2008 te cok buyuk bi sorunum var!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kırk yılda bi bu kadar guzel kadro yarattım kendı cabalarımla ama malesef sampıyonlar ligi ve tr super kupasında oynattıgım yenı transferler ligde oynıyamıyorun yanında ine yazıyor delircem cıldırcam . nasıl duzeltebilirim bunu :(

• sanırım lig için kayıt etmemişsin.bn bu kadar teferruatı kaldıramadım ve bıraktım oyunu
  • Evet oyuncuları kayıt ettirmen gerekiyor submit squad confirmation gibisinden bir şeyler çıkıyor onda istediğin oyuncuları seçip onaylatıyorsun..
  • lig baslamadan veya ligin ikinci yarısı başlayacagında senden kadro numaralarını ister o zaman numaraları secer kaydedersin eger haberlerde gözünden kacırırsan veya numaraları gönderdikten sonra yeni oyuncu alırsan oyuncuların oldugu bölüme gir sağ alt köşede tam hatırlamıyorum change butonu bulunuyorsa oraya tıklayıp oyunculara istedigin numaraları verebilirsin böylece tüm maclarda oynatabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: piramid

lig baslamadan veya ligin ikinci yarısı başlayacagında senden kadro numaralarını ister o zaman numaraları secer kaydedersin eger haberlerde gözünden kacırırsan veya numaraları gönderdikten sonra yeni oyuncu alırsan oyuncuların oldugu bölüme gir sağ alt köşede tam hatırlamıyorum change butonu bulunuyorsa oraya tıklayıp oyunculara istedigin numaraları verebilirsin böylece tüm maclarda oynatabilirsin

Kadro numarasıyla alakası yok. Oyuncuları kaydetmesi lazımdı.
  • ben de cok severdim oyunu ama 2 yılda cok bozdular oyunu zevk filan kalmadi size tavsiyem fifa manager 2008 i almaniz oyunun islenisi ayni ama sahada is deisiyo mercimekler yerine fifa2008 oynuo gibi adamlari izleyebiliosunuz tavsiye ederm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

quote:

Orjinalden alıntı: piramid

lig baslamadan veya ligin ikinci yarısı başlayacagında senden kadro numaralarını ister o zaman numaraları secer kaydedersin eger haberlerde gözünden kacırırsan veya numaraları gönderdikten sonra yeni oyuncu alırsan oyuncuların oldugu bölüme gir sağ alt köşede tam hatırlamıyorum change butonu bulunuyorsa oraya tıklayıp oyunculara istedigin numaraları verebilirsin böylece tüm maclarda oynatabilirsin

Kadro numarasıyla alakası yok. Oyuncuları kaydetmesi lazımdı.

In out gibi birşey vardı hartırladığım kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyükseltürk -- 23 Mayıs 2008; 22:29:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet devre arasında oyuncu kayıt ister in-out gibi 25 kişi seçebiliyorsun max kayıt edeceklerine in koyman lazım yoksa oynatamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.