Bildirim
90x200 Yatak Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yaklaşık 9-10 ay kadar önce 100*200 yatak aldık.. Bellonadan.. yarı ortapedikmiydi neydi.. dah ucuzlarıda vardı pahalılarıda bu orta halli birşey ama piyasadaki diğer yataklara göre pahalı tabi.. 10+ yıl yattığım dandik yatak sonrası iyi geldi.. birde ranza için 90*190 almıştık.. Fiyatları konusunda bilgim yok, hatırlamıyorum.. -
hocam viskolara iyi diyorlar ama pek bi pahalı... -
boyum 179-180 ama 190 yatağa sığmıyorum.. 200 yatakla ise idare etmek zorundayım.. 210-220lik yatak lazım ama fiyatın üzerine çok koyuyorlar..
90-190 ve 100-200 arasındaki fark 30-50 lira oluyor.. -
çocuğun boyu 110 cm
ama zaten başlık hazır çocuk odasının başlığının eni 90
boy olayında ise en 90 olan tüm baza ve yataklar ya 190 yada 200 cm uzunluğunda
visko önerisini değerlendireceğim
1-2 gün içersinde baza alacağım
yatak konusunda ise açık olma gerekirse bazayı aldığım adamdan kazık yenek istemiyorum
200 liradan 600 liraya kadar yatak var
bana 200 liralık yatağı 300-400 e vermeye çalışacak muhtemelen
evlenirken aynı durumu kendi yatağımda yaşamıştım
ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
@Xefion
sert çıktığım için özür dilerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: oozgurel
çocuğun boyu 110 cm
@Xefion
sert çıktığım için özür dilerim.
Önemli değil oozgurel bu arada yaşı kaç çocuğun eğer yaşıtlarına göre uzunsa bir önceki arkadaşın dediği gibi 2 metre üzerinde bir yatak düşünebilirsin... Bu arada benim kullandığım yatağın markasını bulabilirsem onu tavsiye ederim çift taraflı yazın serin kışın sıcak tutuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Xefion
quote:
Orijinalden alıntı: oozgurel
çocuğun boyu 110 cm
@Xefion
sert çıktığım için özür dilerim.
Önemli değil oozgurel bu arada yaşı kaç çocuğun eğer yaşıtlarına göre uzunsa bir önceki arkadaşın dediği gibi 2 metre üzerinde bir yatak düşünebilirsin... Bu arada benim kullandığım yatağın markasını bulabilirsem onu tavsiye ederim çift taraflı yazın serin kışın sıcak tutuyor.
3 yaşında
yaşıtlarına göre biraz uzun ama çok fazla değil
yani 90*190 ölçüleri benim işimi görüyor
zaten dediğim gibi çocuk yatağı konusunda en genelde 90
eni 90 olunca boyda çok seçeneğin yok
ya 190 yada 200 olacak
aslında marka çok önemli değil sonuçda yataş işbir yatak istikbal gibi bi markadan alacağım
ama aynı markanın tonla yatak çeşidi var yarı ort. tam ort. bilmemne bisürü çeşit
ve fiyatlar okadar değişkenki insan neye karar vereceğini bilemiyo
-
Valla konu çocuk olunca tam ortopedik olmasından yanayım sonuçta sağlık herşeyden önce gelir. İdaş'a da bakabilirsin -
Merhaba,
Çocuklar için full ortopedik yatak çok tavsiye edilmiyor. Pukka Home'da Bebekler ve Çocuklar için özel olarak üretilmiş yarı ortopedik bambu kumaşlı yataklar vardı biz ondan aldık. Gayet memnunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: aydinlis
Merhaba,
Çocuklar için full ortopedik yatak çok tavsiye edilmiyor. Pukka Home'da Bebekler ve Çocuklar için özel olarak üretilmiş yarı ortopedik bambu kumaşlı yataklar vardı biz ondan aldık. Gayet memnunuz.
Hocam ne yaptın en son ben atmışım cevap o da 5 sene önce :D buna konuyu tam hortlatma denir xD -
90 a 200 cocukmu olur
deve sıgar o yataga
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aydınayhan
90 a 200 cocukmu olur
deve sıgar o yataga
Hocam ne yaptın ben anca sığıyorum xD -
geçen bende bir arayıştaydım her sitede parça parça fikirler görüşler her biri farklı markayı anlatıyor
en son bu yazıya denk geldim adamlar gerçekten helal olsun çok detaylı yazı yazmışlar emeğe saygı der geçerim
Kaynak
esashome - ev dekorasyon fikirleri ve önerileriBebek Yatakları,Türkiyenin En Detaylı Bebek Yatak İncelemesihttps://www.esashome.com/bebek-yataklari
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X