Şimdi Ara

91\1 ŞUBAT 2011'DE ASKERE GİDECEKLER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.846
Cevap
0
Favori
123.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

quote:

offf offf biletlere bak iyice havaya girmiş gelin da artık gelinde gidek Ş:112

Bakiyorum butun konulara safak atiyosun cenk, izin kullanmamis devrelerin 124 sayarken, su 112 yi nasil cikariyorsun.

sülüs 15 şubat da bu arada sana batan ne ?

Aferin o zaman sana, senin gibi elemanlar burda da cok var . Binbir turlu atarsiniz, sonra kendi dediginize kendiniz inanirsiz.
    Kislanla forumu birbirine karistirma, kullandigin kelimeleri iyi sec tek eglencen olan forumdan da tamamen uzaklastirma alma.
    Yeni arkadaslarin hepsine simdiden hayirli teskereler diyorum, 1. devre olmanin cok guzel faydalari var, bunlari askerliginiz suresi boyunca goruceksiniz, gereksiz 1-2 mesaj oldu kusura bakmayin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

offf offf biletlere bak iyice havaya girmiş gelin da artık gelinde gidek Ş:112

16 Aralıktaki mesajında şafak 124 demişsin
    23 Aralıktaki mesajında şafak 112

Yani 7 günde 12 gün şafak atmış.

Bence sayı saymayı bilen bir devrenden yardım al, sonra yanlış güne bilet alırsın biletin yanar. Ya da en iyisi sen bir kısa dönem abinden yardım iste sevabına sana hesaplasın. Sonra şafak defterlerinden bir tane al her gün düzenli şekilde karalarsan bir daha şafağını şaşırmassın.

Bütün 91 e 1 arkadaşlar. Umarım sağ salim gider sağ salim dönersiniz. Hepinize hayırlı teskereler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gezgin- -- 1 Ocak 2011; 11:58:20 >
  • evet beyler günler geçiyor gidiş saatimiz(((ki inşallah hepimiz gideriz ))) yaklaşıyor nasıl durumlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saurone

evet beyler günler geçiyor gidiş saatimiz(((ki inşallah hepimiz gideriz ))) yaklaşıyor nasıl durumlar?

idamı bekleyen bir mahkum,yada kesilecek bir kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: İğrenç Espiri Uzmanı

quote:

evet beyler günler geçiyor gidiş saatimiz(((ki inşallah hepimiz gideriz ))) yaklaşıyor nasıl durumlar?

idamı bekleyen bir mahkum,yada kesilecek bir kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi....

Hocam o kadarda kasma yav :) Gidip 15 ay yapıp gelcez

• quote:

Orijinalden alıntı: JiOxP

quote:

quote:

aynen hocam tamam bayağı bi zorluk çekeceğiz ama kendini şartlandırmamalısın felaket olacak diye

• Herkese merhaba.
    Kasım ayında halıcıoğluna gidip tecilimi bozdurdum şubede ki eleman şubat celbini işaretledi ve sevk tarihi 21 şubat yazan bir kağıt verdi.Ancak kesin olarak gidip gitmeyeceğim belli değilmiş celp döneminde ismin çıkarsa gidersin yoksa diğer celpleri bekliyecekmişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MillionDollarBaby

Herkese merhaba.
    Kasım ayında halıcıoğluna gidip tecilimi bozdurdum şubede ki eleman şubat celbini işaretledi ve sevk tarihi 21 şubat yazan bir kağıt verdi.Ancak kesin olarak gidip gitmeyeceğim belli değilmiş celp döneminde ismin çıkarsa gidersin yoksa diğer celpleri bekliyecekmişim.

bu konuda herkes aynı durumda hocam kimsenin kesin gidip gitmeyeceği belli değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JiOxP

quote:

quote:

aynen hocam tamam bayağı bi zorluk çekeceğiz ama kendini şartlandırmamalısın felaket olacak diye

Sizde haklısınız kendimi kasmamam lazım..

• Orijinalden alıntı: İğrenç Espiri Uzmanı

Sizde haklısınız kendimi kasmamam lazım..

aman diyim kardeşim dikkat et. Arkadaşların dediği gibi fazla dert etme bu meseleyi, orada çok psikolojik problem yaşarsın Allah korusun. Yani yapan arkadaşlarım var bu kafaya çok takanlarla ilgili neler neler duyuyorum.

oradaki arkadaşlarımın bana dediklerini sana aynen tavsiye ediyorum, askerliği tatile çıkıyormuş gibi düşün. mümkünse askere gitmeden önce tatil yap. 2 günlüğüne bile bir yerlere gitsen kafan dağılır. Memleketine bile gitsen şayet faydasını görürsün diyorlar.

bende sana tavsiye edeyim dedim.
  • Acaba gidip gitmeyeceğimiz ne zaman belli olur ? Şubatta giderim diye iş yerimden beni çıkartmalarını istedim ve tazminatımı alıp çıktım. İşsizlik maaşı için de dün İŞKUR'a gittim. Askerlik dolayısıyla işten çıkarıldığımı yaklaşık 2 ay kadar sonra askere gideceğimi söyledim. bana askerden sonra terhis belgeni getirirsen işsizlik maaşı için başvurabilirsin dedi.
    Ama ya şubat celbinde ismim çıkmazsa ne olucak ? Acaba başvursam mı işsizlik maaşı için
  • quote:

Acaba gidip gitmeyeceğimiz ne zaman belli olur ? Şubatta giderim diye iş yerimden beni çıkartmalarını istedim ve tazminatımı alıp çıktım. İşsizlik maaşı için de dün İŞKUR'a gittim. Askerlik dolayısıyla işten çıkarıldığımı yaklaşık 2 ay kadar sonra askere gideceğimi söyledim. bana askerden sonra terhis belgeni getirirsen işsizlik maaşı için başvurabilirsin dedi.
    Ama ya şubat celbinde ismim çıkmazsa ne olucak ? Acaba başvursam mı işsizlik maaşı için

hocam biraz daha sabretseydin keşke şubatta çıkmazsa askerliğin işşizlik maaşı bağlarlar diye düşünüyorum

• Selam arkadaşlar benim şube direk 1 gönderiyor. Tüm tertiplere Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip eylesin.
  • arayıp soran varmı beyler askerlik şubesini şu 15 ocak mevzusu için
  • benim tecilm 31 aralıkta bitti...şimdi ne zaman şubeye gidecez neler yapmamız lazım
  • quote:

arayıp soran varmı beyler askerlik şubesini şu 15 ocak mevzusu için

bana 5 ocakta belli olur diyenler oldu arayıp sorucam yarın şubeye ona göre burada yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

quote:

arayıp soran varmı beyler askerlik şubesini şu 15 ocak mevzusu için

bana 5 ocakta belli olur diyenler oldu arayıp sorucam yarın şubeye ona göre burada yazarım

sordunmu hocam

• bana sevk tarihinden 15 gün önce demişlerdi
  • quote:

bana sevk tarihinden 15 gün önce demişlerdi

orası öylede işte merak bi söylenti duysan hemen sorasın geliyor
  • Şu olayı şubeye gittiğimiz gün söyleseler keşke. Millet kaçmak için bahane arar saklanır, biz gidicekmiyiz mi diye merak ediyoruz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.