Şimdi Ara

911 Operator Türkçe Çeviri Bilgilendirme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
6
Favori
10.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çıkar çıkmaz oynamayı düşünüyorum eline emeğine sağlık
  • Keşke bütün yamalar bu hızda çıksa. Tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerx6

çıkar çıkmaz oynamayı düşünüyorum eline emeğine sağlık

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

Keşke bütün yamalar bu hızda çıksa. Tebrikler

Teşekkürler, yalnız oyunun satır sayısı az ve konuyu açmadan öncede çeviriyordum.
  • Hocam ne zaman paylaşacaksınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canını Yediğim Bittimi. :D
  • Hocam test ne alemde? O kadar sabırsızlandım ki artık günde 4 5 kere bakmaya başladım :D
  • Reis Kaç Gündür Giriyorum Ne Zaman Yayınlayacaksın
  • daha ne kadar var belli mi usta kolay gele
  • Ne testmiş bee.
  • Aynen
  • halen testte mi
  • Ne durumda çeviri acaba? Yayına girse de o şekilde oynamaya başlasam oyunu.
  • Oyunu yeni gördüm çok hoş bir oyun gibi ama dil bilgisi olmayınca Türkçe olmadan oynamak mümkün değil böyle bir çalışma yaptığınız için çok teşekkürler emeğinize sağlık Türkçe yama falan bulamasaydım oyunu satın almayı düşünmüyordum ama şimdi satın almayı düşünüyorum. Türkçe yama çıkmadan önce yada çıkınca hemen oyunu satın almayı düşünüyorum. Bize bu oyunu oynama imkanını sağladığınız için tekrardan teşekkür ederim.
  • Arkadaşın çeviriyi yayınlayacağı yok sanırım. Dün akşam bende oyun dosyalarına baktım değiştirilmesi kolaymış ve bende ufaktan çevirmeye başladım. Ama çok fazla diyalog olduğu için uzun sürecek gibi görünüyor. En azından çevirdiği kadarını paylaşsa yada bana çevirmede yardım edecek biri varsa 2-3 güne ortak bir çalışmayla Türkçe ye çevirebiliriz oyunu.
  • Sabırsızlıkla bekliyorum
  • 06u2 kullanıcısına yanıt
    SQUAD-TR adlı yeni kurulan bi grup var hocam, iletişime geçersen belki yardımcı olursunuz birbirinize. Forumda aramada bulunur.
  • Arkadaşım ben forumda kötü söz ve küfür kullanan birisi olarak tanınmam ama senin yapacağın testi seveyim
  • Yalnız yapımcı ile görüşüyorum, bekliyorlar demişti. Siz burada paylaşacak sanıyorsunuz ama resmi dil desteği olarak çıkacak belli ki.
  • 2 hafta oldu gardaşım ne kontrolmüş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.