Şimdi Ara

92/1 ASKERE GİDECEKLER (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
0
Favori
41.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jandarma ulaştırma söğüt/bingöl yok muu beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktas3455

quote:

Orijinalden alıntı: Opinion

Ben şimdi şubeyi aradım. Teknik Hata çıkıyordu. şubat celbinde gözükmuyormuşum. Bana tc no vs. sormadı. Hangi köye bağlısın dedi. Söyledim. Yoksun dedi. Memurlar oldugunda tekrar ara dedi. Kesinleştir.

Hocam kaç doğumlusunuz 1992mi?

Ben 87 doğumluyum kardeşim. Sivas/Şarkışla memleketim. Kütük orası. Bursada oturuyorum. İşlemlerimi buradan yaptırdım. Şarkışla 2012 ilk celp dönemi ŞUBAT 2012.

Ama ben şubatta değil son 4/4 Kasımda gitmek istiyorum diye işlemlerimi yaptırdım. Sıralamayı o şekilde yaptırdım. Muanemi vs oldum. Dikkate alacaklar mı dedim. İşlemleri yaptırırken şube Şans Asal belirliyor dediler.

Dua ediyorumdum Şubat çıkmasın diye. Sonuçta ilk şubat kaldırıyor. Bende gitmek istemiyorum. İşte E-Devlette gözükmüyor. Teknik hata vs. diyor. Bende Telle Şarkışla Askerlik şubesini aradım. Rutbeli birisi nereye bağlı oldugumu sordu. Şarkışla dedim. Hangi köy dedi. Söyledim. Dedi yoksun. Yani şubat celbinde gözükmuyorsun dedi. Ama pazartesi tekrar dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 4 Şubat 2012; 18:50:47 >

• mayısta gidenler mayısın kaçında gider biliyormusunuz bide mayısta gidenlerin yerleri nezman belli olur 92/2 gidicem şubatta gitmek istiom demiştim ismim gecmiyormuş şubede 2gidicez eralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asker159 -- 4 Şubat 2012; 19:00:31 >
  • quote:

quote:

quote:

Ben şimdi şubeyi aradım. Teknik Hata çıkıyordu. şubat celbinde gözükmuyormuşum. Bana tc no vs. sormadı. Hangi köye bağlısın dedi. Söyledim. Yoksun dedi. Memurlar oldugunda tekrar ara dedi. Kesinleştir.

Hocam kaç doğumlusunuz 1992mi?

Ben 87 doğumluyum kardeşim. Sivas/Şarkışla memleketim. Kütük orası. Bursada oturuyorum. İşlemlerimi buradan yaptırdım. Şarkışla 2012 ilk celp dönemi ŞUBAT 2012.

Ama ben şubatta değil son 4/4 Kasımda gitmek istiyorum diye işlemlerimi yaptırdım. Sıralamayı o şekilde yaptırdım. Muanemi vs oldum. Dikkate alacaklar mı dedim. İşlemleri yaptırırken şube Şans Asal belirliyor dediler.

Dua ediyorumdum Şubat çıkmasın diye. Sonuçta ilk şubat kaldırıyor. Bende gitmek istemiyorum. İşte E-Devlette gözükmüyor. Teknik hata vs. diyor. Bende Telle Şarkışla Askerlik şubesini aradım. Rutbeli birisi nereye bağlı oldugumu sordu. Şarkışla dedim. Hangi köy dedi. Söyledim. Dedi yoksun. Yani şubat celbinde gözükmuyorsun dedi. Ama pazartesi tekrar dedi.

Çıkcağını sanmam,millet çoktan öğrendi nereye gideceğini bi biz kaldık 4-4 gitmek istediysen çıkması yüksekdir çünkü 4 gitmek isteyen kişi az genelde 4ler bir gitmek için can atar genede şans.

pazartesi arayıp sorcaz başka çare yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DADC6FD9A -- 4 Şubat 2012; 19:43:00 >

• altıncı jandarma komando eğitim alayına düşen yokmu yaw?? daha bugün geldim sonunda kurtulduk ordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: armagan..altinoz

altıncı jandarma komando eğitim alayına düşen yokmu yaw?? daha bugün geldim sonunda kurtulduk ordan

Muayane sırasında komando olmak istiyorum seçeneğini işaretlemişmiydin? Bunu işaretlemeden bile j.komando alaylarına düşme şansımız var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: armagan..altinoz

altıncı jandarma komando eğitim alayına düşen yokmu yaw?? daha bugün geldim sonunda kurtulduk ordan

Muayane sırasında komando olmak istiyorum seçeneğini işaretlemişmiydin? Bunu işaretlemeden bile j.komando alaylarına düşme şansımız var mıdır?

o seçeneği hayır olarak işaretmiştim + benim boya göre kilo az a grubu arızalı yazıyodu kağıtlarda yani komando olamaz.ama oldum.ilk olarak jandarma bölüğüne yolladılar komando muayeneleri oldu bişeyim olmadığı için komando bölüğüne gittim.kırkağaç 1.bölük.aşırı faça dövme vucüdunda ağır ameliyat izleri falan filan yoksa komando seçiyolar.o komando olmak istiyomusun? seçeneği hikaye.

• arkadaşlar selamun aleyküm.. çok acil cevap beklemekteyim yardımcı olursanız sevinirim ben 88 liyim. 2 yıllık işletme mezunuyum 2012 şubat döneminde askerlik çıkar diye tecilimi kaldırdım muaynemi oldum. aynı zamandada açık öğretim 3,sınıfa kayıt yaptırdım. 2012 mayıs yada daha sonrasında askre gitmemek için tecil yapma imkanım varmıdır varsa nasıl ????????????????????
  • slm arkadaşlar HV.SVN.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/MERKEZ cıktı neresi oldugu yazmıyor google'de arattım konya diyor dogrumu acaba bide buraya daha önce giden arkadaşlar varsa tavsiyelerini alabilirsem minnettar olurum bide teknik servis diplomam fln var fotokopisini götürsem nasıl olur şimdiden teşekkürler hayırlı akşamlar
  • Arkadaşlar ben bu mayısta gideceğim askere acaba benim dönem 92/2 mi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Arkadaşlar ben bu mayısta gideceğim askere acaba benim dönem 92/2 mi oluyor

92/2 oluyorsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Arkadaşlar ben bu mayısta gideceğim askere acaba benim dönem 92/2 mi oluyor

92/2 oluyorsun.

Sağ ol hocam
  • e-devlette sevk tarihiniz 21şubat diyor. ama alt tarafta da sevk başlangıç 21 şubat, bitis 24 şubat diyor. ben bu aralıkta istediğim bir gün katılabiliyor muyum? yoksa 21'inde mi katılmam lazım? var mı bilgisi olan?
  • İÇ GÜV. EĞT. VE TATB. MRK. K.LIĞI KOMD. EĞT. A. SLH. EĞT. TB. ISPARTA/EĞİRDİR buraya düştük bakalımm:)
  • Beyler nereye düştüğümü internetten öğrene bilir miyim ki ?
  • e-devletten ögrenebiliyosun ama sitede problem var şuan teknik arıza var. sevk tarihi 21-24 subat arası 24üne kadar teslim olman gerekiyo yoksa her gec gittigin gün için fazladan 7gün askerlik yaparsın.
  • sağ ol ben mayısta askerim
  • Yararlanmak istediğiniz hizmet, yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile geçici olarak hizmet dışıdır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
  • ben subeyi aradim.subat cikmamis. celp donemim subat. ama kasimda gitmek istiyorum demistim. memur diger celp donemlerini bekle dedi. simdiden kasimda gitcek diye cikmiyor mu? nasil katlanacam o beklemeye. mayista istemiyorum cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben subeyi aradim.subat cikmamis. celp donemim subat. ama kasimda gitmek istiyorum demistim. memur diger celp donemlerini bekle dedi. simdiden kasimda gitcek diye cikmiyor mu? nasil katlanacam o beklemeye. mayista istemiyorum cunku.

E-Devlet,düzeldi isterseniz bir daha kontrol edin benim hakkımda sonuç yok.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.