Şimdi Ara

92/1 ASKERE GİDECEKLER (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
0
Favori
41.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sevk tarihim 21 24 şubat arası sülüsü almaya en erken ne zaman gidebilirim?
  • subat seçtim kagıdımdada öyle yazıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: labraganza

quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessTR

9'UNCU J.EĞT.A.K.LIĞI/BİLECİK herkese şimdiden hayırlı ugurlu olsun.

e-devletten ögrenebilirsiniz arkadaslar

bende aynı yere düştüm :D

Bende Bilecik Jandarma :) Tam Bilgiyi E-devlet Şifremi Bulunca Yazacagım Askerlik Şubesi Bilecik Oldugunu Söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-orn

bileciğe düşen arkadaşlar. aralıkta arkadaşım acemi birliğine oraya gitmiş ti. jandarma personel taşıma eğitimi veriyolarmış. yani bir nevi şöfürlük eğitimi verdiler bize dedi. ve ordan çıkan 5 bölükten en az 3 ü doğuya gönderiyorlarmış. benim arkadaş şuan vanda. kendisi alay komutanı postası olmuş. diğer askerlere göre biraz daha rahatım, usta asker olduk fakat katı kurallara daha tam alışamadım demişti. bugün konuştuk daha

acıkcası merak ediyorum daha önce hiç bilecikte bulunmadım ama http://www.bilecikhaber.com.tr/bilecikte_kar_adam_boyunu_gecti-l-1-sayfa_id-683-id-1312&r=1#resimgaleri bunu görünce biraz fikir sahibi oldum şöförlük egitimi veriliyor dediler banada zpt şöförü de olabiliyomussun ama tek kötü yanı direk dogu tarafına göndermesi istisnalar illaki var şuana kadar acemiligini yakın dönemde orda yapan arkadaslarla görüştüm
    van,şırnak,hakkari,trabzon şeklinde artık hakkımıza hayırlısı

• Yararlanmak istediğiniz hizmet, yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile geçici olarak hizmet dışıdır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. sürekli hata veriyor sanirim pazartesi ögrenecegiz..
  • belli mi yerler torunlar :)
  • konu nasıl açicağım nokia c5 hakkında önemli bir konu açacağım yardımcı olabılıcek mısınız[code][/code]
  • quote:

Orijinalden alıntı: lider.kinq

konu nasıl açicağım nokia c5 hakkında önemli bir konu açacağım yardımcı olabılıcek mısınız[code][/code]

http://forum.donanimhaber.com/forumid_204/tt.htm

bu bölüme git orada yeni konu aç var öle konu açabilirsin.
  • dünden beri e devlleten nereye düştüme bakamiyorum yaşanan teknik aksaklık nedeni ile geçici olarak hizmet dışıdır... yaziyor benim gibi cok arkadas ögrenemiyor nereye düştügünü ögrenenler nasıl ögreniyor onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: asker159

dünden beri e devlleten nereye düştüme bakamiyorum yaşanan teknik aksaklık nedeni ile geçici olarak hizmet dışıdır... yaziyor benim gibi cok arkadas ögrenemiyor nereye düştügünü ögrenenler nasıl ögreniyor onu anlamadım

birader,bende aynı sorun var dünden beri bakıyom bir bilgi alamadım sen hangi durumda askere gidiyorsun.

daha önce tecilin varmı?
    yoksa celp dönemin şubatmı?
    yoksa 92li olup celbin farklşı olduğu halde şubatımı seçtin?

bunların üçünden hangi gruba griyosun?

benim celp dönemim ağustos ama şubat celbşi seçtim dünden beri aksaklık sorunu var

• pazartesiyi beklicez yapcak başka bişeyimiz yok arkadaşlar pazartesi şubemizi arayıp ögreniriz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktas3455

quote:

Orijinalden alıntı: asker159

dünden beri e devlleten nereye düştüme bakamiyorum yaşanan teknik aksaklık nedeni ile geçici olarak hizmet dışıdır... yaziyor benim gibi cok arkadas ögrenemiyor nereye düştügünü ögrenenler nasıl ögreniyor onu anlamadım

birader,bende aynı sorun var dünden beri bakıyom bir bilgi alamadım sen hangi durumda askere gidiyorsun.

daha önce tecilin varmı?
    yoksa celp dönemin şubatmı?
    yoksa 92li olup celbin farklşı olduğu halde şubatımı seçtin?

bunların üçünden hangi gruba griyosun?

benim celp dönemim ağustos ama şubat celbşi seçtim dünden beri aksaklık sorunu var

tecilim yok 92liyim (04 05 1992) benimde celp dönemim agustos ama bende senin gibi şubat celbini sectim
    aga napacaz ya sabırsızlıkla bekliyorum düzelmesini edevletin

• arkadaşlar e-devlet den öğrenemeyenlerhttp://www.asal.msb.gov.tr/telefonfaks/telfax.htm buradan ili seçip kütükdeki ilçenizi arayıp öğrenebilirsiniz :) tc kimlik numarası ve ad soyad ile direk sölüyorlar.
  • ben şimdi arıyarak ögrendim 9 jandarma er egitim alayı BİLECİK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol*

ben şimdi arıyarak ögrendim 9 jandarma er egitim alayı BİLECİK.

aramıza hoşgeldin =))
  • quote:

afedersin nasıl öğrendiniz yav?
    Bende aradım bugün bugün memurlar çalışmyıor diye bişeyler zırvaladı pazartesi öğrenebilirsin dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktas3455

quote:

afedersin nasıl öğrendiniz yav?
    Bende aradım bugün bugün memurlar çalışmyıor diye bişeyler zırvaladı pazartesi öğrenebilirsin dediler.

aynen banada aynısını sölediler memurlar calışmıyor pazarttesi ögrenebilirsin falan dediler
    bidahamı arasam kızarlarmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asker159 -- 4 Şubat 2012; 13:45:36 >

• quote:

hangi numarayı aradınz hocam ?
  • kütügünüze bagli olan askerlik subesini arayin
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.