Şimdi Ara

92/1 ASKERE GİDECEKLER (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
0
Favori
41.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Opinion

Merhaba

Öncelikle askere gidecek tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun. Ben 1987 doğumluyum. Benım Kütük Sivas/ Şarkısla. 2012 1-1 celp dönemi şubat kaldırıyormuş. Ben Bursadan yabancı şubeden işlemleri yaptırdım. Bursada oturuyorum. Fakat sıralamada şubat değil Kasım celbi 4-4 gitmek istiyorum dedim. E-Devletten bakıyorum. Açıklanan birşey yok. Teknik aksaklıktan vs. diyor. Şimdi Kasımamı düştüm dersiniz Yoksa Mayıs veya Ağustos mu? Anladığım kadarıyla eğerŞubat kesin çıkanlar e-devlette açıklanıyor. Başka celbe çıkanlarınkinde teknik hata vs. deniyor. Yada istediğiniz celp dönemi yada istemediğiniz şubat harici bir celp dönemi çıktıgında edevlette yazılıyor mu? Yani Kasım,Mayıs,Ağustos celbinde gideceksiniz gibi? Bir aydınlatın. Heyacandan bende kafayı yicem. Şube diyor Şubat 10anda ara. Ne yapayım.

Sonuç yok ise Şubat celbine kalmamışsınızdır bende şubat celbi istedim lakin çıkmadı bana.Sizin gibi hata alıyorum veya sonuç yok diyor buda demektir şubat ayında gitmiyoruz.

• Arkadaşlar iyi akşamlar. Açıklanan arkadaşlara şimdiden hayırlı teskereler diyorum. Kazasız belasız gidip gelirler inşallah. Ben bu gün hiç bakmadım büroda aslında 3'ünde bakmayacaktım 4'ünde bakacaktım. Fakat açıklanan arkadaşları görünce bir kontrol edeyim dedim. "Yararlanmak istediğiniz hizmet, yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile geçici olarak hizmet dışıdır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" diye bir uyarı geliyor karşıma. Acaba şubat celbine giremedik mi ? veya sisteme update'yi parça parça mı yapıyorlar. çünkü bazı arkadaşlar görmüş, bazıları görememiş, bazılarıda şubatta gitmese bile nisan (2) celbi diye görebilmiş. Bende sadece teknik aksaklık zımbırtısı geliyor karşıma. umarım bir süre sonra düştüğüm yeri görürüm. Ona göre Yarın işten çıkıcam, adamlar la konuştum yerime adam bakmaya bile başladılar. kendimi buna göre hazırlardım umarım bu akşam belli olur ya

• quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessTR

9'UNCU J.EĞT.A.K.LIĞI/BİLECİK herkese şimdiden hayırlı ugurlu olsun.

e-devletten ögrenebilirsiniz arkadaslar

bende aynı yere düştüm :D
  • hayırlı olsun beyler burayada bekleriz
  • bileciğe düşen arkadaşlar. aralıkta arkadaşım acemi birliğine oraya gitmiş ti. jandarma personel taşıma eğitimi veriyolarmış. yani bir nevi şöfürlük eğitimi verdiler bize dedi. ve ordan çıkan 5 bölükten en az 3 ü doğuya gönderiyorlarmış. benim arkadaş şuan vanda. kendisi alay komutanı postası olmuş. diğer askerlere göre biraz daha rahatım, usta asker olduk fakat katı kurallara daha tam alışamadım demişti. bugün konuştuk daha
  • Arkadaşlar e-devletten hala bir kıpırdama yok. hala teknik bir arıza zımbırtısı geliyor karşıma... Ayrıca illerin celp dönemlerine göre sevk tarihlerine baktım. Benim kütük Tekirdağ / Merkez'de. Ve mayıs 2012 celp'inde gönderiyormuş merkez. bi kaç ilçesi sadece şubatta gönderiyor. sanırım ben mayısa kaldım artık kısmetse mayıs 23-26 arasında teslim olucam. Gerçi her ihtimale karşı pazartesi günü bir şubeye gidip tam detaylı bilgiyi elde edicem
  • hala teknik arıza..
  • askerlik şubesinden baktık ama tam net bakamadık benim yer İstanbul çıkmış. kütük kütahya.. Kütahya çıkan arkadaşlar burası zordur. Hiç kımse hoş şeyler söylemiyor.Ama tertipler hepimiz için hayırlısı olsun.
  • Arkadaşlar, Az önce Amcamın oğlu aradı. Kendisi izmirde bölge teftiş komutanı olarak görev yapan bir albay. Bugün benim kağıtlara baktırmış ve "Murat'çığım,hayırlı olsun.Zonguldak/Devrek'e Jandarma Şöför Adayı olarak gidiyorsun." dedi. E-devlette daha hala "Yararlanmak istediğiniz hizmet, yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile geçici olarak hizmet dışıdır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." hatasını görüyorum fakat direkt olarak en yetkili merciden öğrendim askerliğimi. Şimdiden hepimize hayırlısı olsun arkadaşlar. Allah kazasız belasız gidip gelmemizi nasp etsin. Bu arada şubatın 10'undan itibaren sevk kağıdını şubemizden alabilirmişiz. Kendisi öyle söyledi. Ayrıca "Gideceğin birliği aradım.Oradakilerle görüştüm.Devrek'te 1 ay kaldıktan sonra Bilecik Söğüt'e gidcekmişsiniz.

Söğüt'te de 1-2 ay kaldıktan sonra askerliğinizi tamamlayacağınız diğer bir birliğe gidecekmişsiniz.Orası da genellikle iyi yerler oluyormuş. " dedi. Benimle aynı yere düşen arkadaşlara en azında acemiliğin nasıl geçeceğine dair bir anektod. Haberleşelim ve buluşalım arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: K-orn

Arkadaşlar, Az önce Amcamın oğlu aradı. Kendisi izmirde bölge teftiş komutanı olarak görev yapan bir albay. Bugün benim kağıtlara baktırmış ve "Murat'çığım,hayırlı olsun.Zonguldak/Devrek'e Jandarma Şöför Adayı olarak gidiyorsun." dedi. E-devlette daha hala "Yararlanmak istediğiniz hizmet, yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile geçici olarak hizmet dışıdır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." hatasını görüyorum fakat direkt olarak en yetkili merciden öğrendim askerliğimi. Şimdiden hepimize hayırlısı olsun arkadaşlar. Allah kazasız belasız gidip gelmemizi nasp etsin. Bu arada şubatın 10'undan itibaren sevk kağıdını şubemizden alabilirmişiz. Kendisi öyle söyledi. Ayrıca "Gideceğin birliği aradım.Oradakilerle görüştüm.Devrek'te 1 ay kaldıktan sonra Bilecik Söğüt'e gidcekmişsiniz.

Söğüt'te de 1-2 ay kaldıktan sonra askerliğinizi tamamlayacağınız diğer bir birliğe gidecekmişsiniz.Orası da genellikle iyi yerler oluyormuş. " dedi. Benimle aynı yere düşen arkadaşlara en azında acemiliğin nasıl geçeceğine dair bir anektod. Haberleşelim ve buluşalım arkadaşlar.

hayırlı olsun,ben reservoir dogs üyeliğim 4 günlük ban yediği için bunu açtım,hocam erken sevk istedim bende teknik arıza felan diyor halen çok sinir edici birşey termedeki şubemi arıyorum açan yok .

bu arada hocam siz 92lisiminiz yoksa altımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DADC6FD9A -- 3 Şubat 2012; 22:59:13 >

• ZH.BRL.OK.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ETİMESGUT benimde arkadaşlar aynı yere geleceklerle haberleşebiliriz
  • Yararlanmak istediğiniz hizmet, yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile geçici olarak hizmet dışıdır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

bu hatayı alıyorum hala lanet şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackStar55

ARKADAŞLAR BU İZMİR/NARLIDERE İS.OKUL VE EĞT. MRK KOMUTANLIĞI.. ÇAVUŞ EĞİTİMİ Mİ OLUYOR ?

hemşo ben resorvoir odgs

http://forum.donanimhaber.com/m_28504800/tm.htm

burda konusu var bilgi alabilirsin

hayırlı tezkereler ben daha öğrenemedim
  • Teknik hata uyarısı alan arkadaş sayfayı arada sırada yenileyerek kontrol edin.Bende sonucu bu şekilde ögrendim.Bendede hata veriyordu.Öğrendim tekrar hata verdi emin olmak için tekrar yenilemeye başladım
    tekrar sonuc gördüm.Sonra tekrar gitti :) Şu an sabit gösteriyor sonucu..

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdarSG

Teknik hata uyarısı alan arkadaş sayfayı arada sırada yenileyerek kontrol edin.Bende sonucu bu şekilde ögrendim.Bendede hata veriyordu.Öğrendim tekrar hata verdi emin olmak için tekrar yenilemeye başladım
    tekrar sonuc gördüm.Sonra tekrar gitti :) Şu an sabit gösteriyor sonucu..

Sabahtan beri deniyorum, olmuyor.

öğlen sonuç yok dedi,sonra kapattım tekrar denedim hata veriyor hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DADC6FD9A -- 3 Şubat 2012; 23:35:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktas3455

quote:

Arkadaşlar, Az önce Amcamın oğlu aradı. Kendisi izmirde bölge teftiş komutanı olarak görev yapan bir albay. Bugün benim kağıtlara baktırmış ve "Murat'çığım,hayırlı olsun.Zonguldak/Devrek'e Jandarma Şöför Adayı olarak gidiyorsun." dedi. E-devlette daha hala "Yararlanmak istediğiniz hizmet, yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile geçici olarak hizmet dışıdır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." hatasını görüyorum fakat direkt olarak en yetkili merciden öğrendim askerliğimi. Şimdiden hepimize hayırlısı olsun arkadaşlar. Allah kazasız belasız gidip gelmemizi nasp etsin. Bu arada şubatın 10'undan itibaren sevk kağıdını şubemizden alabilirmişiz. Kendisi öyle söyledi. Ayrıca "Gideceğin birliği aradım.Oradakilerle görüştüm.Devrek'te 1 ay kaldıktan sonra Bilecik Söğüt'e gidcekmişsiniz.

hayırlı olsun,ben reservoir dogs üyeliğim 4 günlük ban yediği için bunu açtım,hocam erken sevk istedim bende teknik arıza felan diyor halen çok sinir edici birşey termedeki şubemi arıyorum açan yok .

90'lıyım hocam. 2 sene tecil ettirmiştim. tecilim 31.12.11'de bitiyordu. 31.11.11'de gidip tecil bozdurma ve erken sevk işlemlerini verdim şubeye. Memur mayısta gideceksin dedi. ben şubatta gitmek istiyorum dedim. tamam şubata göre yazalım ama mayıstada gidebilirsin dediler. Endişeliydim. mayısa kalma konusunda fakat daha sonra forumlarda tecil yaptıranlara erken sevk işleminde sorun çıkarmıyorlar çünkü yaşları geçtiğinden dolayı askeriye içinde külfet oluyormuş o yüzden gönderiyorlar ibarelerine denk geldiğimde içim biraz rahatlamıştı. gerçi bu akşamdan beri e-devletteki teknik aksaklık zımbırtısı dolayısıyla yine endişelenmiştim acaba mayısamı kaldık diye tam umutlarım sönmüşken hatta arkadaşlara mayısa kaldım fln diye konuşmalarımız oldu, tam o esnada albay olan amcamın oğlu aradı ve yukarıda yazdıklarımı söyledi. şuan içim rahat ve huzurluyum. yarın işyerinden de helalliğimi alır ayrılır önce kütahya ya kardeşim dediğim arkadşımın yanına sonrada uşakta okuyan kız arkadaşımın yanında 1 hafta geçirir ayın 15'i gibi sevk kağıdımı alır burdaki akrabalarla vedalaşır uçağa atlayıp zonguldağa giderim.

Ayrıca dostum. Eğer e-devletten yarın öğlene kadar yine bir cevap alamazsan pazartesi ilk işin şubene gitmek olsun vegiderken erken gitki bu tarz işlemler için sıra fln varsa o günkü ayrıyetten işlerinden olma... umarım sende şubat celp'ine çıkarsın Heyecandan dolayı açıklamaları biraz uzun tuttum kusura bakma

• quote:

quote:

quote:

90'lıyım hocam. 2 sene tecil ettirmiştim. tecilim 31.12.11'de bitiyordu. 31.11.11'de gidip tecil bozdurma ve erken sevk işlemlerini verdim şubeye. Memur mayısta gideceksin dedi. ben şubatta gitmek istiyorum dedim. tamam şubata göre yazalım ama mayıstada gidebilirsin dediler. Endişeliydim. mayısa kalma konusunda fakat daha sonra forumlarda tecil yaptıranlara erken sevk işleminde sorun çıkarmıyorlar çünkü yaşları geçtiğinden dolayı askeriye içinde külfet oluyormuş o yüzden gönderiyorlar ibarelerine denk geldiğimde içim biraz rahatlamıştı. gerçi bu akşamdan beri e-devletteki teknik aksaklık zımbırtısı dolayısıyla yine endişelenmiştim acaba mayısamı kaldık diye tam umutlarım sönmüşken hatta arkadaşlara mayısa kaldım fln diye konuşmalarımız oldu, tam o esnada albay olan amcamın oğlu aradı ve yukarıda yazdıklarımı söyledi. şuan içim rahat ve huzurluyum. yarın işyerinden de helalliğimi alır ayrılır önce kütahya ya kardeşim dediğim arkadşımın yanına sonrada uşakta okuyan kız arkadaşımın yanında 1 hafta geçirir ayın 15'i gibi sevk kağıdımı alır burdaki akrabalarla vedalaşır uçağa atlayıp zonguldağa giderim.

Ayrıca dostum. Eğer e-devletten yarın öğlene kadar yine bir cevap alamazsan pazartesi ilk işin şubene gitmek olsun vegiderken erken gitki bu tarz işlemler için sıra fln varsa o günkü ayrıyetten işlerinden olma... umarım sende şubat celp'ine çıkarsın Heyecandan dolayı açıklamaları biraz uzun tuttum kusura bakma

Cevabın için teşekkürler sevindim senin adına,ben 1992 olduğum için hiç tecil ettirmedim askerliğimi o yüzden düşünceme göre ben mayıs veya ağustos celbinde giderim hayırlı tezkereler sana.

• quote:

yüzden düşünceme göre ben mayıs veya ağustos celbinde giderim hayırlı tezkereler sana.

Teşekkür ederim dostum. Bildiğim kadarı ile mayısta gidenler ya 23-26 mayıs, yada 03-04 temmuz da gidiyorlar. Bilgin olsun. Bu arada umudunu yitirme yarında e-devlette göremessen ilk işin pazartesi şubeye gitmek olsun...
  • bende hala teknik hata diyor.
  • aynen bendede teknik hata
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.