Şimdi Ara

92/1 ASKERE GİDECEKLER (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
0
Favori
41.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gördüm teşekkür ederim.
  • E-Devlet'ten baktım kardeşim..Sistem bende düzeldi :)
  • şimdi ben piyade miyim komando muyum anlamadım İS.OK.VE.MRK.KOMUTANLIĞI İZMİR/NARLIDERE yazıyo sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktas3455

Birşey sorucam şimdi bende, şubat-mayıs-ağustos-kasım diye sıraladım celp dönemim ağustos ağustos geldiği zaman gitemem gibi durumum olabilirmi yani kasıma sarkmaz değilmi askerliğim?

BÜYÜK İHTİMAL SARKMAZ KARDEŞİM BANA ŞUBEDEN ŞUBAT OLMAZSA MAYISTA KESİN GİDERSİN DEMİŞLERDİ MAYIS %99 YANİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso19055

quote:

Orijinalden alıntı: aktas3455

Birşey sorucam şimdi bende, şubat-mayıs-ağustos-kasım diye sıraladım celp dönemim ağustos ağustos geldiği zaman gitemem gibi durumum olabilirmi yani kasıma sarkmaz değilmi askerliğim?

BÜYÜK İHTİMAL SARKMAZ KARDEŞİM BANA ŞUBEDEN ŞUBAT OLMAZSA MAYISTA KESİN GİDERSİN DEMİŞLERDİ MAYIS %99 YANİ

sarkma olmasında sonuç itibari ile celbimden geç gidersem çok kötü olur
  • Yararlanmak istediğiniz hizmet, yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile geçici olarak hizmet dışıdır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

bendede su an saat 14:00 gecmıs olmasına ragmen hala hata veriyor
    bakalım ne zaman duzelıcek

offfff inşallah mayıs'a kalmamışımdır

• hala gelmedi deli etti
  • sabahtan beri teknik aksalık diyor bazen sonuç yok diyor,termedeki şubemi arıyorum adamlar telefonu açmıyor .
  • Az önce e-devletten baktım sistemde bi sorun yok
    3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ BURDUR
  • hay teknik aksaklıklarını!
  • Isparta 40. Piyade eğitim alayı ( iç güvenlik tabbikat merk.) çıkan varsa her türlü bilgi verebilirim. 75 günümü orada bugün tamamladım ve dağıtım iznimi kullanmak için bugün evime geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

hay teknik aksaklıklarını!

Celbiniz şubat celbimi?
    Yoksa erken sevkmi istediniz.

nedenlerden biri bu ikisindede olabiliyor.
  • şimdi girdım ılk once hakkınızda sınıflandırma sonucu bulunamıyor dedi

daha sonra sureklı yıne teknık hata verdi

ya mayıs'a kaldık yada ... bilmiyorum ya offf
  • sivas 5'İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI/MERKEZ 21 24 şubat arası teslim
    izmirden giden varsa pm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonnahell

sivas 5'İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI/MERKEZ 21 24 şubat arası teslim
    izmirden giden varsa pm :)

gonnahell

erken sevk talebi yapmışmıydın bir de kütük neresiydi senin acaba ?
  • Şimdi bir heyecanla baktım Ankara çıkmış.Kütüğüm Kastamonu.İkametim İStanbul.
    ZH.BRL.OK.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ETİMESGUT Arkadaşlar burası hakkında bilgisi olan var mı nasıl bir yerdir ve doğuya gönderme durumları var mı ben doğuya gitmek istiyorum? Tüm tertiplerime selamlar buradan haberleşiriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraKaya91 -- 3 Şubat 2012; 15:41:29 >
  • ben askerliğimi tecil ettirmiştim daha sonra gittim tekrar açtırdım bana verilen belgede '' Celp Dönemi : 2012 şubat , Sevk Tarihi : 21.02.2012 '' yazıyor

neyse öle ya da böle ya askerlik şubesinden ya da e-devletten bi şekilde ögrenicez

şu heyecan olmasa...
  • Dostum e devletten bakabilirsin şuan teknik aksaklık görünmüyor sayfayı aç hata varsa yenile sayfayı 4-5- denemede düzeliyor.
    ZH.BRL.OK.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ETİMESGUT çıkan veya yer hakkında bilgisi olan var mı ?
  • Kütük Rize. İstanbul tuzLadan. Sivas merkez.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.