Herkeze Selamlar. Ben 1985 - ANKARA - Çankaya Doğumluyum. Selçuk Üni. Ön Lisans Bilgisayar Programcılığı Mezunuyum, Ek olarak da AÖF Dikey Geçiş İktisat 3.Sınıf.. Daha doğrusu 3.sınıfda iki kez üst üste kalınca tekrar kayıt sildir össye gir ile uğraşmadım, direk olarak şubeye askere alınmak için başvurdum. Hem okuyup hem askere gitmek istiyorum diye dilekçe yazdım. AÖF ye de bu yeni yıl için herhangi bir harç ödemesi- kayıt yenileme yaptırmadım ve kısaca dondurmuş oldum. Ankara - Çankaya Subat celp gönderiyor.. İnşallah Şubat Ayında Gönlüme göre olur..
Buradan hepinize tekrardan slmlar.. Sizinde Gönlünüze göre olsun.. Nasıl olsa artık çok muhabbet edicez.. Aranıza katılmak güzel..
Neresi olursa olsun bize her yer TÜRK CUMHURİYETİ... Her yer Bizim Vatanımız.. İnşallah en gerekli En işe yarar En hayırlı Milletimize Devletimize faydalı şekilde Askerlik Yaparız..
Artık Sonuçlar belli olsun buradan paylaşır şimdiden Tanışır arkadaş oluruz..
quote:
Orijinalden alıntı: Yürekli_TÜRK
Herkeze Selamlar. Ben 1985 - ANKARA - Çankaya Doğumluyum. Selçuk Üni. Ön Lisans Bilgisayar Programcılığı Mezunuyum, Ek olarak da AÖF Dikey Geçiş İktisat 3.Sınıf.. Daha doğrusu 3.sınıfda iki kez üst üste kalınca tekrar kayıt sildir össye gir ile uğraşmadım, direk olarak şubeye askere alınmak için başvurdum. Hem okuyup hem askere gitmek istiyorum diye dilekçe yazdım. AÖF ye de bu yeni yıl için herhangi bir harç ödemesi- kayıt yenileme yaptırmadım ve kısaca dondurmuş oldum. Ankara - Çankaya Subat celp gönderiyor.. İnşallah Şubat Ayında Gönlüme göre olur..
Buradan hepinize tekrardan slmlar.. Sizinde Gönlünüze göre olsun.. Nasıl olsa artık çok muhabbet edicez.. Aranıza katılmak güzel..
Neresi olursa olsun bize her yer TÜRK CUMHURİYETİ... Her yer Bizim Vatanımız.. İnşallah en gerekli En işe yarar En hayırlı Milletimize Devletimize faydalı şekilde Askerlik Yaparız..
Artık Sonuçlar belli olsun buradan paylaşır şimdiden Tanışır arkadaş oluruz..
hoş geldin aramıza beklemek zor geliyor heyecan falan yok kafamda sadece ya bu celp dönemine cıkmazsa diye çekiniyorum çünkü bu dönem gitmem lazım herşeyimizi ona göre hazırlayıp yoluna koyuyoruz inşallah gafil avlanmamda bu dönem giderim
Günaydın arkadaşlar .hala acıklanmadı bi umut kalktım Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır diyor sizdede böylemi.s ben 90 dogumluyum şubatta gitmek için tecili bozdurdum dilekçemede subat celbinde gitmek istiyorum diye yazdım şubedeki bayan büyük ihtimalle gidersin dedi herşeyimi buna göre ayarladım acaba çıkmadımı askerligim.s
quote:
Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE
Günaydın arkadaşlar .hala acıklanmadı bi umut kalktım Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır diyor sizdede böylemi.s ben 90 dogumluyum şubatta gitmek için tecili bozdurdum dilekçemede subat celbinde gitmek istiyorum diye yazdım şubedeki bayan büyük ihtimalle gidersin dedi herşeyimi buna göre ayarladım acaba çıkmadımı askerligim.s
henüz acıklanmadı o yüzden o yazı hepimizde var.
S.a arkadaşlar 92 mart doğumluğyum benimde şube kasımda gönderiyodu ama ben şubata tercih yaptım büyük ihtimal çıkar dediler bekliyorum heycanla açıklandığı anda haber verirseniz herkes kontrol etsin şuan baktım sınıflandırma sonucu bulunamamaktadır diyo
hala aynı Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır.
91/4 lerin 9:30 da acıklandıgını düşünürsek bizimkide o aralarda olucaktır inş
arkadaşlar şubenizi arayın söylüyorlar
116. alay komutanlığı çanakkale merkez jandarma er herkese hayırlı olsun
9'UNCU J.EĞT.A.K.LIĞI/BİLECİK herkese şimdiden hayırlı ugurlu olsun.
e-devletten ögrenebilirsiniz arkadaslar
ASKER KALK AÇIKLANDI İZMİR NARLIDERE HAYDEEEEEEEEEEE
HAVA ER EĞT.TUG.K.LIĞI/KÜTAHYA :)
Hadi gözünüz aydın. Ben de 3 gidiyorum zaman geçmek bilmiyor. Keşke 1 olaydı.
6'NCI J.KOMD.EĞT.A.K.LIĞI/KIRKAĞAÇ/MANİSA
quote:
Orijinalden alıntı: samuil_ibo
6'NCI J.KOMD.EĞT.A.K.LIĞI/KIRKAĞAÇ/MANİSA
Tam istediğim yere düşmüşün. Çok zor yer diyorlar ama içimden hep bura geçiyor. Kütük nerde?
Yararlanmak istediğiniz hizmet, yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile geçici olarak hizmet dışıdır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
diyo ya bizim millet e devletide kitlemeyi başardı bi öğrenemedim gitti
125 nci Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı Safranbolu/ KARABÜK gidilebilecek en kötü acemi birliği diyorlar:(
Günaydın Arkadaşlar Herkeze Slmlar..
Telefonda inanılma bir gürültü ve ses yoğunluğunun arasında duydum ki :) ( askerlik şubesi resmen full çekiyor :) ) ;
İSTANBUL-Tuzla PİYADE Okulu..
Hepimiz için Hayırlı olsun..
vay be ne günlerdi 89-2 lerin konusu vardı bende o zaman diyordum geçer mi bu bitermi bu askerlik
şimdi 92-1 ler gidiyor zaman geçiyor tabi ama askerde geçmiyor 460 kolay değil
izin filan kullanmayn hayırlısıyla bitirip glin hiç bişeyi dert etmeyin