Şimdi Ara

92/4 TERTİPLER BURAYA (YERLER AÇIKLANDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
7
Favori
44.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Comezlerimi kessss.nizamiye arkasi dikenli teller gelme comezz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık bu günleri de mi görecektim mezar taşlarımın konusu. 91/3 $: 61 yapacak birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspereen

quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

bileeettt bot bağlada bizde gidek artık

La virus goruyonmu has torunlar konu acmis duygulandim bak atarsa 125

La grkem seni ramazanla karistirmisim bn kml

• vaayyy arkadasss ortalıkta karışıkkkk hayırlısıııı bakalım
  • ben 92/4 ama bugünden itibaren tecil, gidenlere hayırlı yolculuklar hayırlı tezkereler dostlar kalın sağlıcakla...
  • İş yerime atar yaparak şubatta tecil bozdurdum. Mayıs ayında sevk yazıyor du 2 seferdir çıkmıyor. Tükürdüğümü yalamak zorunda kaldım :) :) ALLAH'IM inş kasımda giderim.
  • Gelin arkadaşlar kütahyaya düşen yaşadı hele ki meslekçi olursanız çok rahatsınız kütahyadan şuanda kurs eri olarak selamlarımı iletiyorum
  • Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. Benim bulunduğum askerlik şubesi 92\3 gönderiyordu fakat ben üniversiteden kaydımı sildirip askeriyeye gittiğimde 2 ağustostu ben diplomamı götürdüm evrakları falan tecilimi bozdurdum askeri hastaneye sevk ettiler muayanemi oldum ve tekrar şubeye gidip işlemlerimi bitirdim. Kasımıda işaretledi orda memur.92liyim ve şuan gitme yaşım. tecilimide bahsettiğim gibi 2 ağustosda bozdurdum kasımda gitme ihtimalim nedir sizlerden yardım bekliyorum teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 92\4

Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. Benim bulunduğum askerlik şubesi 92\3 gönderiyordu fakat ben üniversiteden kaydımı sildirip askeriyeye gittiğimde 2 ağustostu ben diplomamı götürdüm evrakları falan tecilimi bozdurdum askeri hastaneye sevk ettiler muayanemi oldum ve tekrar şubeye gidip işlemlerimi bitirdim. Kasımıda işaretledi orda memur.92liyim ve şuan gitme yaşım. tecilimide bahsettiğim gibi 2 ağustosda bozdurdum kasımda gitme ihtimalim nedir sizlerden yardım bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Askerlik durum belgesi verdiler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 92\4

Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. Benim bulunduğum askerlik şubesi 92\3 gönderiyordu fakat ben üniversiteden kaydımı sildirip askeriyeye gittiğimde 2 ağustostu ben diplomamı götürdüm evrakları falan tecilimi bozdurdum askeri hastaneye sevk ettiler muayanemi oldum ve tekrar şubeye gidip işlemlerimi bitirdim. Kasımıda işaretledi orda memur.92liyim ve şuan gitme yaşım. tecilimide bahsettiğim gibi 2 ağustosda bozdurdum kasımda gitme ihtimalim nedir sizlerden yardım bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Memur kasımda gidebilmen için başvuruda bulunmuş bundan sonrası tamamen şans nüfusa bağlı olduğun ilçenin kontenjanı dolmamışsa seni kasımda gönderirler.
  • kasımda gidebilmem için başvuruda bulundu memur, Askerlik durum belgesi vercekti istemedm ben kardeş
  • Beyler yerlerimiz ne zaman belli olur bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcrrwwrx

Beyler yerlerimiz ne zaman belli olur bilen var mı ?

kasımın ilk haftası sirüsi almaya gel dediler bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcrrwwrx

Beyler yerlerimiz ne zaman belli olur bilen var mı ?

en geç 6 kasımda belli olur
  • HOP benide bekleyin bu hafta başvurumu yapıyorum kasımda yolcu olcaz galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: useryumen

HOP benide bekleyin bu hafta başvurumu yapıyorum kasımda yolcu olcaz galiba.

kasım basvuruları bitti hocam malesef sen gelmiyorsun
  • Beyler ayın kaçında gidiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

Beyler ayın kaçında gidiyoruz.

benim kağıtta sevk tarihi 19 kasım yazıyor e-devlette acıklanınca belli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: drift34

quote:

teşekkürler.Bize kağıt filan gelmedi daha.Ne zaman gelir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drift34

quote:

teşekkürler.Bize kağıt filan gelmedi daha.Ne zaman gelir.

subeden veriyorlar hocam işlemini yaptırdıktan sonra durum belgesi vermediler mi sana
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.