Bildirim
&&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&& (462. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Benim değil arkadaşımın aracına ait bu resim.
O boş göze direk oluyor fakat aldığında kenarlarında ufak dişler var onları biraz küçültmen gerekiyor oraya sığması için.
Daha sonra alt kısma yanlara çift taraflı 3m bant yapıştırıp oraya yerleştiriyorsun.Üstte kalan boş kısım öyle duruyor orası öyle durabilir bence :D -
O koku bizimkimden de çıkıyor giderken değil ama garaja geri geri duvar dibine yanaşınca. Bence sıkıntılı bir durum değil gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç dışardan ürün almadım becerebilirsem bi tane getirticem -
Güvenilir satıcıları tercih ederseniz hiçbir sorun yaşamazsınız.İleride bende satın almayı düşünüyorum bu tarz şeylerden. -
Beyler 96 model toyotanin arka haporler kapaklarini sokemedim arka haporleri degistirmem gerekiyorda yardimci olurmsunuz
Arka koltuğu ve pandizotu sökmeniz gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 10 Ekim 2015; 23:19:59 > -
84 tl lpg ile 384 km yol gittim şehir içi. 22 krs civarı. İlk çalışma benzinle. 26-27 krş olsa gerek. Uzun yolda 400 km yi geçeriz anlaşılan.
I LOVE TOYOTA
bendeki sırasız tek nokta 16.gli geçen 2 kişi uzunda hız 90 km üzeriydi hep tüpü ortalama 2 tl den alındı 500 km de 100 tl yakdı
20-21 kuruş civarı yakmış, şehir içi 24-35 kuruş arası trafiğe göre değişiyor yinede iyi bu arabalar için 1,4 motorlu araba kadar yakmış nerdeyse -
O zaman bn bayağı bir sakin sürüyorum galiba. Ankara 50 tl 25 lt gaz 370 km 1.99 dan aldığımda ölçmüştüm. Lpg atikerin düz versiyonu sıralı da değil. Ama trafiğe çok az girerim genelde ana arterleri kullanırım.
1,99 dan iyi almıssın gazı.
Ben fiyatı yazmamısım tekirdağda shelden 2,35 e almıstım lıtresını. Bende cok surat tutkunu degılım 3bın devırı pek gecmem.
100 tl lık benzınle 220-230 km anca gıdıyordum sehır ıcı ıyı karlı oluyor bu iş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james53 -- 11 Ekim 2015; 23:52:46 > -
Ankarada puan vermeyen shellerde 1.99 du 2 hafta önce şu an shellde 2.14. Ankarada gaz oldu bitti hep ucuz. Tabi benzine göre her türlü tasarruflu. Bn 2000 devir 5. Vites 70km/s sabit 2500 devir olmadan vites deüişimi. İniş görmeyegörim hemen boşa sallarım felan o şekilde bu değer. Arkadaşlarım azcık bas arabistana çevirdin 13.5 kuruş ne eleştireleri
Kac para yaktigini degilde kac litre yaktigini yazarsak daha guvenli olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lpg de 6.66lt/100km haklısın bu daha mantıklı
1.3 mü sizin araç 13,5 kuruş km de lpg yakmışınız ne olursa olsun çok güzel bir yakış -
97 xei 1.6 ama arabanın motoru jeneratör gibi sabit 2000 devirde hep neredeyse
Ben öyle kullandım mı bas hadi gidelim böyle yol mu biter, düzgün kullan kullanamayacaksan kardeşin kullansın vs vs . Gittiğim yolların yarısı rampa olduğu için 3500-4000 devirde vites değiştiriyorum. Şükür 2. viteste 50 yi görmeden 3 e attığım çok nadir. 1. kere sakin kullanmak nasip oldu 36 litre gazla 560 km yaptım. -
Ooo zaman süper ya dediğin gibi orta komple sökülmüyorsa üstü boş kalabilir:)
Ben bunun sparişini geçeyim bi ara :) -
36lt gazla şehir içi 390 km anca gittim.
Sizinki 1.3 galiba.gaz degil hava yakmış sanki
Evet 1.3 ama 560 km şehir dışı ulaştığım en iyi değer şehir dışı 400 km de gittiğim oluyor, şehir içi 290 ile 440 arası değişiyor.
Tasarruf için yapılacaklar:
lastik havaları 36 (yazın 34)
Hava filtresi temiz olacak
tevzi makarası buji kabloları distribütor kapağında oksitlenme olmayacak
Ve en önemli tasarruf cihazı:
sağ ayak bileği mecbur kalmadıkça ani fren ani hızlanma olmayacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X